1

Uitstapjes vlakbij Wilgje Buitensport

Sint Lambertuskerk

buren, Gelderland (1.39km)  -  De rode kerktoren van de Sint Lambertuskerk valt niet te missen in het Gelderse stadje Buren. Eeuwen geleden beloofde Willem van Oranje hier eeuwige trouw aan zijn eerste bruid Anna van Buren.

Molen Prins van Oranje

buren, Gelderland (1.48km)  -  Trots pronkt de Molen Prins van Oranje op de Molenwal in het pittoreske Buren. Deze molen is al eeuwenoud en er wordt nog steeds meel gemalen, wat je kunt kopen in de molenwinkel.

Dazzling Cocktails

geldermalsen, Gelderland (4.56km)  -  Leer alle kneepjes van het cocktailvak bij Dazzling Cocktails. In twee uur tijd leer je alles over mixen en shaken. Wil je alcoholvrije cocktails? Boek dan een workshop Happy Drinks. Deze mixen worden bereid met groente en fruit.

Paragliding Holland

wateringen, Zuid-Holland (6.75km)  -  Ga paragliden bij Paragliding Holland en voel de vrijheid onder de voeten! Leuk voor jong en oud. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Kasteel Duurstede

wijk bij duurstede, Utrecht (6.92km)  -  Kasteel Duurstede is één van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Het kasteel ligt op een kasteeleiland, compleet met ophaalbrug en slotgracht.

RSGA Design Museum

culemborg, Gelderland (7.38km)  -  In de oude zagerij van de meubelfabriek van RSGA Design vind je het RSGA Design Museum. Hier bewonder je bijzondere designstoelen van uiteenlopende Nederlandse ontwerpers én unieke Rietveldmeubels.

Elisabeth Weeshuis Museum

culemborg, Gelderland (8.05km)  -  Tot 1952 woonden er nog weeskinderen, nu wordt het gebuikt als museum: het Elisabeth Weeshuis. Ga terug in de Culemborgse historie en ontdek alles over de wezenzorg. De geschiedenis leeft hier nog steeds.

De Kaap

zoelen, Gelderland (8.24km)  -  Bezoek De Kaap in Zoelen en ontdek leuke events, teambuildingsessies en actieve uitjes voor vrienden of collega's.

Boerengolf Enspijk

enspijk, Gelderland (8.74km)  -  Speel een potje boerengolf, maak een tocht met de huifkar of geniet van een spelletje jeu des boules. De familie van Asch maakt er samen met jou een gezellige dag van.

De Kersenhut

cothen, Utrecht (8.81km)  -  Verstopt midden in een kersenboomgaard in Cothen ligt landwinkel de Kersenhut. Haal hier heerlijke streekproducten, of blijf iets langer hangen en kies voor een relaxte High-tea of lekkere Lunch.

Het Kersenmuseum

cothen, Utrecht (8.81km)  -  In het hart van de Kromme Rijnstreek vind je Het Kersenmuseum. Ontdek hier alles over de eeuwenoude kersenteelt en speel het veilingspel! Kom jij als beste bieder uit de bus?

Schouwburg Agnietenhof

tiel, Gelderland (8.82km)  -  Midden in de Betuwe ligt Schouwburg Agnietenhof. Een prachtig verbouwde schouwburg vol met boeiende en leuke voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er films vertoond.

Theetuin de Wensput

beesd, Gelderland (8.9km)  -  In de Betuwe, vlak aan het natuurgebied aan de Linge, vind je Theetuin de Wensput. Deze prachtige plek is perfect om van de natuur te genieten. En ook nog eens onder het genot van verse gebakjes, broodjes, potten thee en kopjes koffie. Heerlijk!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Wilgje Buitensport