Uitstapjes vlakbij BoerenBed Het Wesselink

Kinderboerderij De Ulebelt

deventer, Overijssel (5.56km)  -  Kinderboerderij De Ulebelt is een kindvriendelijke en duurzame boerderij, waar van alles te zien en te leren is. Kom een kijkje nemen in de stal en bij de dieren die er wonen. Ook zijn er fijne natuurspeelplekken waar kinderen lekker kunnen ravotten.

Cross skaten en rolskiën

diepenveen, Overijssel (5.89km)  -  Ga cross skaten of rolskiën bij Buitensporen. Cross skaten (ook wel bekend als skiken) is skaten op luchtbanden met behulp van stokken, zodat je ook over bospaden en heuvels kan. Net als bij het echte langlaufen!

Het Borgelerbad

deventer, Overijssel (6.42km)  -  Beleef een dagje vol waterplezier in het prachtige Borgelerbad in Deventer. Mooi weer? Spring op de airtrampoline of geniet van de zon in de ligweide.

Vue Bioscoop Deventer

deventer, Overijssel (7.79km)  -  Bij deze Vue Bioscoop draait het om beleving. Een complete filmbeleving met spectaculair beeld en geluid volgens Dolby Atmos. Naast het normale aanbod organiseert Vue Deventer ook Ladies Nights en avonden met ballet en opera.

Kunstenlab

deventer, Overijssel (8.17km)  -  Het Kunstenlab in Deventer is het kloppend hart van vele verschillende activiteiten. Leen kunst, doe mee aan een educatief project of bekijk een tentoonstelling.

Poppodium het Burgerweeshuis

deventer, Overijssel (8.18km)  -  Geniet van een heerlijke avond uit bij het karakteristieke poppodium het Burgerweeshuis. Ga los op een te gek concert van een bekende artiest, betreed de dansvloer in het weekend of geniet van gratis livemuziek op woensdagavond.

Museum De Waag

deventer, Overijssel (8.2km)  -  Bezoek een van de bijzondere tentoonstellingen in Museum De Waag! Het museum staat midden in het hart van Deventer, in de monumentale Waag uit 1528.

Geert Groote Huis

deventer, Overijssel (8.22km)  -  Het Geert Groote Huis is een eerbetoon aan de beroemdste zoon van Deventer. Leer alles over deze belangrijke man en ontdek waarom zijn tegendraadse gedachten juist in deze tijd van betekenis zijn.

Speelgoedmuseum Deventer

deventer, Overijssel (8.26km)  -  Tollen, springtouwen en knikkers vinden elkaar in Deventer. In het Speelgoedmuseum vinden volwassenen het speelgoed uit hun jeugd terug en ontdekken kinderen speelgoed dat voor hen nieuw is!

GOGO Rent

deventer, Overijssel (8.27km)  -  Ontdek Deventer met de E-Choppers van GOGO Rent. Verken Deventer op een unieke manier, cruise door de prachtige stad en geniet van de omgeving!

De Zwarte Silo

deventer, Overijssel (8.28km)  -  Vier je bruiloft, personeelsfeest of andere feestelijke bijeenkomst in de industriële Zwarte Silo in het havenkwartier van Deventer, pal aan het water!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van BoerenBed Het Wesselink