1

Uitstapjes vlakbij Belevenisboerderij en OERRR...

Rotterdam The Hague Airport

rotterdam, Zuid-Holland (1.18km)  -  Fan van vliegtuigen en vliegvelden, maar Schiphol al vaak genoeg gezien? Neem een kijkje op Rotterdam The Hague Airport!

Kies het luchtruim met een proefles bij Lion Air

rotterdam, Zuid-Holland (1.18km)  -  Hoog in de lucht heeft de passagier van Lion Air zelf de controle. Vanaf het starten van de motor doe je alles zelf, behalve de landing. Ervaar zelf hoe het is om piloot te zijn tijdens een spannende proefles, een ervaring om nooit te vergeten.

Skydive Rotterdam The Flying Dutchmen

rotterdam, Zuid-Holland (2.12km)  -  Kom parachute springen! Je gaat samen met een ervaren instructeur in een tandemsprong naar beneden. Op vier kilometer hoogte ga je uit het vliegtuig. Als dat geen adrenaline-kick geeft!

De Wilgenring

rotterdam, Zuid-Holland (2.88km)  -  Zwembad De Wilgenring in Rotterdam is een mooi zwembad met drie baden. Er is waterplezier voor zowel volwassenen als kinderen te vinden!

Theater in de Lugt

rotterdam, Zuid-Holland (3.2km)  -  Muziek, film, theater, schrijvers, poëzie en dans. Dat vind je allemaal in Theater in de Lugt in het stadsdeel Overschie in Rotterdam.

Museum Oud Overschie: 'De hoop doet leven'

overschie, Zuid-Holland (3.4km)  -  Ontdek de geschiedenis van Overschie aan de hand van foto's, schilderijen en de gebouwen zelf. Bekijk hoe mensen in die tijd leefden en bezoek een van de voorstellingen in de melkfabriek.

Dok 99 Bowling Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.48km)  -  Dok 99 is van alle markten thuis. Eerst lekker grillen, dan bowlen en daarna nog een drankje aan de bar! Er zijn arrangementen voor alle leeftijden.

Galerie Fascino

rotterdam, Zuid-Holland (3.61km)  -  Galerie Fascino, gelegen in Rotterdam, is een veelzijdige galerie. Er worden sieraden, schilderijen, maar ook glaswerk en keramiek getoond. Het zijn zowel eigen werken als werk van andere kunstenaars.

Rotterdams Radio Museum

rotterdam, Zuid-Holland (3.71km)  -  Benieuwd naar de geschiedenis van radio en televisie? Breng dan eens een bezoek aan het Rotterdams Radio Museum.

Hondenspeeltuin Bello

rotterdam, Zuid-Holland (3.77km)  -  In Rotterdam-Noord ligt de hemel voor honden. In Hondenspeeltuin Bello kunnen ze echt vrij zijn. Regels zijn er alleen voor de baasjes, want de poep moet wel opgeruimd worden. Er zijn bruggen, pijpleidingen, wipwappen en spartelbadjes voor de...

Trammuseum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (3.79km)  -  In het Rotterdams Trammuseum staan prachtige historische trams in de remise. Kopstuk is een oude paardentram uit 1880. Het museum heeft ook enkele oude bussen en metrostellen. Trams van lijn 10 zijn te huur voor een bruiloft of ander gezelschap.

Zwembad Overschie

overschie, Zuid-Holland (3.88km)  -  Zwembad Overschie is geschikt voor een heerlijk baantje zwemmen of voor zwemlessen. Sportievelingen kunnen meedoen aan aquajoggen!

Escape room Lab Madness

rotterdam, Zuid-Holland (4.01km)  -  Je beste vriendin ging gisteren naar het lab van professor Dr. H. CI en kwam niet meer terug. Jij gaat polshoogte nemen, want waarom verdwijnen er patiënten uit het lab?

Citygames Fundustry

rotterdam, Zuid-Holland (4.01km)  -  Een dagje stad is ongekend spannend met de citygames van Fundustry. Hunter of voortvluchtige? Het wordt hoe dan ook een zenuwslopende klopjacht door het centrum van de stad.

Het Van Maanenbad

rotterdam, Zuid-Holland (4.1km)  -  Midden in Rotterdam Noord vind je het Van Maanenbad. Vooral het buitenbad is spectaculair: een mooie rustige plek midden in de drukke stad.

Houweling Telecommuseum

rotterdam, Zuid-Holland (4.15km)  -  De volledige telecomgeschiedenis van Rotterdam is te zien in dit museum. De voorwerpen zijn niet alleen om te bekijken, maar ook om aan te raken of om mee te spelen.

Zwembad De Windas

bergschenhoek, Zuid-Holland (4.39km)  -  Lekker een dagje zwemmen in Bergschenhoek? Ga naar zwembad De Windas. Er zijn zowel binnen- als buitenbaden, dus het is geschikt voor elk weertype!

Op wereldreis in Diergaarde Blijdorp

rotterdam, Zuid-Holland (4.52km)  -  Kom naar Rotterdam en maak een wereldreis om nooit te vergeten! Reis langs de bizons in Noord-Amerika, de wolven in Europa en de haaien in het Oceanium. Ontmoet dieren uit alle werelddelen in Diergaarde Blijdorp.

Theater 't Kapelletje

rotterdam, Zuid-Holland (4.54km)  -  In het voormalige kapelletje van het Emmahuis bevindt zich Theater 't Kapelletje. Hier zijn leuke voorstellingen te zien van amateurs en professionals.

Leer schieten als een pro bij Outdoor Delft

delft, Zuid-Holland (4.57km)  -  Word een meester in boogschieten en paintballen bij Outdoor Delft. Leer met een buks schieten, trotseer speelvelden in het bos en geniet van allerlei stoere activiteiten in de buitenlucht.

Galerie Puur

rotterdam, Zuid-Holland (4.75km)  -  Fan van moderne sieraden? Of zelf een sieraad uit edelmetaal ontwerpen en maken? Ga dan naar Galerie Puur!

Van Nelle Fabriek

rotterdam, Zuid-Holland (4.76km)  -  Van Nelle? Dat is toch een koffiefabriek? Ja, vroeger! Nu is het prachtig gerenoveerd, zijn er werkplekken gemaakt en worden er evenementen gehouden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Belevenisboerderij en OERRR natuurspeeltuin