Uitstapjes vlakbij Bezoek een fabriek met...

Openluchtbad Zwolle

zwolle, Overijssel (0.79km)  -  Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

Park Nooterhof

zwolle, Overijssel (0.87km)  -  Kom genieten van de natuur in Park Nooterhof. Wandel over het blotevoetenpad, spot vleermuizen in de vleermuizenkelder of kom spelen in de waterspeeltuin. In Theehuis Eartship kun je terecht voor een ijsje, limonade, koffie en thee.

Kinderboerderij Wezenlanden

zwolle, Overijssel (0.99km)  -  Knuffel met konijnen op de gezellige Kinderboerderij Wezenlanden in Zwolle! Pauwen, ezels en geiten lopen hier rond om geaaid te worden. Genoeg dieren gezien? Ren dan door naar de leuke speeltuin!

Het Sinterklaasmuseum

zwolle, Overijssel (1.74km)  -  Ga op zoek naar de goedheiligman in het Sinterklaasmuseum in Zwolle! Hier zie je Sinterklaas niet alleen op 5 december, maar het hele jaar door!

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (1.88km)  -  Stap aan boord! Leer de kunst van verhalen maken, vertellen en schrijven op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren. De verhalenboot organiseert voorstellingen, schrijfopleidingen en vertelevenementen.

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (2.02km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, de enige overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

Van der Velde in de Broeren

zwolle, Overijssel (2.05km)  -  Van der Velde in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle. Van der Velde in...

Café De Stoof

zwolle, Overijssel (2.07km)  -  Café De Stoof is een gezellig, bruin café in Zwolle aan de Oude Vismarkt. Lekker darten of 's zomers op het terras hangen.

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (2.19km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (2.26km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bezoek een fabriek met Fabrieksuitje