Uitstapjes vlakbij Bed & Breakfast Hoeve De Haar

Museumboerderij Wendezoele

ambt delden, Overijssel (3.37km)  -  Leer alles over het Twentse boerenleven op Boerderij Wendezoele. Oude ambachten worden op speciale dagen gedemonstreerd. Ook worden er wandelingen en andere activiteiten georganiseerd.

Museum No Hero

delden, Overijssel (4.5km)  -  In Museum No Hero, in een rentmeesterhuis op landgoed Twickel, zie je de bijzondere collectie van kunstverzamelaar Geert Steinmeijer.

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

enter, Overijssel (4.54km)  -  Landgoed Het Rheins biedt veel vermaak in het weelderige Twente. Speel midgetgolf, vier een leuk themafeest of kom bier proeven tijdens een High Beer. Overnachten kan in vakantiehuizen in Saksische boerderijstijl.

Museum Bussemakerhuis

borne, Overijssel (5.64km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Bussemakerhuis in Borne. Door de stijlkamers, een theeschenkerij en weefgetouwen neem je een kijkje in het leven van de familie Bussemaker.

Preston Palace indoor kermis

almelo, Overijssel (6.26km)  -  De indoor kermis bij uitgaanscentrum Preston Palace is een gezellig dorpsplein met een aantal spectaculaire attracties. Trotseer de Jumping Star of daag je vrienden uit tijdens een ritje in de botsauto's.

Kunsthal Hof 88

almelo, Overijssel (6.47km)  -  Puur genieten van creativiteit bij Kunsthal Hof 88. Ook voor kinderen, want Kunsthal Hof 88 heeft met 'Kinderen Kijken Kunst' een speciaal programma.

Theater Hof 88

almelo, Overijssel (6.5km)  -  Hof 88 is een klein theater met een uitgebreide, eigenzinnige programmering. Een gezellig theater met een theater en een concertzaal. Hof 88 is tevens filmhuis. Gemiddeld twee keer per week staat er een arthouse film op de rol.

Stedelijk Museum Almelo

almelo, Overijssel (6.58km)  -  Hoe leefden de mensen vroeger op de plek waar nu Almelo ligt? En hoe is Almelo ontstaan en uitgegroeid tot de stad die het nu is? Je ontdekt het in vijf interessante themakamers.

Yunus Emre Moskee

almelo, Overijssel (6.76km)  -  Kijk je ogen uit in de Yunus Emre Moskee in Almelo. De gebedsruimte is versierd met bijzondere tegels en geometrische patronen. Ook hangt er een enorm glazen kroonluchter.

Zompen Museum

enter, Overijssel (6.86km)  -  Tussen oude gereedschappen en indrukwekkende verhalen vind je heuse zompen. Maar wat dat zijn? Dat leer je in het Zompen Museum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bed & Breakfast Hoeve De Haar