Uitstapjes vlakbij Spido Rotterdam

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Remastered

rotterdam, Zuid-Holland (0.06km)  -  Kijk je ogen uit bij Remastered in Rotterdam. Beweeg je in deze unieke experience letterlijk door het werk van de Hollandse Meesters van toen én nu!

Rotterdam Explore

rotterdam, Zuid-Holland (0.31km)  -  Verken Rotterdam op de fiets of met een stadswandeling. Met een fiets van Rotterdam Explore ontdek je alle bekende hotspots en de onbekende must-sees van de stad.

Rondvaart door de Rotterdamse haven

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  Vaar met het schip Nehalennia door de bedrijvige haven van Rotterdam en leer dit fascinerende deel van de stad op z'n Rotterdams kennen. De rondvaart gaat langs de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Hotel New York en andere highlights van de...

Inside Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.44km)  -  Rotterdam is hot. De havenstad groeit langzaam maar zeker uit tot een toeristische trekspleister. Maar welke plekken moet je écht gezien hebben? De gidsen van Inside Rotterdam vertellen het je. Inside Rotterdam is een kleinschalig...

Port Pavilion

rotterdam, Zuid-Holland (0.5km)  -  Port Pavilion is het startpunt van je bezoek aan de Rotterdamse Haven. Check in dit informatiecentrum wat je allemaal kunt doen.

Ontdek Rotterdam per powerboot

rotterdam, Zuid-Holland (0.51km)  -  Ze kennen de Rotterdam op hun duimpje: de stadsgidsen van AroundTown. En ze laten alle bijzondere plekken graag zien tijdens een ontspannen bedrijfsuitje! Stap in de Tuk Tuk of laat je culinair verrassen in de Markthal van Rotterdam!

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.6km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Spido Rotterdam