Uitstapjes vlakbij Bezoek een fabriek met...

Openluchtbad Zwolle

zwolle, Overijssel (0.79km)  -  Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

geopend, elke dag geopend 

Park Nooterhof

zwolle, Overijssel (0.87km)  -  Kinderen genieten van de natuur in de Nooterhof, in de waterspeeltuin en in de verschillende soorten tuinen. In Theehuis Eartship kun je terecht voor een ijsje, limonade, koffie en thee.

elke dag geopend 

Kinderboerderij Wezenlanden

zwolle, Overijssel (0.99km)  -  Knuffel met konijnen op de gezellige Kinderboerderij Wezenlanden in Zwolle! Pauwen, ezels en geiten lopen hier rond om geaaid te worden. Genoeg dieren gezien? Ren dan door naar de leuke speeltuin!

elke dag geopend 

Bed & Breakfast Het Ekkelhof

zwolle, Overijssel (1.19km)  -  Op tien minuten fietsafstand van hartje Zwolle is Bed & Breakfast Het Ekkelhof te vinden. Dit sfeervolle gastenverblijf beschikt over drie slaapkamers.

elke dag geopend 

Gezellig bouncen bij trampolinepark FunZone Zwolle

zwolle, Overijssel (1.22km)  -  Sportief dagje uit? Kom gezellig jumpen bij trampolinepark FunZone in Zwolle. Leer trucjes van het jumpteam of spring vrij rond. Voor peuters en kleuters is er een speciaal springuurtje.

elke dag geopend 

Bonami SpelComputer Museum

zwolle, Overijssel (1.28km)  -  De eerste pc, floppy's en een analoge computer. De geschiedenis van de computer beleef je in het Bonami SpelComputer Museum.

's maandags gesloten 

Zwembad De Vrolijkheid

zwolle, Overijssel (1.4km)  -  Roetsj van de glijbaan, maak vette sprongen van de duikplank of kom gewoon baantjes trekken bij Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle.

elke dag geopend 

Het Sinterklaasmuseum

zwolle, Overijssel (1.74km)  -  Ga op zoek naar de goedheiligman in het Sinterklaasmuseum in Zwolle! Hier zie je Sinterklaas niet alleen op 5 december, maar het hele jaar door!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Dominicanenklooster Zwolle

zwolle, Overijssel (1.75km)  -  Aan de rand van het oude stadscentrum van Zwolle ligt het Dominicanenklooster. Dit bewoonde 'huis' is dagelijks open voor belangstellenden.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (1.88km)  -  Alle hens aan dek en stap aan boord! Luister naar de spannendste verhalen op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren.

elke dag geopend 

't Pannenkoekschip Zwolle

zwolle, Overijssel (1.91km)  -  Al meer dan 30 jaar is de Thorbeckegracht de thuishaven van 't Pannenkoekenschip in Zwolle. Hier eet je in een gezellig aangeklede boot een pannenkoek!

open op zondag, maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kattencafé Skatjes

zwolle, Overijssel (1.92km)  -  Bij Kattencafé Skatjes kun je terecht voor een lekker kopje koffie, broodjes, taartjes én natuurlijk lieve katten.

's maandags gesloten 

Dille & Kamille Zwolle

zwolle, Overijssel (1.94km)  -  Vind nieuwe inspiratie voor in de keuken bij Dille & Kamille Zwolle! De winkel verkoopt kookboeken, kruiden en specerijen en allerlei keukengerei. Ook voor andere hebbedingetjes voor in huis en tuin kun je terecht bij Dille & Kamille.

elke dag geopend 

De Librije

zwolle, Overijssel (1.95km)  -  In Zwolle staat het beste restaurant van Nederland: De Librije. De eigenaren zorgen met regionale producten voor kwalitatieve hoogstandjes. Het restaurant is bekroond met drie Michelinsterren.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zakelijke evenementen in Zwolse Theaters

zwolle, Overijssel (1.95km)  -  Congres of vergadering? Zwolse theaters Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel lenen zich uitstekend voor uiteenlopende zakelijke evenementen in een creatieve en inspirerende omgeving.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 42 77 383 

Fietsjoe - Tour door Zwolle

zwolle, Overijssel (1.96km)  -  Fietsen met een dak! Ervaar het in Zwolle en stap op een fietsjoe of een tandem. Leuk voor een kinderfeestje, familiedag of trouwerij.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 55 71 35 23 

Brasserie Jansen Zwolle

zwolle, Overijssel (2.02km)  -  Zomaar zin in een toetje? Om 11:00 uur 's ochtends zin in een borrel? Bij Brasserie Jansen in Zwolle kijken ze er niet raar van op. Het motto is daar namelijk: "Eet wanneer je er zin in hebt."

elke dag geopend 

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (2.02km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Workshop schilderen: voor bedrijfsuitje of familiefeest!

zwolle, Overijssel (2.03km)  -  Art in Tact geeft gezellige schilderworkshops voor het gezin, het bedrijf, of de vriendengroep. Maak er een bijzonder bedrijfsuitje of familiedagje van! Het resultaat mag natuurlijk mee en een plek krijgen in je woonkamer of op kantoor!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bezoek een fabriek met Fabrieksuitje