Uitstapjes vlakbij HeliCentre

Kartcentrum Lelystad

lelystad, Flevoland (1.41km)  -  Voel de sensatie tijdens het bloedsnelle scheuren door de bochten, die zelfs een ervaren karter dwingen om het beste uit zichzelf te halen. De nieuwe outdoor kartbaan van Kartcentrum Lelystad is maar liefst 735 meter lang.

Prehistorische Nederzetting Swifterkamp

lelystad, Flevoland (3.1km)  -  Ervaar hoe mensen woonden in de steentijd. In Natuurpark Lelystad vind je de prehistorische nederzetting Swifterkamp. Dit dorpje is gebouwd op basis van archeologische vondsten en bestaat uit twee boerderijen, een jager-verzamelaarhut en drie...

Natuurpark Lelystad

lelystad, Flevoland (3.43km)  -  In Natuurpark Lelystad zijn bijzondere dieren te zien, zoals wilde paarden en herten. Kijk mee met de boswachter die de otters voert en volg een van de mooie fiets- en wandelroutes door het gebied.

Wandelroute Knarpad

lelystad, Flevoland (4.49km)  -  Geniet van wandelen en kunst in de prachtige natuur bij het Knarpad. Het Knarpad kenmerkt zich door de diverse natuur van weilanden, bossen, dijken en ruimte.

Partycentrum De Meeuwenhoeve

lelystad, Flevoland (4.5km)  -  Naast leuke activiteiten als swinggolf, klootschieten en agrarische teambuilding kun je bij Partycentrum De Meeuwenhoeve een prima feest vieren in hun prachtige locatie aan de rand van het Knarbos.

Aestas Wellness Beauty & Sauna

lelystad, Flevoland (6.66km)  -  Zoek de zon op bij Aestas Wellness Beauty & Sauna. Aestas, wat zomer betekent in het Latijn, heeft een Finse sauna, een kruidensauna en een Turks stoombad. Onder de zonnebank kun je heerlijk streeploos bruin worden.

Nationaal Park Nieuw Land

lelystad, Flevoland (6.9km)  -  Nationaal Park Nieuw Land in Flevoland heeft haar naam niet voor niks gekozen: de natuur in het park is allemaal nog vrij jong. Alles in dit park is aangelegd door mensen.

Oostvaardersplassen

lelystad, Flevoland (6.9km)  -  Maak kennis met de ongetemde natuur van de Oostvaardersplassen. Natuurliefhebbers wandelen langs de woeste graslanden en uitgestrekte plassen. Of kies een interessante excursie bij het bezoekerscentrum.

Kok Experience Lelystad

lelystad, Flevoland (7.05km)  -  Bij Kok Experience Lelystad beleef je een gezellig dagje uit. Kies één van de vijf activiteiten en ga de strijd aan! Ga je voor lasergamen, een escaperoom of voor het speelparadijs?

Vis je maaltijd bij elkaar bij Toms Creek

lelystad, Flevoland (7.4km)  -  In de vijvers bij Toms Creek zwemmen bijzondere vissoorten rond. Ga jij het avontuur aan en probeer je ze te vangen? Sportvissers en beginners zijn hier allemaal welkom. Leuk als origineel gezinsuitje of met je collega's!

Discozwemmen in De Koploper

lelystad, Flevoland (7.55km)  -  Lekker spetteren en swingen in het water? Zwembad de Koploper wordt elke vrijdagavond omgetoverd tot één grote disco. Voor iedereen van acht tot vijftien jaar.

Zwembad De Koploper

lelystad, Flevoland (7.55km)  -  Kom zwemmen bij Sportcentrum De Koploper. Met vijf verschillende zwembaden is er voor ieder wat wils. Voor de kids is er een spannende glijbaan van 50 meter.

Bowlingcentrum Lelystad

lelystad, Flevoland (7.6km)  -  Bowlingcentrum Lelystad heeft niet alleen moderne bowlingbanen, maar ook een restaurant en een overdekte ballenbak. Zo kan iedereen genieten van sport, spel en lekkernijen.

Ballorig Lelystad

lelystad, Flevoland (7.6km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er is van alles te beleven. Zo kunnen de kinderen klimmen, klauteren, glijden en in de ballenbak spelen.

Surfschool Paradiso

lelystad, Flevoland (7.83km)  -  Volg lessen bij Surfschool Paradiso, stal hier een surfplank of houd een surffeestje! Ook kano- en waterfietsverhuur is mogelijk.

Duikopleiding Aquavit

lelystad, Flevoland (8.12km)  -  Haal je duikbrevet bij Duikvereniging Aquavit. Hier worden lessen gegeven volgens de normen van de Nederlandse Onderwatersport Bond. Na het theoriegedeelte ga je voor de praktijk van het duiken naar zwembad De Koploper en naar open water zoals...

Natuurgebied Harderbos

zeewolde, Flevoland (8.19km)  -  Ga de natuur in en kom tot rust in de oase van het Harderbos, ten noorden van Harderwijk. Neem de kinderen mee! Voor hen zijn er speciale wandelroutes.

Blotevoetenpad Zeewolde

zeewolde, Flevoland (8.27km)  -  Ga op avontuur op blote voeten over het blotevoetenpad over het erf van de Sternhof. Huppelend door de bloementuin, voorzichtig over de wiebelbrug en dan even rusten op de bungelbanken.

Balls and arrows - paintball en airsoft

lelystad, Flevoland (8.6km)  -  Balls and Arrows, de naam zegt het al. Niet alleen ballen vliegen hier door de lucht, maar ook pijlen schieten voorbij. Probeer het paintballen of boogschieten uit op een terrein van vijftien hectare in Lelystad.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van HeliCentre