Uitstapjes vlakbij HeliCentre

Rondvluchten vanaf Lelystad

lelystad, Flevoland (0.42km)  -  Bekijk de omgeving van Flevoland eens van een andere kant: vanuit de lucht! Boek een rondvlucht, een proefles of een fotovlucht bij WMF Flight Service.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 120 88 359 

Vlieg een Boeing 737 in de simulator van Simcenter

lelystad, Flevoland (0.77km)  -  Vlieg een Boeing 737-800 op een professionele simulator, alleen of met je vrienden. Ze kunnen mee als passagier en meteen foto's maken, maar jullie kunnen ook afwisselen achter de stuurknuppel. Of maak een echte rondvlucht.

's maandags gesloten 

Luchtvaartmuseum Aviodrome

lelystad, Flevoland (0.81km)  -  Een dagje in de wolken beleef je in de Aviodrome op de Luchthaven Lelystad. Stap in de magische tijdmachine en ga terug in de tijd naar de historie van de luchtvaart.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Kartcentrum Lelystad

lelystad, Flevoland (1.41km)  -  Voel de sensatie tijdens het bloedsnelle scheuren door de bochten, die zelfs een ervaren karter dwingen om het beste uit zichzelf te halen. De nieuwe outdoor kartbaan van Kartcentrum Lelystad is maar liefst 735 meter lang.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Dagje slippen bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad

lelystad, Flevoland (1.76km)  -  Pas op! Het stuur omgooien, remmen of juist niet? Hoe hou je een auto onder controle in noodsituaties? Bij Rijvaardigheidscentrum Lelystad wordt iedereen een fantastische chauffeur.

elke dag geopend 

Prehistorische Nederzetting Swifterkamp

lelystad, Flevoland (3.1km)  -  Ervaar hoe mensen woonden in de steentijd. In Natuurpark Lelystad vind je de prehistorische nederzetting Swifterkamp. Dit dorpje is gebouwd op basis van archeologische vondsten. Wandel door het dorp of doe mee met een van de activiteiten.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Natuurpark Lelystad

lelystad, Flevoland (3.43km)  -  In Natuurpark Lelystad zijn bijzondere dieren te zien, zoals wilde paarden en herten. Kijk mee met de boswachter die de otters voert en volg een van de mooie fiets- en wandelroutes door het gebied.

elke dag geopend 

Wandelroute Knarpad

lelystad, Flevoland (4.49km)  -  Geniet van wandelen en kunst in de prachtige natuur bij het Knarpad. Het Knarpad kenmerkt zich door de diverse natuur van weilanden, bossen, dijken en ruimte.

elke dag geopend 

Partycentrum De Meeuwenhoeve

lelystad, Flevoland (4.5km)  -  Naast leuke activiteiten als swinggolf, klootschieten en agrarische teambuilding kun je bij Partycentrum De Meeuwenhoeve een prima feest vieren in hun prachtige locatie aan de rand van het Knarbos.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 55 87 23 64 

Intratuin Lelystad

lelystad, Flevoland (4.86km)  -  Bij Intratuin Lelystad vind je alles voor je huis, tuin, terras en huisdier.

elke dag geopend 

Aestas Wellness Beauty & Sauna

lelystad, Flevoland (6.66km)  -  Zoek de zon op bij Aestas Wellness Beauty & Sauna. Aestas, wat zomer betekent in het Latijn, heeft een Finse sauna, een kruidensauna en een Turks stoombad. Onder de zonnebank kun je heerlijk streeploos bruin worden.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Elfendeurtjesroute Oostvaardersplassen

lelystad, Flevoland (6.9km)  -  Hé, dat lijkt wel een piepklein deurtje in de boom! En dat klopt, want langs de Elfendeurtjesroute Oostvaardersplassen in bos het Hollandse Hout wonen overal elfjes! Kom ze zoeken.

's maandags gesloten 

Nationaal Park Nieuw Land

lelystad, Flevoland (6.9km)  -  Nationaal Park Nieuw Land in Flevoland heeft haar naam niet voor niks gekozen: de natuur in het park is allemaal nog vrij jong. Alles in dit park is aangelegd door mensen.

elke dag geopend 

Oostvaardersplassen

lelystad, Flevoland (6.9km)  -  Maak kennis met de ongetemde natuur van de Oostvaardersplassen. Natuurliefhebbers wandelen langs de woeste graslanden en uitgestrekte plassen. Of kies een interessante excursie bij het bezoekerscentrum.

elke dag geopend 

Agora Bioscoop Lelystad

lelystad, Flevoland (7.06km)  -  Agora Lelystad heeft leuke events. Zo toont de bioscoop niet alleen films, maar er worden ook opera's gedraaid. Zet de popcorn maar klaar!

elke dag geopend 

Jumpsquare Lelystad

lelystad, Flevoland (7.32km)  -  Kom lekker een dagje jumpen bij Jumpsquare Lelystad en leef je uit bij alle diverse attracties. Ontdek de Dodgeball Arena en speel een potje trefbal tegen je vrienden terwijl je jumpt.

's maandags gesloten 

Educatieve zorgboerderij De Huif

lelystad, Flevoland (7.37km)  -  Zorgboerderij De Huif verzorgt huifkartochten voor kinderfeestjes, door het bosgebied het Hollandse Hout in Lelystad.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 375 683 85 

Vis je maaltijd bij elkaar bij Toms Creek

lelystad, Flevoland (7.4km)  -  In de vijvers bij Toms Creek zwemmen bijzondere vissoorten rond. Ga jij het avontuur aan en probeer je ze te vangen? Sportvissers en beginners zijn hier allemaal welkom. Leuk als origineel gezinsuitje of met je collega's!

's zondags gesloten 

Surfschool Paradiso

lelystad, Flevoland (7.83km)  -  Volg lessen bij Surfschool Paradiso, stal hier een surfplank of houd een surffeestje! Ook kano- en waterfietsverhuur is mogelijk.

open op zondag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van HeliCentre