Uitstapjes vlakbij Joe's Garage weggeefwinkel

TapasTheater

amsterdam, Noord-Holland (0.86km)  -  Bezoek het TapasTheater in Amsterdam en ontdek alle verschillende genres van theaterkunst. Geniet na een voorstelling van een hapje en een drankje bij de foodbar.

Brouwerij 't IJ

amsterdam, Noord-Holland (1.25km)  -  Volg een rondleiding en kom alles te weten over het brouwen van bier! Natuurlijk kan een biertje in het proeflokaal na afloop niet ontbreken.

Molen De Gooyer

amsterdam, Noord-Holland (1.25km)  -  De hoogste houten molen van Nederland is Molen De Gooyer in Amsterdam. In de volksmond wordt hij ook wel de Funenmolen genoemd.

Museum 't Kromhout

amsterdam, Noord-Holland (1.42km)  -  Bij Museum 't Kromhout keer je terug naar de Industriële Revolutie, een periode waarin het centrum van Amsterdam uit zijn voegen barstte van de kleine scheepswerven. Bewonder historische objecten en (werkende) motoren!

Het Groote Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.42km)  -  Ga in het Groote Museum op zoek naar verbinding tussen jezelf, je lichaam en alles wat leeft op aarde. Kom achter dat je stiekem best lijkt op heel veel andere levende wezens.

VROG - trampolinepark

amsterdam, Noord-Holland (1.43km)  -  Ontdek trampolinepark VROG (als FROG!) in Amsterdam en leef je uit op alle toestellen. Kom langs en beleef de combinatie van jumpen en freerunning met verschillende platforms, verplaatsbare hindernissen en nog veel meer!

Classic Boat Tours

amsterdam, Noord-Holland (1.43km)  -  Salonboot huren of mee met een rondvaartboot in Amsterdam? Classic Boat Tours bezorgt je een fantastische reis. Er is een keuze uit drie salonboten: de La Reine, de Libelle en de Prix d'eau.

Artisplein Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.51km)  -  Het Artisplein is een plek waar je vol verwondering rondloopt. Een mooie mix van stad en natuur! Droom weg bij de fontein, bewonder de flamingo's in de vijver en bekijk de stad met andere ogen.

ARTIS-Micropia

amsterdam, Noord-Holland (1.52km)  -  Je bent nooit alleen! Er krioelen op dit moment miljarden onzichtbare microben over je lijf. Maak in ARTIS-Micropia kennis met deze minuscule diertjes en ontdek waar ze nou eigenlijk goed voor zijn.

Hollandsche Schouwburg

amsterdam, Noord-Holland (1.54km)  -  De Hollandsche Schouwburg was eerst een theater, maar werd later een deportatieplaats voor Joden in de Tweede Wereldoorlog. De schouwburg is nu een gedenkplaats waar je de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust kunt herdenken.

Wandelroute Westerborkpad

amsterdam, Noord-Holland (1.54km)  -  Maak een bijzondere wandeltocht van de Hollandsche Schouwburg in Amsterdam, verzamelplaats voor Joden in de oorlog, naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen. Loop in het spoor van de Jodenvervolging en laat de droevige...

Luther Museum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.57km)  -  Bezoek het Luther Museum Amsterdam in het hart van de hoofdstad. Struin door de schitterende zalen van het voormalige diaconiepand en bewonder historische objecten.

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.58km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Joe's Garage weggeefwinkel