1

Uitstapjes vlakbij SnowWorld Amsterdam

Outdoor Paintballen Realistic Sports & Leisures Assendelft

assendelft, Noord-Holland (0.98km)  -  Schiet erop los bij Paintball Realistic Sports & Leisure in Assendelft. De verfkogels kennen geen genade. Zoek dekking! Voor kids vanaf acht jaar is er een speciaal kinderpaintball-arrangement. Het wapen is dan geladen met kindvriendelijke kogels.

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (1.9km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

-aanbevolen door adverteerder-

Paintball Spaarnwoude

velsen-zuid, Noord-Holland (1.9km)  -  Paintball Spaarnwoude heeft een geweldig strijdtoneel. Op zes hectare grond voelt de paintballer zich als een vis in het water.

Informatieboerderij en Natuurspeelbos Zorgvrij

velsen-zuid, Noord-Holland (2.17km)  -  Ontdek alles over het boerenleven op Informatieboerderij Zorgvrij. Kippen, koeien, geiten en varkens: ze zijn er allemaal! Er is ook een speelbos waar kinderen alle ruimte hebben om in de natuur te spelen.

Pieter Vermeulen Museum

driehuis, Noord-Holland (2.86km)  -  In het Pieter Vermeulen Museum maken bezoekers kennis met de natuur en het milieu in IJmuiden. Doe mee met de leuke kinderactiviteiten!

De Bazaar Beverwijk: een dagje op wereldreis!

beverwijk, Noord-Holland (3.17km)  -  Verse appelthee, gadgets, betaalbare kleding voor jezelf of de kinderen, dadels en kruiden: je kunt het zo gek niet te bedenken of het is te vinden op De Bazaar Beverwijk. Stap in deze gezellige smeltkroes van culturen!

-aanbevolen door adverteerder-

Speeltuin Santpoort

santpoort-noord, Noord-Holland (3.36km)  -  Speeltuin Santpoort bestaat al vele jaren en trekt nog steeds veel kinderen met hun ouders en grootouders. Een feest voor jong en oud!

Woonboulevard Beverwijk

beverwijk, Noord-Holland (3.56km)  -  Uitgekeken op de meubels in de woonkamer? Of toe aan iets heel anders in de keuken? Breng dan een bezoek aan Woonboulevard Beverwijk. Gratis parkeren!

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (3.64km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

Zwembad De Heerenduinen

ijmuiden, Noord-Holland (3.94km)  -  In zwembad De Heerenduinen in IJmuiden geniet jong en oud van spetterend water. Glij van de glijbaan en bubbel op de bruisbanken!

Natuurspeeltuin Moby Dick

beverwijk, Noord-Holland (4.32km)  -  Een oase voor kinderen en ouders, midden in het centrum van Beverwijk. Ga lekker spelen in Natuurspeeltuin Moby Dick!

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (4.43km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

FOOTgolf Nederland

spaarndam, Noord-Holland (4.55km)  -  Speel een potje footgolf op de grootste footgolfbaan van Europa! Een sportieve combinatie van voetbal, golf en midgetgolf.

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (4.64km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (4.77km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

Dierentuin Animal Farm

beverwijk, Noord-Holland (5.39km)  -  Maak kennis met vreemde diersoorten op een eiland in het water. Dierentuin Animal Farm is gratis toegankelijk!

Honkbal en Softbal Museum

haarlem, Noord-Holland (5.43km)  -  Maak kennis met de roemruchte geschiedenis van de honkbalsport in Nederland in het Nederlands Honkbal en Softbal Museum, gevestigd in het Pim Mulier Stadion in Haarlem.

Sauna van Egmond

haarlem, Noord-Holland (5.44km)  -  Stap even uit de sleur van alledag en kom ontspannen bij Thermen Beauty Sauna van Egmond. Geniet van de sauna's, rustruimtes en schoonheidsbehandelingen.

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (5.56km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

Luchtoorlogsmuseum Fort bij Veldhuis

heemskerk, Noord-Holland (5.71km)  -  Fort bij Veldhuis is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en is nu in gebruik als museum. Allerlei voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog zijn hier te vinden. Neem ook een kijkje in de radiokamer!

Avonturenlandschap Meerestein

beverwijk, Noord-Holland (5.71km)  -  Wel eens een insectenhotel gezien? Nee? Ga dan snel kijken bij Avonturenlandschap Meerestein. Heb je het niet zo op die kleine beestjes? Ga dan lekker klimmen en klauteren!

Windshift Haarlem

haarlem, Noord-Holland (5.85km)  -  De beste manier om vaardigheden te ontwikkelen met je medewerkers is door te doen. Kom een dagje Teambuilding bij Windshift Haarlem!

Workshop Art Clay Silver bij AB Jewels

heemskerk, Noord-Holland (5.91km)  -  Maak onder leiding van een professionele edelsmid een heel persoonlijk zilveren sieraad, samen met vriendinnen of collega's. Een gezellige middag met een prachtig eindresultaat!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van SnowWorld Amsterdam