1

Uitstapjes vlakbij Fort Pannerden

Hotel Millingen

millingen aan de rijn, Gelderland (2.12km)  -  Bij Hotel Millingen kunnen bezoekers niet alleen vergaderen en slapen, maar ook lekker eten, een cocktail drinken en genieten van live muziek.

elke dag geopend 

Kasteel Doornenburg

doornenburg, Gelderland (2.37km)  -  Word een ridder in Kasteel Doornenburg. In het mooie rivierenlandschap van de Rijn en de Waal ligt dit prachtige bouwwerk. Bezoekers gaan hier terug in de tijd.

elke dag geopend 

Wandelroute door de Millingerwaard

kekerdom, Gelderland (2.38km)  -  Struin door de Millingerwaard of Beuningse uiterwaard met Wildernis op maat! Speciaal voor mensen in een rolstoel of met een handicap.

elke dag geopend 

Wilderniscafé De Waard van Kekerdom

kekerdom, Gelderland (2.38km)  -  Hét start- en eindpunt voor een wandeling in bosreservaat de Millingerwaard en de plek voor een kopje koffie of heerlijke tapas: dat is het Wilderniscafé.

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag 

De Millinger Theetuin - high tea & lunch

millingen aan de rijn, Gelderland (2.42km)  -  Waan jezelf in exotische oorden in het Millinger Theetuin. Midden tussen de prachtige bloemen en planten geniet je hier van een heerlijke high tea of lunch.

geopend, elke dag geopend 

Natuurgebied De Gelderse Poort

millingen aan de rijn, Gelderland (2.46km)  -  Water speelt een belangrijke rol in De Gelderse Poort. Maak een wandeling of een mooie fietstocht in dit natuurschoon.

elke dag geopend 

Kunstkring Het Gelders Eiland

aerdt, Gelderland (4.01km)  -  Kunstkring Het Gelders Eiland organiseert elk jaar vijf exposities in het Kerkje van Aerdt. In het oeroude kerkje worden ook concerten opgevoerd.

open op zondag 

Oorlogsmuseum Niemandsland - De Betuwe 1939-1945

gendt, Gelderland (4.21km)  -  Oorlogsmuseum Niemandsland vertelt het onbekende verhaal over de Tweede Wereldoorlog in de Betuwe.

open op maandag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Sterrenwacht Corona Borealis

zevenaar, Gelderland (4.99km)  -  In de sterrenwacht Corona Borealis organiseren vrijwilligers interessante lezingen en sterrenkijkavonden.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitengoed de Panoven

zevenaar, Gelderland (5.2km)  -  Voor een origineel dagje uit kom je naar Buitengoed de Panoven: een bijzondere steenfabriek uit 1860. Beleef het unieke verhaal van klei tot baksteen tijdens een rondleiding. Maar er is nog veel meer te doen!

elke dag geopend 

§ n

zevenaar, Gelderland (6.07km)  -  Bij Movie Unlimited Bioscoop Zevenaar kan worden genoten van een hapje en een drankje terwijl de film draait!

elke dag geopend 

Anderhalf uur genieten van een vaartocht over de Rijn

lobith, Gelderland (6.24km)  -  Maak een prachtige rondvaart op de Rijn vanaf het Gelderse plaatsje Tolkamer. Geniet elk seizoen van de beeldschone omgeving en neem bijvoorbeeld de fiets mee, voor een sportieve afsluiting.

elke dag geopend 

Rondvaarten op de Rijn

lobith, Gelderland (6.24km)  -  Met de hele familie het water op? Dat kan met het rondvaartarrangement van Rederij Witjes. Geniet van de prachtige omgeving en heerlijke hapjes en drankjes.

elke dag geopend 

Zwembad De Boskuul

lobith, Gelderland (6.63km)  -  De Boskuul is een klein, gezellig zwembad in Lobith. Trek een aantal baantjes in het instructiebad en kom daarna tot rust in het bubbelbad.

elke dag geopend 

Kinderboerderij Rosorum

zevenaar, Gelderland (6.64km)  -  Bij kinderboerderij Rosorum in Zevenaar hebben de dieren een mooi leven. Kom knuffelen met de chinchilla's de cavia's en de ezels Bibi en Amigo. Echte boeren en boerinnen halen hun dierverzorgingsdiploma.

's maandags gesloten 

Party- en bowlingcentrum De Griethse Poort

zevenaar, Gelderland (6.66km)  -  De Griethse Poort is zowel een bowling- als partycentrum. Er zijn mogelijkheden voor allerlei feesten: van zakelijk tot vrijgezel. Het restaurant is strak ingericht in neutrale kleuren.

's maandags gesloten 

Ballonvaren met 4CB

duiven, Gelderland (6.69km)  -  Stijg boven alles uit en vaar mee met een ballon van 4CB Ballonvaarten. Bewonder het landschap in de ondergaande of de opkomende zon.

elke dag geopend 

Lentebad

zevenaar, Gelderland (7.01km)  -  Het Lentebad in Zevenaar heeft voor elk wat wils. Je beleeft hier een leuk dagje uit: waterpret in het buitenbad of in de waterspeeltuin, bubbelen in de whirlbank of baantjes trekken.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Wylerbergmeer

beek-ubbergen, Gelderland (7.78km)  -  In het heuvelachtige landschap van Het Rijk van Nijmegen ligt recreatiegebied Wylerbergmeer. Hier waant de bezoeker zich in het buitenland! Een echt dagje uit.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg

berg en dal, Gelderland (8.93km)  -  De groen-roodgeblokte kleedjes op tafel en de antieke sfeer maken pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg tot een klein museum, met oer-Hollandse pannenkoeken!

's maandags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Fort Pannerden