1

Uitstapjes vlakbij Koe Safari Erve Vechtdal

Landgoed Vilsteren

vilsteren, Overijssel (1.56km)  -  Landgoed Vilsteren is een groot particulier landgoed waar het heerlijk wandelen is. Drink een kopje koffie in het dorpje dat midden in het landgoed ligt en kom kamperen op het kampeerterrein.

-in the spotlights-

Streekmuseum Ommen

ommen, Overijssel (3.49km)  -  In Streekmuseum Ommen reis je langs de molen en het tolhuis door de prehistorie. Klederdracht, schilderijen en munten brengen de historie tot leven.

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (4.42km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

Uitkijktoren De Stokte

dalfsen, Overijssel (5.17km)  -  Beklim uitkijktoren De Stokte en ontdek het prachtige uitzicht over rivier de Vecht en het mooie landschap van het Vechtdal. Wordt één met de natuur en spot allerlei vogels.

De Sahara Ommen

ommen, Overijssel (6.03km)  -  Rond Ommen vind je veel bossen, overblijfselen van het landgoed Eerde. En daar midden in vind je de Sahara. Een on-Nederlands landschap.

Westermolen Dalfsen

dalfsen, Overijssel (8.01km)  -  Het is een prachtig beeld in het Sallandse dorp Dalfsen: de Westermolen met zijn houten schuur en stenen bijgebouwtjes. In een daarvan huist boerderijwinkeltje 'Bij de molen'.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Koe Safari Erve Vechtdal


-advertentiepositie-