Uitstapjes vlakbij Abrahams Mosterdmakerij &...

Molen De Lelie

eenrum, Groningen (0.03km)  -  De wieken draaien erop los! Maar wie weet hoe? Ontdek het zelf tijdens een rondleiding bij Molen De Lelie en geniet van zelfgebakken koekjes.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 1 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Kaarsenmakerij Wilhelmus

eenrum, Groningen (0.06km)  -  Maak de mooiste en creatiefste kaarsen bij Kaarsenmakerij Wilhelmus. Klaar? Neem ze mee naar huis en geniet daar van het gezellige kaarslicht.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Kwekerij en siertuin De Kleine Plantage

eenrum, Groningen (0.34km)  -  Kwekerij De Kleine Plantage in Eenrum bestaat sinds 1986 en is een kleinschalige kwekerij met tuinen, gelegen op een terrein van 1,2 hectare.

geopend, open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Luchtwachttoren 701

warfhuizen, Groningen (2.8km)  -  Ontdek de overgebleven Luchtwachttoren 701 uit de Koude Oorlog in Warfhuizen en beleef spannende avonturen in deze historische toren onder begeleiding van een gids.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober, van 14:00 uur tot 16:00 uur 

Luchtwachttoren 7O1 Warfhuizen

warfhuizen, Groningen (2.82km)  -  Ga terug naar de Koude Oorlog en speur de lucht af, op zoek naar vliegbewegingen van de vijand.

vandaag nog gesloten, geopend 17 april t/m 31 oktober, van 14:00 uur tot 16:00 uur 

Maïsdoolhof en klompjesgolf op de Bloemenboerderij

saaxumhuizen, Groningen (3.55km)  -  Speel heerlijk op het boerenerf, pluk bloemen in de pluktuin en dwaal rond in het maïsdoolhof. De Bloemenboerderij in het Groningse Saaxumhuizen is voor het hele gezin een ontspannen dagje uit. Met gratis frisse lucht van het platteland!

vandaag nog gesloten, geopend 8 juli t/m 13 september, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Zeehondencentrum Pieterburen

pieterburen, Groningen (3.63km)  -  Zeehondencentrum Pieterburen verzorgt zwakke en gewonde zeehonden. Sluit aan bij een rondleiding in de crèche en bekijk de expositie.

elke dag geopend 

Weergaloos klimparcours voor de hele familie

wehe-den-hoorn, Groningen (3.68km)  -  Klim over bruggen en touwen en bedwing 45 bruggen en meer dan 300 meter zipline in het indoor klimpark van Adventurepark Waddenfun met de hele familie! Speciaal: je kunt hier zelfs in het donker klimmen!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Dijkstra Wadlooptochten

pieterburen, Groningen (3.75km)  -  Wadlopen met de ervaren gidsen van Dijkstra Wadlooptochten is een bijzondere ervaring. Geniet, zwervend over de wadden, van het weidse landschap.

elke dag geopend 

Petruskerk

pieterburen, Groningen (3.8km)  -  De Petruskerk wijst al van ver het Groningse dorp Pieterburen aan. Deze kerk is in de zomer open voor bezichtiging.

elke dag geopend 

Pieterpad

pieterburen, Groningen (3.81km)  -  Het Pieterpad is de langste wandelroute, die in Nederland te vinden is. De route voert van Pieterburen naar het eindpunt op de Sint-Pietersberg bij Maastricht. Loop een etappe of volg het hele pad door het afwisselende Nederlandse landschap.

elke dag geopend 

Botanische Tuin & Theeschenkerij Domies Toen

pieterburen, Groningen (3.83km)  -  Aan de voet van de Petruskerk in het waddendorp Pieterburen ligt de bijzonder mooie tuin van de dominee, ofwel in het Gronings: Domies Toen.

elke dag geopend 

Museum Landgoed Verhildersum

leens, Groningen (4.32km)  -  Museum Landgoed Verhildersum is gebouwd in de veertiende eeuw en dient nu als museum. De Borg - het kasteel van de landadel - vormt het hart van het landgoed. Daaromheen liggen de mooie tuinen en daar weer omheen de landerijen met de opgehoogde...

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 31 oktober, van 10:30 uur tot 17:00 uur 

DoeZoo Insektenwereld

leens, Groningen (4.68km)  -  Kruip in de huid van insecten en leer hoe belangrijk deze diertjes zijn. Een leerzaam en betaalbaar uitstapje, geschikt voor kinderen.

elke dag geopend 

Koffie, gebak en kanovaren bij Marenland Recreatie

winsum, Groningen (5.14km)  -  Naast een kano of fluisterboot huren, kunnen gasten ook overnachten bij Marenland Recreatie. In een eigen tent, trekkershut of in het bedsteelogement.

vandaag nog gesloten, geopend morgen, 1 april t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Zwembad De Hoge Vier

winsum, Groningen (5.41km)  -  De Hoge Vier is een verwarmd openluchtzwembad met twee aparte baden. Het bad beschikt ook over een familieglijbaan, een zonneweide en diverse terrassen.

vandaag nog gesloten, geopend 23 april t/m 1 september, van 07:00 uur tot 20:15 uur 

Ontdek de schatten van de wierden

ezinge, Groningen (6.5km)  -  De wierden tekenen het landschap rond het Groningse Ezinge. Ontdek alles over het ontstaan van deze woonheuvels en welke geheimen ze prijsgeven in Museum Wierdenland. Kinderen kunnen zelf opgravingen doen en oude ambachten uitproberen!

's maandags gesloten 

Terug in de tijd in Openluchtmuseum Het Hoogeland

warffum, Groningen (7.51km)  -  Openluchtmuseum Het Hoogeland laat de wierde en de bebouwing erop zien. Neem een kijkje in een oude slaapkamer, werkplaats of woonkamer en ontdek het vroegere leven op het platteland.

's maandags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Abrahams Mosterdmakerij & Restaurant