Uitstapjes vlakbij 't Olde Ras

Zwembad 'Den Helder' Doesburg

doesburg, Gelderland (0.08km)  -  Kom lekker badderen in zwembad Den Helder in Doesburg. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad.

elke dag geopend 

Speeltuin Kindervreugd

doesburg, Gelderland (1km)  -  Leef je uit in Speeltuin Kindervreugd Doesburg. Deze gezellige speeltuin is tegen een kleine vergoeding te bezoeken.

gesloten, open van  27 maart t/m 27 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

Venema Antiques & Classic Cars

drempt, Gelderland (1.13km)  -  Snuffel tussen oude spullen. Bij Venema Antiques vermaak je je wel even! Duik in de geschiedenis en bekijk de oude auto's, meubels en prachtige klokken.

open op zaterdag 

Viking Adventure Sports

doesburg, Gelderland (1.42km)  -  Zin in een sportief uitje? Ga abseilen vlotvaren, paintballen of kies uit één van de vele activiteiten van Viking Adventure Sports.

geopend op afspraak of bel +31 (0)313 472 828 

Gildehof Doesburg

doesburg, Gelderland (1.43km)  -  De Gildehof naast de Mosterdfabriek is een gezellig plein met leuke winkeltjes en oude ambachten.

elke dag geopend 

Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum Doesburg

doesburg, Gelderland (1.44km)  -  Van de paardentram tot de hogesnelheidstrein en van houten blokken tot moderne games. In het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum ontdek je alles over het OV en het speelgoed van vroeger tot nu.

's maandags gesloten 

Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek

doesburg, Gelderland (1.53km)  -  De Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek is nu een leuk museum. Hier zie je hoe de authentieke boerenmosterd wordt gemaakt.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vispassage Doesburg

doesburg, Gelderland (1.58km)  -  Spot vissen in de speciaal aangelegde vispassage in de IJssel bij Doesburg. Je hebt er niet eens een duikbril voor nodig!

elke dag geopend 

Grote Convent - Het Arsenaal Doesburg

doesburg, Gelderland (1.59km)  -  Het Arsenaal is één van de oudste gebouwen van de Gelderse Hanzestad Doesburg en heeft een rijke geschiedenis. Tegenwoordig prik je er een vorkje in het Grand-café, leer je meer over de rijke geschiedenis van het pand, bezoek je bijzondere...

elke dag geopend 

Beklim de Martinikerk in Doesburg

doesburg, Gelderland (1.65km)  -  Beklim de 220 treden van de Martinikerk in Doesburg voor een prachtig uitzicht over de historische Gelderse Hanzestad, de Veluwezoom, de Achterhoek en de Liemers en volg de IJssel tot zover je kunt kijken.

soms geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag 

Zilvermuseum Doesburg

doesburg, Gelderland (1.68km)  -  Bezoek het Zilvermuseum in Doesburg en ontdek alles over internationale zilveren objecten. De opgebouwde collectie in het Zilvermuseum Doesburg is verzameld door Martin de Kleijn.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Glaskunst en sieraden in Museum Lalique

doesburg, Gelderland (1.68km)  -  Van parfumflesjes tor sierlijke juwelen: de collectie van Lalique Museum Doesburg is enorm! Bewonder prachtige kunstobjecten, gemaakt door de beroemde glaskunstenaar en edelsmid René Lalique.

's maandags gesloten 

Museum De Roode Tooren

doesburg, Gelderland (1.72km)  -  Doesburg is trots op het kleine museum De Roode Tooren. Beleef de geschiedenis van deze stad in bijvoorbeeld een nagebouwde kruidenierswinkel.

's maandags gesloten 

Stadhuis Doesburg

doesburg, Gelderland (1.72km)  -  Wanneer je een stadswandeling maakt door Doesburg, mag het monumentale laatgotische Stadhuis niet ontbreken op je route.

elke dag geopend 

Ars Longa

achter-drempt, Gelderland (2.66km)  -  Vind in Ars Longa kwalitatieve artikelen voor in en om huis. Wandel ook eens door de beeldentuin.

open op zaterdag 

Wijnboerderij 't Heekenbroek

drempt, Gelderland (3.05km)  -  Wijnboerderij 't Heekenbroek ligt tussen de dorpen Achter-Drempt en Hoog Keppel vlak bij het prachtige bosgebied Heekenbroek. Geniet hier van heerlijke wijnen tijdens een proeverij of rondleiding en blijf slapen in de Bed & Breakfast.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Buitenbad het Hessenbad

hoog-keppel, Gelderland (3.51km)  -  Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

gesloten, open van  1 april t/m 20 september, van 07:00 uur tot 17:00 uur 

Galerie 1880 Kunst of Art

laag-keppel, Gelderland (4.97km)  -  Galerie 1880 Kunst of Art is een laagdrempelige galerie met een Achterhoeks tintje. Niet alleen de kunst is bijzonder, ook de locatie mag er zijn: een sfeervol kerkje uit 1880.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rondleiding door bierbrouwerij Rodenburg

rha, Gelderland (5.22km)  -  In brouwerij Rodenburg staat de liefde voor aparte ambachtelijke biersoorten voorop. Geniet van het enthousiasme van brouwmeester Steve Gammage tijdens een exclusieve rondleiding door de brouwerij en proef de Bronckhorster Bieren!

in het weekend geopend 

Domein Hof te Dieren - Wijngaard

dieren, Gelderland (5.25km)  -  Een stukje Frankrijk in Nederland is te vinden in de grootste ommuurde wijngaard van Nederland. In Domein Hof te Dieren schenken ze de heerlijkste biologische wijn.

open op zaterdag - soms geopend op zondag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 't Olde Ras