Uitstapjes vlakbij Bobs Party & Events

-in the spotlights-

Monkey Town Uitgeest

uitgeest, Noord-Holland (0.59km)  -  Kinderen hebben de tijd van hun leven in deze overdekte speeltuin. Aan alles is gedacht. En het mooie is, dat begeleiders helemaal niets hoeven te betalen.

Openluchtzwembad De Zien

uitgeest, Noord-Holland (2.08km)  -  Zoek in de zomer heerlijk verkoeling bij in het water van openluchtzwembad De Zien in Uitgeest of kom lekker zonnen en bruin worden op de ligweide.

Multisportpark Berg en Bal

castricum, Noord-Holland (2.47km)  -  Multisportpark Berg en Bal heeft oneindig veel sportieve uitdagingen voor je in petto. In het gezellige park kunnen tennis, squash, skiën, klimmen en vele andere sporten beoefend worden.

Welkom op Fort K'IJK!

uitgeest, Noord-Holland (3.05km)  -  Geniet op Fort K'IJK van het geweldig uitzicht over het stille polderlandschap vol weidevogels. Kom binnen en leer meer over de geschiedenis van de beroemde Stelling van Amsterdam en drink een kopje koffie in het fort.

Hortus Bulborum

limmen, Noord-Holland (3.18km)  -  Voel de lente in Hortus Bulborum in Limmen: de enige tuin ter wereld die beschikt over maar liefst 4500 soorten historische voorjaarsbolgewassen.

Zwembad De Witte Brug

castricum, Noord-Holland (3.35km)  -  Ga een gevecht aan met het grote speelbeest in het water, glij van de glijbaan en klauter op de matten. Bij Zwembad De Witte Brug verveel je je geen moment!

-in the spotlights-

Corso Bioscoop

castricum, Noord-Holland (3.68km)  -  Voor een ontspannen filmavondje is Corso Bioscoop in Castricum de plek waar je moet zijn. Leuk voor een avondje uit met je lief of voor een gezellig uitstapje met het hele gezin.

Uitkijktoren bij de Papenberg

castricum, Noord-Holland (4.26km)  -  In de Noord-Hollandse duinen beweegt de uitkijktoren bij de Papenberg mee als een golf op de zee. Beklim dit bijzondere bouwwerk en geniet van een mooi uitzicht over de duinen aan de ene kant en Castricum aan de andere.

Fort aan den Ham

uitgeest, Noord-Holland (4.39km)  -  Het Fort aan den Ham is onderdeel van 'De Stelling van Amsterdam'. Het was bedoeld als schuilplaats bij een oorlog en is nu toegankelijk voor bezoekers.

Luchtoorlogsmuseum Fort bij Veldhuis

heemskerk, Noord-Holland (4.78km)  -  Fort bij Veldhuis is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en is nu in gebruik als museum. Allerlei voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog zijn hier te vinden. Neem ook een kijkje in de radiokamer!

Zwembad De Crommenije

krommenie, Noord-Holland (4.89km)  -  In zwembad De Crommenije kun je niet alleen baantjes trekken, maar ook heel wat andere activiteiten doen zoals zeemeerminzwemmen en bootcamp!

Sauna de Waterakkers

heemskerk, Noord-Holland (4.91km)  -  Ga naar de sauna en geniet tegelijkertijd van het zwemparadijs bij Sauna de Waterakkers. Garantie voor optimale ontspanning en verzorging.

't Stormt: evenementen en groepsuitjes

krommenie, Noord-Holland (5.11km)  -  Bij 't Stormt verandert iedereen in een stoere geheim agent, een flitsende stuntman en een topacteur. Je speelt namelijk de hoofdrol in je eigen James Bond-film! Red zo de wereld, of kies voor één van de andere hilarische groepsuitjes!

Avonturenlandschap Meerestein

beverwijk, Noord-Holland (5.73km)  -  Wel eens een insectenhotel gezien? Nee? Ga dan snel kijken bij Avonturenlandschap Meerestein. Heb je het niet zo op die kleine beestjes? Ga dan lekker klimmen en klauteren!

Bowling Heiloo

heiloo, Noord-Holland (5.87km)  -  Bowling Heiloo biedt twaalf bowlingbanen, een lounge met open haard en een restaurant. Gezelligheid voor de hele familie!

Pluktuin Bakkum

castricum aan zee, Noord-Holland (6.11km)  -  Een vrolijke bos verse bloemen pluk je zelf bij Pluktuin Bakkum. Fleurige tulpen in allerlei kleuren tot gladiolen en zonnebloemen: van het voorjaar tot de nazomer is er volop keuze.

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (7.15km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

Gastenhuis Abdij van Egmond

egmond-binnen, Noord-Holland (7.28km)  -  Al meer dan duizend jaar leeft er een orde van Benedictijnse monniken in Egmond. In hun Abdij van Egmond is plaats voor gasten in het Gastenhuis, een plek van stilte en rust.

Happy Inn Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (7.35km)  -  Een dagje uit in de overdekte speeltuin Happy Inn Alkmaar is één groot feest! De kids kunnen heerlijk klauteren en de begeleider mag gratis mee naar binnen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bobs Party & Events