Uitstapjes vlakbij Kamelenmelkerij Smits

GeoFort: spannende speurtochten en doolhoven

HERWIJNEN, GELDERLAND - Navigatie, dat is waar het om draait in themapark GeoFort. Kom naar het spannende forteiland en dwaal door tunnels en de doolhof of speur naar vleermuizen!

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 97 70 12 voor meer informatie

De Wolfsburcht - Kevermuseum

WIJK EN AALBURG, NOORD-BRABANT - Een museum helemaal ingericht met Kevers en hun geschiedenis: dat is De Wolfsburcht. Hier zie je de authentieke luchtgekoelde Volkswagens uit de periode van 1933 tot heden.

open op zaterdag - soms geopend op woensdag en vrijdag

Partycentrum American Roadhouse

ZALTBOMMEL, GELDERLAND - In Partycentrum American Roadhouse dompelen bezoekers zich onder in de American way of life . De Western Games, het Redneck Summercamp, de heerlijke barbecues: gewoon in Nederland!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Gallery van Dun

OISTERWIJK, NOORD-BRABANT - Gallery van Dun is een hedendaagse galerie met als pand een rijksmonument uit de negentiende eeuw. Bekijk moderne schilderijen, kleurrijk glaswerk en neem ook zeker een kijkje in de beeldentuin.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

B&B De Heeren van Tuil

TUIL, GELDERLAND - Slapen in een Betuws rijksmonument uit 1720: veel romantischer dan dat wordt het niet. Overnacht in B&B De Heeren van Tuil. Luxe slapen en daarna uitgebreid ontbijten en wandelen door de boomgaard.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 8150 9114 voor meer informatie

Humphrey's Uden

UDEN, NOORD-BRABANT - Geniet in een oude, karakteristieke boerderij van een heerlijk 3-gangenmenu bij restaurant Humphrey's Uden.

elke dag geopend

Onder de Linden

OISTERWIJK, NOORD-BRABANT - Op zoek naar een mooie locatie voor een zakelijke meeting? Onder de Linden is een sfeervol restaurant met genoeg ruimte voor vergaderingen, trainingen, diners en lunches met groepen. Huur de Boekenkamer of Huiskamer af of neem plaats op het ruime...

gesloten, wacht op winteropening  1 november t/m 1 februari