Uitstapjes vlakbij Wilgje Buitensport

De Pannenkoekenbakker

buren, Gelderland (1.2km)  -  In het knusse stadje Buren stop je voor een heerlijke onderbreking bij De Pannenkoekenbakker. Zoek met mooi weer een plekje op het terras of geniet binnen in het gezellige restaurant van een pannenkoek of iets anders lekkers.

's maandags gesloten 

Museum Buren & Oranje

buren, Gelderland (1.36km)  -  In Museum Buren & Oranje komt de geschiedenis van de Oranjes tot leven. Ook worden er allerlei leuke anekdotes verteld. Wie is bijvoorbeeld W.A. van Buren?

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Sint Lambertuskerk

buren, Gelderland (1.39km)  -  De rode kerktoren van de Sint Lambertuskerk valt niet te missen in het Gelderse stadje Buren. Eeuwen geleden beloofde Willem van Oranje hier eeuwige trouw aan zijn eerste bruid Anna van Buren.

geopend, open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Restaurant - Hotel De Prins

buren, Gelderland (1.46km)  -  Schuif aan in Restaurant De Prins aan de rand van het Gelderse Buren. Het terras aan het water van de Korne is een heerlijke plek om van het zonnetje te genieten. In Hotel de Prins kun je in luxe overnachten in een van de vier kamers.

open op zondag, maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Molen Prins van Oranje

buren, Gelderland (1.48km)  -  Trots pronkt de Molen Prins van Oranje op de Molenwal in het pittoreske Buren. Deze molen is al eeuwenoud en er wordt nog steeds meel gemalen, wat je kunt kopen in de molenwinkel.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Misdaden oplossen in het Marechausseemuseum

buren, Gelderland (1.48km)  -  Sporen liegen niet! In het Marechausseemuseum duik je in de wereld van de oudste politieorganisatie van Nederland: de Koninklijke Marechaussee. Leer wat ze doen en help een handje mee.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

EXCLUSIEVE KORTING
10% korting

Visscher Classique: automuseum en oldtimer verhuur

buren, Gelderland (1.52km)  -  Alpine, Citroën, Opel en nog veel meer iconische merken: ontdek tachtig jaar autogeschiedenis in het automuseum van Visscher Classique. Te vinden in het mooie Buren.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Escaperoom Betuwe: bevrijd de valkenier en red het dorp Tricht!

tricht, Gelderland (2.46km)  -  Houd je van puzzelen én van de nodige spanning? Bij Escaperoom Betuwe zijn echte thrill seekers aan het juiste adres. Ontsnap uit een mysterieuze kamer vol schrikeffecten en bevrijd de goede heks!

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

De Klauterclub

geldermalsen, Gelderland (3.51km)  -  Klimmende kleuters en voetballende jongens. Op de twee speelvelden van De Klauterclub is van alles te doen!

elke dag geopend 

Melkveebedrijf Hakkert: dagje op de boerderij

tricht, Gelderland (3.79km)  -  Beleef een leuke dag op de boerderij bij Melkveebedrijf Hakkert. Tussen de koeien is hier alle ruimte voor een kinderfeestje, teambuilding of vergadering.

elke dag geopend 

Openbare speelplekken in Geldermalsen

geldermalsen, Gelderland (4.02km)  -  Geldermalsen heeft een handige website met een overzicht van alle openbare speelplekken in haar plaats.

elke dag geopend 

Dazzling Cocktails

geldermalsen, Gelderland (4.56km)  -  Leer alle kneepjes van het cocktailvak bij Dazzling Cocktails. In twee uur tijd leer je alles over mixen en shaken. Wil je alcoholvrije cocktails? Boek dan een workshop Happy Drinks. Deze mixen worden bereid met groente en fruit.

geopend op afspraak of bel +31 (0)345 57 07 12 / +31 (0)6 52 47 88 85 

Fruitbelevingspark Streeckerij de Betuwe

wadenoijen, Gelderland (4.95km)  -  Pluk en proef heerlijk seizoensfruit bij Streeckerij de Betuwe. Kinderen vermaken zich goed in de speeltuin met klimtoren en piratenschip

geopend, elke dag geopend 

Fruitbedrijf de Hoenderik

tricht, Gelderland (4.97km)  -  Een bezoekje aan Fruitbedrijf de Hoenderik is een fijn uitstapje wanneer je de schitterende Betuwe bezoekt. Pluk je eigen fruit, pers je eigen appelsap en nog veel meer!

open op vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Paragliding Holland

wateringen, Zuid-Holland (6.75km)  -  Altijd al eens door de lucht willen zweven? Bij Absolute AirAdventure kan het.

open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Paragliding Holland

wateringen, Zuid-Holland (6.75km)  -  Ga paragliden bij Paragliding Holland en voel de vrijheid onder de voeten! Leuk voor jong en oud. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt

beesd, Gelderland (6.85km)  -  Midden in het hart van de Betuwe ligt landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een heerlijke plek om een wandeling of fietstocht te maken door natuur en historie.

elke dag geopend 

Kasteel Duurstede

wijk bij duurstede, Utrecht (6.92km)  -  Kasteel Duurstede is één van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Het kasteel ligt op een kasteeleiland, compleet met ophaalbrug en slotgracht.

geopend, 's maandags gesloten 

Reizend Scoutingmuseum

culemborg, Gelderland (6.99km)  -  Van padvinders tot scouts; het Reizend Scoutingmuseum biedt een uitgebreid overzicht van het verleden en heden van de Scouting.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Camping De Rotonde: zwemmen en kanoën

enspijk, Gelderland (7.8km)  -  Pluk een appel, ga kanovaren op de Linge of speel een potje tennis. Camping De Rotonde in Enspijk laat iedereen genieten van de prachtige Betuwe! De camping heeft een mooi natuurzwembad met een strand.

geopend, elke dag geopend 

Museum 't Fiskershúske

Museum 't Fiskershúske

Bestel tickets Laat je door de zeewind meevoeren naar Museum 't Fiskershúske op het noordelijkste puntje van Friesland. In vier kleine vissershuisjes wordt hier de opmerkelijke geschiedenis bewaard van de vissers van Paesens-Moddergat.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wilgje Buitensport