Uitstapjes vlakbij Restaurant De Roode Leeuw...

Wed and Walk - trouwen voor één dag

amsterdam, Noord-Holland (0.04km)  -  In Amsterdam kunnen tortelduifjes hun trouwdag uitproberen. Wed and Walk regelt een complete trouwdag voor (tijdelijke) geliefden.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 81 89 31 84 

De Bijenkorf Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.08km)  -  Voor een dagje shoppen is de Bijenkorf in Amsterdam groot genoeg! De locatie is goed bereikbaar.

elke dag geopend 

H&M Home

amsterdam, Noord-Holland (0.09km)  -  Naast hippe en vooral voordelig kleding heeft deze H&M in Amsterdam meer in huis! Hier koop je de mooiste spulletjes voor in huis uit de Home-collectie.

elke dag geopend 

Het Paleis op de Dam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Ooit wel eens in Amsterdam geweest? Dan is het Paleis op de Dam je vast niet ontgaan. Neem eens een kijkje!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Met paard en wagen door Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Bewonder Amsterdam vanuit een koets en trek met paard en wagen door de binnenstad. Met Amsterdam Carriages ontdek je de stad vanuit een rijtuig en hoor je de mooiste anekdotes.

elke dag geopend 

BODY WORLDS: The Happiness Project

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Ongegeneerd mensen kijken, maar dan net even anders. Bij BODY WORLDS: The Happiness Project krijg je een indrukwekkend inkijkje in ons lichaam en in wat ons gelukkig maakt.

elke dag geopend 

Amsterdam Exchange Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Neem een kijkje achter de schermen bij de Amsterdamse beurs en kom meer te weten over de fascinerende wereld van het grote geld.

soms geopend op woensdag 

Bewonder 's werelds gekste vondsten

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Het begon met de nieuwsgierige geest van Robert Ripley, die over de hele wereld de gekste vondsten deed. Bekijk de wereld door zijn ogen in Ripley's Amsterdam. Een museum vol wonderlijke mensen, dieren en spraakmakende records.

elke dag geopend 

De Nieuwe Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  De Nieuwe Kerk in Amsterdam houdt regelmatig tentoonstellingen en orgelconcerten. Er zijn geen kerkdiensten meer.

elke dag geopend 

Madame Tussauds: ontmoet je helden

amsterdam, Noord-Holland (0.17km)  -  In Madame Tussauds ontmoet je de grootste beroemdheden. Captain America, Marco Borsato, Taylor Swift: ze zijn er allemaal. Doe een loopje op de catwalk terwijl Anna Wintour toekijkt, draai een set met Afrojack of maak een eigen kunstwerk met...

elke dag geopend 

De Gebouwengids Amsterdam, rondleidingen architectuur en stedenbouw

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Bijzondere gebouwen van allure staan in Amsterdam. Het Muziekgebouw en het Conservatorium. Maar ook op het Westerdokseiland of de Zuidelijke IJ-oevers. Met hulp van de Gebouwengids weet iedereen ze te vinden!

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 623 17 01 / +31 (0)6 13 56 06 15 

De Gebouwengids: uitbreiden met meer steden

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Ontdek moderne architectuur en stedelijke ontwikkeling via de excursies van De Gebouwengids. Deze zijn in Amsterdam, Rotterdam, Almere, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen.

geopend op afspraak of bel +31 (0) 20 623 1701 

Slijterij en proeflokaal Wynand Fockink

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Een grote keuze aan jenevers en likeuren laten de bezoeker watertanden... Laat het proeven maar beginnen!

elke dag geopend 

Beleef Amsterdam als één groot avontuur met City Challenge

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Kies een route van City Challenge en ga op avontuur in Amsterdam. Los een moord op, ontmantel een bom en voorkom een treinbotsing. Een iPad is je gids en combineert de VR wereld met de echte wereld. Superleuk om zo samen de stad te verkennen.

elke dag geopend 

Sherlocked Escaperooms Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Slechts veertig procent van de groepen ontrafelt het geheim. Lukt het jou en je team om op tijd te ontsnappen uit de escaperooms in de Beurs van Berlage?

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 261 6433 

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

elke dag geopend 

Rondleidingen door Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.23km)  -  Beleef Amsterdam op een actieve manier! Guided Tours neemt je mee door de hele stad met een rondleiding.

geopend op afspraak of bel +31 (0)88 848 5300 

Bubbles & Wines

amsterdam, Noord-Holland (0.23km)  -  Wijn- en champagnebar Bubbles & Wines is te vinden in een van de oudste straatjes in Amsterdam, op loopafstand van de Dam. De plek voor een sprankelende avond.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Shoppingcenter Magna Plaza

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Shoppen in stijl, dat doe je in het Amsterdamse Magna Plaza. Naast een ruim aanbod van hippe kledingwinkels en een gezellig café wordt hier ook wel eens kunst geëxposeerd, zoals de gekleurde olifanten van Elephant Parade.

elke dag geopend 

Crazy 88 op het strand of in de stad - Mokum Events

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Crazy 88: spanning en sensatie! In Amsterdam voer je de (té) gekke opdrachten binnen de tijd uit en beleef een leuke dag met elkaar.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 42 72 909