Rondvaart door de Rotterdamse haven

Rondvaart Rotterdam

Vanuit het drukke centrum van Rotterdam vaart het schip de Nehalennia af voor een vaartocht door de wereldhaven. Zie de bedrijvigheid van de haven om je heen, spot ferry's, cruiseschepen en sleepboten en vaar langs de highlights van de stad. De rondvaart duurt twee uur en het schip vaart onder meer langs de Erasmusbrug, de voormalige RDM (Rotterdamse Droogdok Maatschappij), de Eemhaven, Waalhaven en Hotel New York. Door de audiovisuele gids van Rebus Varende Evenementen kom je in plat Rotterdams alles te weten over de havenstad. Onderweg geniet je binnen of buiten op het dek van het uitzicht en wat te drinken. Een lekker bakkie pleur misschien?

Meer mogelijkheden

Wil je de Nehalennia inzetten voor je eigen feest of bijeenkomst? Dat kan! Er zijn allerlei mogelijkheden om het schip af te huren voor een
  • vergadering
  • (afstudeer)borrel
  • bruiloft
  • (verjaardags)feest
  • of bedrijfspresentatie
Genieten van lekker eten en drinken kun je prima aan boord van de Nehalennia: er is keuze uit diverse koffietafels en buffetten voor lunch, diner, barbecue of borrel. Voor elk gezelschap wat wils! Het is zelfs mogelijk om een bandje muziek te laten spelen.

Rondvaart Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Met de boot door de haven van Rotterdam. Foto: Rebus Varende Evenementen

Met de boot door de haven van Rotterdam. Foto: Rebus Varende Evenementen