Uitstapjes vlakbij Rockstar Party

Doe een Vitaliteitsscan!

delft, Zuid-Holland (1.04km)  -  Beleef een dag vol vernieuwende inzichten en een ontspannende massage tijdens een bezoek aan Thamar Consult. ga samen met je vriend, vriendin, dochter of moeder op pad naar een flinke dosis aandacht voor jezelf!

Het Berlage Instituut

delft, Zuid-Holland (1.15km)  -  In het Berlage Instituut worden ook voor niet-studenten diverse tentoonstellingen en lezingen georganiseerd op het gebied van architectuur.

Mooie Boules Delft

delft, Zuid-Holland (1.33km)  -  Kom gezellig borrelen en jeu-de-boulen bij Mooie Boules Delft. Leuk als vriendenuitje of originele date met een Frans tintje!

TU Delft Hortus Botanicus

delft, Zuid-Holland (1.38km)  -  Geniet van de natuur en breng een bezoekje aan de botanische tuin van de Technische Universiteit van Delft. Ontdek bijzondere planten en prachtige siergewassen.

Speeltuin Het Westerhonk

delft, Zuid-Holland (1.41km)  -  Speeltuin Het Westerhonk is een knusse buitenspeeltuin met een houten speelhuisje, een schommel en een treintje. Ouders kunnen een oogje in het zeil houden vanaf het terras.

Theater de Veste

delft, Zuid-Holland (1.46km)  -  Voor een cultureel avondje uit in Delft, is Theater de Veste de perfecte bestemming. Toneel, cabaret, dans, musical en opera komen hier allemaal samen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rockstar Party