Uitstapjes vlakbij Rockstar Party

Doe een Vitaliteitsscan!

delft, Zuid-Holland (1.04km)  -  Beleef een dag vol vernieuwende inzichten en een ontspannende massage. Samen met vriend, vriendin, dochter of moeder op pad naar een flinke dosis aandacht voor jezelf!

www.sciencecentredelft.nl

delft, Zuid-Holland (1.32km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Overleef een aardbeving, ontwerp een aerodynamische vliegtuigvleugel en test al je zintuigen! In het Science Centre Delft beleef je samen de wereld van wetenschap en techniek.

Theater de Veste

delft, Zuid-Holland (1.46km)  -  Voor een cultureel avondje uit in Delft, is Theater de Veste de perfecte bestemming. Toneel, cabaret, dans, musical en opera komen hier allemaal samen.

Pathé Delft

delft, Zuid-Holland (1.47km)  -  Ontspan en geniet van de beste films bij Pathé Delft. De bioscoop heeft een opvallende gevel van glas waardoor het gebouw een open uitstraling krijgt. Pathé Delft ligt op vijf minuten lopen vanaf station Delft.

Monkey Town Delft

delft, Zuid-Holland (1.6km)  -  Monkey Town Delft is een heerlijk overdekt speelparadijs met unieke attracties, zoals een Indianen Eiland, lasergame en zelfs een 5D-bioscoop.

Museum Paul Tetar van Elven

delft, Zuid-Holland (1.64km)  -  Het is alsof kunstschilder Paul Tetar van Elven elk moment de kamer binnen kan lopen. In Museum Paul Tetar van Elven is het prachtige 19e -eeuwse interieur zorgvuldig bewaard gebleven. Een schitterende blik in het verleden!

Groene Hartpad

delft, Zuid-Holland (1.69km)  -  Met het Groene Hartpad loop je dwars door het hart van de Randstad. En dat blijkt verrassend mooi. Zelfs onder de rook van steden als Rotterdam, Delft en Zoetermeer kun je je tussen riet en moerasbossen helemaal buiten in de natuur wanen.

Rondvaart Delft

delft, Zuid-Holland (1.75km)  -  Ontdek de prachtige geschiedenis van Delft tijdens een rondvaart. Eeuwenoude bruggen en schattige doorkijkjes: een gids vertelt alles over de historie van deze stad.

Nieuwe Kerk Delft

delft, Zuid-Holland (1.91km)  -  De Oude en Nieuwe Kerk in Delft kennen een bijzondere geschiedenis. De Nieuwe Kerk staat al sinds 1396 in deze boeiende stad. Met één ticket heb je toegang tot beide kerken.

Vermeer Centrum Delft

delft, Zuid-Holland (1.94km)  -  Leer meer over het leven van schilder Johannes Vermeer in het Vermeer Centrum in Delft. Ontdek uit welk gezin hij kwam en hoe hij zijn talent ontwikkelde. Bekijk Vermeers Erfgoed en zie de 17e eeuwse voorwerpen die hij gebruikte in zijn schilderijen.

Oude Kerk Delft

delft, Zuid-Holland (2.02km)  -  Bewonder de oudste parochiekerk van Delft en bekijk de graven van onder meer Piet Hein, Johannes Vermeer en Anthony van Leeuwenhoek. De Oude Kerk wordt ook wel de Delftse Toren van Pisa genoemd.

Museum Prinsenhof Delft

delft, Zuid-Holland (2.02km)  -  In Museum Prinsenhof maak je kennis met het verhaal van Willem van Oranje, de Vader des Vaderlands. Leer over de stad Delft in de Gouden Eeuw en ontdek de geheimen van het succes van Delfts Blauw porselein.

Museumhuis Huis Van Meerten

delft, Zuid-Holland (2.11km)  -  Houtsnijwerk, prachtige mozaïekvloeren en tegeltableaus. In Huis Van Meerten zie je de liefde die een verzamelaar koesterde voor kunstnijverheid uit de Gouden Eeuw. Hij liet een schitterend museumhuis na waar je van harte welkom bent.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rockstar Party