1

Uitstapjes vlakbij Oertijdmuseum Boxtel

Museum Vekemans

boxtel, Noord-Brabant (2.23km)  -  Wassen en strijken lijkt zo gewoon, maar wie iets beter kijkt ziet een hele boeiende geschiedenis. In het Museum Vekemans duikt de bezoeker in deze geschiedenis!

Automuseum Classic Park

boxtel, Noord-Brabant (2.67km)  -  Ben je een liefhebber van oldtimers? Dan is Classic Park jouw paradijs! Hier kun je je vergapen aan de fonkelende motorkappen van Ferrari's, Rolls-Royce en Porsches. De collectie wisselt voortdurend door in- en verkoop van de auto's.

Rozenbedrijf De Vorst Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (2.89km)  -  In Rosarium De Vorst zijn meer dan tweehonderd verschillende klim- en perkrozen en tientallen stamrozen te bewonderen. Op zoek naar een bijzondere roos voor in de tuin? Rozenbedrijf De Vorst in Boxtel is het juiste adres!

Vughts Museum

vught, Noord-Brabant (5.8km)  -  In het Vughts Museum is van alles te vinden over de historie en kunst van Vught. Verhalen over de oorlog, oude ambachten, prenten en foto's: de geschiedenis komt op verschillende manieren naar voren.

Landgoed Velder

liempde, Noord-Brabant (6.12km)  -  Landgoed Velder ligt prachtig in de bossen, maar ook centraal langs de A2 en de spoorlijn Boxtel-Eindhoven. Het landgoed leent zich uitstekend voor evenementen.

Pannenkoekenhuis Belveren

haaren, Noord-Brabant (6.25km)  -  Pannenkoekenhuis Belveren ligt in het Brabantse dorp Haaren, vlakbij Oisterwijk. Het pannenkoekenhuis ligt bij het prachtige natuurgebied Kampina. Schuif aan want de keuze uit pannenkoeken is hier ruim. Er staan meer dan 290 soorten op de menukaart.

Geniemuseum

vught, Noord-Brabant (6.95km)  -  In het Geniemuseum leer je alles over het leger en oorlogsgeschiedenis. Hier is binnen en buiten van alles te vinden over de Genie, een onderdeel van de Landmacht.

De Rode Haktol

oirschot, Noord-Brabant (8.08km)  -  De Rode Haktol is een pannenkoekenrestaurant voor jong en oud. De kleintjes vermaken zich uitstekend in de lego- en videohoek terwijl de ouders kiezen uit één van de 240 verschillende soorten pannenkoeken!

Vestingwallen Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (8.55km)  -  De wallen en bastions in het oosten en zuiden van Den Bosch zijn prachtig gerestaureerd. Wandel over de wallen met uitzicht over de historische binnenstad en natuurgebied het Bossche Broek.

Bastionder Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (8.55km)  -  Ontdek de geschiedenis van vestingstad Den Bosch in het Bastionder in Bastion Oranje. Je staat er oog in oog met de 500 jaar oude stadsmuren. En met het enorme kanon De Boze Griet.

Het Noordbrabants Museum

den bosch, Noord-Brabant (8.8km)  -  Het Noordbrabants Museum koestert de groten van Brabant, de cultuur en de geschiedenis. Ontdek de hoogtepunten van de Brabantse geschiedenis, bewonder originele werken van Van Gogh en geniet van het werk van Jan Sluijters, meester van het Hollands...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oertijdmuseum Boxtel