Uitstapjes vlakbij Outdoor Brielle

Historyland

hellevoetsluis, Zuid-Holland (5.46km)  -  Ga op avontuur door eeuwenoude geschiedenis in Historyland. Bibber in de IJstijd tussen de mammoeten, onderzoek als wetenschapper fossielen en klim in een gevechtshelikopter. Historie komt hier tot leven!

Museum Maassluis

maassluis, Zuid-Holland (5.59km)  -  In het Museum Maassluis komen de geschiedenis van Maassluis en moderne kunst elkaar tegen. Je vindt er zowel historische werken over Maassluis als hedendaagse kunst.

Zendingserfgoedhuis

zuidland, Zuid-Holland (5.75km)  -  Wandkleden uit heel de wereld, zendingsbusjes in de vorm van een wereldbol en bijzondere oorbellen... in het Zendingserfgoedhuis verwonder je je over het cultureel erfgoed van de protestantse zending.

De Wijnboerderij

vlaardingen, Zuid-Holland (5.84km)  -  Kom gezellig met vrienden en familie heerlijke wijn proeven op een warm terras of tussen de wijnvaten in de sfeervolle wijnkelder van de Wijnboerderij.

Zwembad De Eendraght

hellevoetsluis, Zuid-Holland (7.72km)  -  Bij Zwembad De Eendraght kun je heerlijk baantjes zwemmen of aqausporten, maar er zijn ook allerlei leuke attracties. Sjees van de 71 meter lange glijbaan!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Outdoor Brielle