Recreatieboerderij Tergracht

epen, Limburg (3.18km)  -  Middenin het Geuldal ligt Recreatieboerderij Tergracht. Hier kan worden overnacht in ruime gezinsappartementen. Op de bijbehorende camping vind je ruimte plaatsen met uitzicht over het Geuldal.

Wingbergerhoeve - fruit en ijs

vijlen, Limburg (3.32km)  -  Zin in een lekker ijsje? Bij de Wingbergerhoeve vind je de beroemde ijskraam, met ruime ijsporties en gemoedelijke sfeer. Een leuke ontdekking tijdens een wandel- of fietstocht.

Hoeve Vernelsberg

epen, Limburg (3.44km)  -  Hoeve Vernelsberg is de groepsaccommodatie voor een familiedag of zakelijke ontmoeting. Hier komen collega's samen voor een training, workshop of vergadering.

Slapen bij de boer: De Puthof

reijmerstok, Limburg (3.67km)  -  Eenvoudig kamperen of luxe in een appartement? Kom logeren op een karakteristieke boerderij in Zuid-Limburg en geniet van het glooiende landschap en de rust!

Mountainbikeroute Gulpen

gulpen, Limburg (4.14km)  -  Voel je even in het buitenland als je over mountainbikeroute Gulpen klimt en daalt door de heuvels van Zuid-Limburg. Na elke steile klim volgt weer een ander prachtig uitzicht. Genieten!

De Pannekoekenmolen

gulpen, Limburg (4.17km)  -  Bij de Pannekoekenmolen in het Limburgse Gulpen worden pannenkoeken gebakken met onder andere eigen gemalen molenmeel. Er is keuze uit wel zestig pannenkoeken!

Buitenplaats De Mechelerhof

mechelen, Limburg (4.23km)  -  Midden in het Geuldal is Buitenplaats De Mechelerhof te vinden. Geniet tijdens een overnachting van de prachtige natuur van Zuid-Limburg.

Gulpener BrouwLokaal

gulpen, Limburg (4.5km)  -  Fans van Gulpener bier maken persoonlijk kennis met hun favoriete bier in het Gulpener BrouwLokaal. Doe mee met de rondleiding met als afsluiter een kleine proeverij of schuif gewoon aan voor een hapje en drankje.

Eetcafé Auberge Le Barbeau

plombières, België (4.96km)  -  Geniet van lekker eten bij eetcafé Auberge Le Barbeau in het pittoreske Belgische dorpje Sippenaeken. Zowel binnen als op het terras is het heerlijk toeven.

Wijngaard Sint Martinus

vijlen, Limburg (5.46km)  -  Laat de wijn je tong strelen en bekijk ondertussen de ranken en de druiven van de innovatieve en prachtig gelegen Wijngaard Sint Martinus.

Kasteel Mheer

mheer, Limburg (6.03km)  -  Kasteel Mheer is tijdens een autorit door Mheer niet te missen. Bewonder het van een afstand, want dit rijksmonument is niet toegankelijk voor het publiek.

Kampeerboerderij 't Leienhoes

wijlre, Limburg (6.28km)  -  In Kampeerboerderij 't Leienhoes in het Limburgse Wijlre kunnen groepen tot tachtig personen terecht. Gezelligheid tegen een lage prijs.

Boscafé 't Hijgend Hert

vijlen, Limburg (6.36km)  -  Midden in de Vijlenerbossen bevindt zich eetcafé 't Hijgend Hert, een sfeervol rustpunt dat elke dag geopend is! Geniet van lekker eten en een prachtig panorama-uitzicht.

Groepsaccommodatie Op de Hopschet

vijlen, Limburg (6.39km)  -  De Hopschet in Vijlen is een gezellige groepsaccommodatie, gevestigd in een prachtige boerderij van ongeveer 300 jaar oud. Er is ruimte voor 12 tot 28 personen.

Rotsvallei Margraten

margraten, Limburg (6.73km)  -  In Margraten vind je een bijzondere tuin, vol rotspartijen en met honderden soorten planten. Het resultaat van hoe een hobby uitmondde in een prachtige rotstuin.

Domein Aldenborgh

eys, Limburg (6.99km)  -  Godendrank. Levenselixer. Wijn speelt door de eeuwen heen een grote rol als het om genieten gaat. Zo ook bij Domein Aldenborgh.

Rondleiding over Amerikaanse Begraafplaats Margraten

margraten, Limburg (7.05km)  -  Sta stil bij WOII op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten. De indrukwekkende rijen witte kruizen doen je beseffen welke offers gebracht zijn voor de bevrijding tijdens de Tweede Wereldoorlog. Volg een rondleiding en luister naar de verhalen.

Steenkolenmijn Valkenburg

Steenkolenmijn Valkenburg

Reserveer gemakkelijk online Duik diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg! De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een oud-mijnwerker ontvangt je voor een bezoek aan deze kolenmijn.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hotel Heijenrath