Uitstapjes vlakbij Spido Rotterdam

Remastered

rotterdam, Zuid-Holland (0.06km)  -  Kijk je ogen uit bij Remastered in Rotterdam. Beweeg je in deze unieke experience letterlijk door het werk van de Hollandse Meesters van toen én nu!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Actie: Bestel je tickets en beleef Remastered!

Reis om de wereld in het Wereldmuseum

rotterdam, Zuid-Holland (0.29km)  -  In het Wereldmuseum reis je in sneltreinvaart de hele wereld over. Bekijk bijzondere objecten van alle nationaliteiten van de stad Rotterdam, allemaal met een eigen verhaal.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Rotterdam Explore

rotterdam, Zuid-Holland (0.31km)  -  Verken Rotterdam op de fiets of met een stadswandeling. Met een fiets van Rotterdam Explore ontdek je alle bekende hotspots en de onbekende must-sees van de stad.

Driemastschoener Oosterschelde

rotterdam, Zuid-Holland (0.34km)  -  De Oosterschelde, Nederlands enige authentieke driemaster, vaart wereldwijd uit, vanuit de thuishaven Rotterdam.

elke dag geopend 

Erasmusbrug

rotterdam, Zuid-Holland (0.37km)  -  Wereldberoemd en een echt stadsicoon: de Erasmusbrug in Rotterdam.

elke dag geopend 

Rondvaart door de Rotterdamse haven

rotterdam, Zuid-Holland (0.41km)  -  Vaar met het schip Nehalennia door de bedrijvige haven van Rotterdam en leer dit fascinerende deel van de stad op z'n Rotterdams kennen. De rondvaart gaat langs de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Hotel New York en andere highlights van de...

's maandags gesloten 

Inside Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.44km)  -  Rotterdam is hot. De havenstad groeit langzaam maar zeker uit tot een toeristische trekspleister. Maar welke plekken moet je écht gezien hebben? De gidsen van Inside Rotterdam vertellen het je. Inside Rotterdam is een kleinschalig...

open op woensdag, donderdag en vrijdag 

Galerie PHOEBUS Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.47km)  -  Galerie PHOEBUS Rotterdam is een galerie die zich richt op de beeldende kunst van nu.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Port Pavilion

rotterdam, Zuid-Holland (0.5km)  -  Port Pavilion is het startpunt van je bezoek aan de Rotterdamse Haven. Check in dit informatiecentrum wat je allemaal kunt doen.

's maandags gesloten 

StepAround Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.51km)  -  Ontdek Rotterdam per step! Samen met een gids of zelfstandig in een speur- of GPS-tocht. Of laat de steps op locatie bezorgen.

doordeweeks geopend 

Ontdek Rotterdam per powerboot

rotterdam, Zuid-Holland (0.51km)  -  Ze kennen de Rotterdam op hun duimpje: de stadsgidsen van AroundTown. En ze laten alle bijzondere plekken graag zien tijdens een ontspannen bedrijfsuitje! Stap in de Tuk Tuk of laat je culinair verrassen in de Markthal van Rotterdam!

elke dag geopend 

Word een echte speurneus in het Belasting & Douane Museum

rotterdam, Zuid-Holland (0.52km)  -  Een pruik dragen en dáárom belasting betalen? Het klinkt vreemd. Toch moesten onze voorouders dat. Leer alles over belastingen en de douane in dit museum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Kunsthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.6km)  -  Fotomodellen, dementerende ouderen en Afrikaanse cultuur in beeld: in de Kunsthal Rotterdam komen kunst en cultuur in alle soorten en maten voorbij!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

De Vlaggenparade Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.61km)  -  Wandel langs de Vlaggenparade aan de Boompjes in Rotterdam. Hier hangen gewoonlijk alle vlaggen van de landen van de Verenigde Naties. Bij speciale gelegenheden hangen er andere vlaggen. Dit om aandacht te vragen voor een zaak of om iets te vieren.

elke dag geopend 

Vier feest met uitzicht op de skyline van Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.61km)  -  Feesten op het water? Stap aan boord van het schip Nehalennia en beleef een onvergetelijke dag of avond. Het uitzicht over de skyline van Rotterdam maakt het feest echt uniek.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 55 82 64 63 

Dagtocht met driemastschoener Eendracht

rotterdam, Zuid-Holland (0.63km)  -  Bij de Eendracht maken jongeren kennis met zeezeilen. Ga mee op een van de avontuurlijke dagtochten op zee.

elke dag geopend 

Speelfabriek Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.63km)  -  De Speelfabriek is een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een plek waar je zelf kan knutselen en dingen kunt maken! En bijna alles mag je ook mee naar huis nemen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 30 75 93 18 

Teamuitjes op de Rotterdamse Maas

rotterdam, Zuid-Holland (0.64km)  -  Beleef Rotterdam eens op een andere manier, en doe een speurtocht per sloep in de binnenwateren van de stad. Bij Pegasus Events is het slechts een van de vele mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje op het water.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10 41 35 951 

Evenementenlocatie LP2

rotterdam, Zuid-Holland (0.65km)  -  LP2 is een mooie ruimte op de Kop van Zuid in Rotterdam, waar regelmatig evenementen en tentoonstellingen op het programma staan.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10 203 04 44 

Kunstinstituut Melly

rotterdam, Zuid-Holland (0.65km)  -  Geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Dan voel je je helemaal thuis bij Kunstinstituut Melly! Hier vind je verrassende exposities van hedendaagse kunstenaars. Allemaal in een monumentaal gebouw aan de hipste straat van Rotterdam.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Spido Rotterdam