1

Uitstapjes vlakbij BoerenBed Het Wesselink

Kinderboerderij De Ulebelt

deventer, Overijssel (5.56km)  -  Kinderboerderij De Ulebelt is een kindvriendelijke en duurzame boerderij, waar van alles te zien en te leren is. Kom een kijkje nemen in de stal en bij de dieren die er wonen.

Cross skaten en rolskiën

diepenveen, Overijssel (5.89km)  -  Ga cross skaten of rolskiën bij Buitensporen. Cross skaten (ook wel bekend als skiken) is skaten op luchtbanden met behulp van stokken, zodat je ook over bospaden en heuvels kan. Net als bij het echte langlaufen!

Korenmolen De Leeuw

lettele, Overijssel (6km)  -  Proef zelfgebakken brood bij Korenmolen De Leeuw! Deze molen bestaat sinds 1523 en is nog heel actief.

Het Borgelerbad

deventer, Overijssel (6.42km)  -  Beleef een dagje vol waterplezier in het prachtige Borgelerbad in Deventer. Mooi weer? Spring op de airtrampoline of geniet van de zon in de ligweide.

Stadion De Adelaarshorst

deventer, Overijssel (6.98km)  -  Moedig Go Ahead Eagles aan in hun thuishaven De Adelaarshorst. Bekijk een voetbalwedstrijd of organiseer een zakelijke presentatie!

Vue Bioscoop Deventer

deventer, Overijssel (7.79km)  -  Bij deze Vue Bioscoop draait het om beleving. Een complete filmbeleving met spectaculair beeld en geluid volgens Dolby Atmos. Naast het normale aanbod organiseert Vue Deventer ook Ladies Nights en avonden met ballet en opera.

Schouwburg Deventer

deventer, Overijssel (7.79km)  -  Schouwburg Deventer biedt voor ieder wat wils. Kom naar deze schouwburg voor een avondje theater, cabaret of dans.

Dille & Kamille Deventer

deventer, Overijssel (7.95km)  -  Robuuste eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille. In deze winkel in Deventer vind je spulletjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen.

Ski Promotion Deventer

deventer, Overijssel (7.99km)  -  Eerst even oefenen voordat je op wintersport gaat? Ga op de latten staan en zoef naar beneden bij Ski Promotion Deventer! Hier oefen je op een rolband.

Etty Hillesum Centrum

deventer, Overijssel (8.03km)  -  In de eerste synagoge van Deventer is een tentoonstelling te zien over de Joodse Etty Hillesum, die in de oorlog een dagboek bijhield.

Broederenkerk Deventer

deventer, Overijssel (8.13km)  -  De Broederenkerk, gebouwd in 1335, kent een lange en rijke geschiedenis. De kerk is bovendien zowel van binnen als van buiten prachtig.

Deventer Koekwinkel

deventer, Overijssel (8.13km)  -  Aan een dagje Deventer mag een bezoek aan de Deventer Koekwinkel niet ontbreken. Proef hier de echte Bussink Deventer Koek!

Conceptstore Holy Cow!

deventer, Overijssel (8.17km)  -  In de vrolijke conceptstore Holy Cow! is het altijd een feestje. Hier koop je kleurrijke cadeautjes en vrolijke hebbedingetjes.

Kunstenlab

deventer, Overijssel (8.17km)  -  Het Kunstenlab in Deventer is het kloppend hart van vele verschillende activiteiten. Leen kunst, doe mee aan een educatief project of bekijk een tentoonstelling.

Poppodium het Burgerweeshuis

deventer, Overijssel (8.18km)  -  Geniet van een heerlijke avond uit bij het karakteristieke poppodium het Burgerweeshuis. Ga los op een te gek concert van een bekende artiest, betreed de dansvloer in het weekend of geniet van gratis livemuziek op woensdagavond.

Museum De Waag

deventer, Overijssel (8.2km)  -  Bezoek een van de bijzondere tentoonstellingen in Museum De Waag! Het museum staat midden in het hart van Deventer, in de monumentale Waag uit 1528.

Geert Groote Huis

deventer, Overijssel (8.22km)  -  Het Geert Groote Huis is een eerbetoon aan de beroemdste zoon van Deventer. Leer alles over deze belangrijke man en ontdek waarom zijn tegendraadse gedachten juist in deze tijd van betekenis zijn.

Kantoorboekhandel Alternote

deventer, Overijssel (8.23km)  -  Kantoorboekhandel Alternote in het centrum van Deventer is een feestje voor iedereen die gek is op grappige wenskaarten, vrolijke posters en andere papierwaren.

Hanze-museum De Leeuw

deventer, Overijssel (8.25km)  -  Bewonder de grootste verzameling koekplanken en andere bakkersattributen in het Hanze-museum in Deventer.

Speelgoedmuseum Deventer

deventer, Overijssel (8.26km)  -  Tollen, springtouwen en knikkers vinden elkaar in Deventer. In het Speelgoedmuseum vinden volwassenen het speelgoed uit hun jeugd terug en ontdekken kinderen speelgoed dat voor hen nieuw is!

GOGO Rent

deventer, Overijssel (8.27km)  -  Ontdek Deventer met de E-Choppers van GOGO Rent. Verken Deventer op een unieke manier, cruise door de prachtige stad en geniet van de omgeving!

De Zwarte Silo

deventer, Overijssel (8.28km)  -  Vier je bruiloft, personeelsfeest of andere feestelijke bijeenkomst in de industriële Zwarte Silo in het havenkwartier van Deventer, pal aan het water!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van BoerenBed Het Wesselink