Uitstapjes vlakbij SnowWorld Amsterdam

Outdoor Paintballen Realistic Sports & Leisures Assendelft

assendelft, Noord-Holland (0.98km)  -  Schiet erop los bij Paintball Realistic Sports & Leisure in Assendelft. De verfkogels kennen geen genade. Zoek dekking! Voor kids vanaf acht jaar is er een speciaal kinderpaintball-arrangement. Het wapen is dan geladen met kindvriendelijke kogels.

elke dag geopend 

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (1.9km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Paintball Spaarnwoude

velsen-zuid, Noord-Holland (1.9km)  -  Paintball Spaarnwoude heeft een geweldig strijdtoneel. Op zes hectare grond voelt de paintballer zich als een vis in het water.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Spaarnwoude

velsen-zuid, Noord-Holland (2.03km)  -  Ontsnap aan de drukte van de Randstad en trek erop uit in Recreatiegebied Spaarnwoude

elke dag geopend 

Informatieboerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij

velsen-zuid, Noord-Holland (2.17km)  -  Ontdek alles over het boerenleven op Informatieboerderij Zorgvrij. Kippen, koeien, geiten en varkens: ze zijn er allemaal! Er is ook een speelbos waar kinderen alle ruimte hebben om in de natuur te spelen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen

velsen-zuid, Noord-Holland (2.17km)  -  Geniet in recreatiegebied Spaarnwoude van ambachtelijk gebakken pannenkoeken bij Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen.

elke dag geopend 

Educatieve boerderij Zorgvrij Spaarnwoude

velsen-zuid, Noord-Holland (2.17km)  -  Boerderij Zorgvrij is een heerlijke plek voor een schoolreisje of uitstapje met kinderen. Ontdek de wereld van de boerderij tijdens leuke spelletjes.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pieter Vermeulen Museum

driehuis, Noord-Holland (2.86km)  -  In het Pieter Vermeulen Museum maken bezoekers kennis met de natuur en het milieu in IJmuiden. Doe mee met de leuke kinderactiviteiten!

open op zondag, woensdag - soms geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag 

De Bazaar Beverwijk: shop langs verschillende culturen

beverwijk, Noord-Holland (3.17km)  -  Verse appelthee, gadgets, betaalbare kleding voor jezelf of de kinderen, dadels en kruiden: het is zo gek niet te bedenken of het is te vinden op de Beverwijkse Bazaar. Stap in deze gezellige smeltkroes van culturen!

open op zondag en zaterdag - soms geopend op vrijdag 

Speeltuin Santpoort

santpoort-noord, Noord-Holland (3.36km)  -  Speeltuin Santpoort bestaat al vele jaren en trekt nog steeds veel kinderen met hun ouders en grootouders. Een feest voor jong en oud!

elke dag geopend 

Woonboulevard Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (3.56km)  -  Uitgekeken op de meubels in de woonkamer? Of toe aan iets heel anders in de keuken? Breng dan een bezoek aan Woonboulevard Beverwijk. Gratis parkeren!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (3.64km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

elke dag geopend 

Zwembad De Heerenduinen

ijmuiden, Noord-Holland (3.94km)  -  In zwembad De Heerenduinen in IJmuiden geniet jong en oud van spetterend water. Glij van de glijbaan en bubbel op de bruisbanken!

elke dag geopend 

Natuurspeeltuin Moby Dick

beverwijk, Noord-Holland (4.32km)  -  Een oase voor kinderen en ouders, midden in het centrum van Beverwijk. Ga lekker spelen in Natuurspeeltuin Moby Dick!

's zondags gesloten 

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (4.43km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

FOOTgolf Nederland

spaarndam, Noord-Holland (4.55km)  -  Speel een potje footgolf op de grootste footgolfbaan van Europa! Een sportieve combinatie van voetbal, golf en midgetgolf.

in het weekend geopend 

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (4.64km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

gesloten, open van  2 maart t/m 30 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (4.77km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

elke dag geopend 

Stichting Artisklas Haarlem

haarlem, Noord-Holland (4.79km)  -  Artisklas is een minidierentuin in Haarlem. Verschillende reptielen en zoogdieren zijn op zaterdag en zondag te zien voor het publiek.

open op zondag en zaterdag 

Speeltuin Kindervreugd Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (4.84km)  -  Speeltuin Kindervreugd is een buitenspeeltuin in Beverwijk met verschillende attracties, waar kinderen nog echt kunnen spelen!

's zondags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van SnowWorld Amsterdam