Uitstapjes vlakbij Kasteelpark Born

Kasteel Grasbroek

guttecoven, Limburg (0.94km)  -  Voor even een kasteelheer of jonkvrouw zijn? Kom logeren op Kasteel Grasbroek. Dit statige kasteel doorstond de eeuwen glansrijk en is klaar voor bezoek!

Sportplaza Het Anker

buchten, Limburg (1.61km)  -  Bij het veelzijdige Sportplaza Het Anker kun je recreatief zwemmen en lekker van de glijbaan glijden. Maar ook is er de mogelijkheid om zwemlessen of aquasporten te volgen.

-aanbevolen door adverteerder-

Kasteel Wolfrath

holtum, Limburg (2.44km)  -  Het zeventiende-eeuwse Kasteel Wolfrath kent een rijke geschiedenis. Tegenwoordig is het complex te huur voor vergaderingen en evenementen.

Intratuin Geleen

geleen, Limburg (4.37km)  -  Van plantenbakken tot ligstoelen en palmbomen, Intratuin Geleen biedt alles en meer voor de tuinliefhebber!

Maascentrum De Wissen

dilsen-stokkem, België (4.37km)  -  Maascentrum De Wissen vertelt bezoekers alles over het Maasland. Het bezoekerscentrum is de start van een nieuwe ontdekkingstocht.

Clip 'n Climb Sittard

sittard, Limburg (4.52km)  -  Clip 'n Climb in Sittard is geen gewone klimhal. Hier ga je een van de talrijke klimchallenges aan op wel heel bijzondere klimmuren.

Blue Wellness Sittard

sittard, Limburg (4.78km)  -  Kom ontspannen bij Fitland XL Sittard. Een luxe beauty- en wellnessresort, midden in Limburg. Hier vind je alles voor om totaal tot rust te komen.

Fortuna Museum

sittard, Limburg (4.81km)  -  Bezoek het Fortuna Museum en ontdek de geschiedenis van de eerste profclub van Nederland. Een plek van onschatbare waarde voor Fortuna Sittard, haar fans en echte voetbalfans.

Museum De Domijnen

sittard, Limburg (5.04km)  -  Museum De Domijnen is een modern museum in het historische stadshart van Sittard. Hier is alles te vinden over de hedendaagse kunst, stedelijke historie en archeologie.

Schootsvelden Sittard

sittard, Limburg (5.09km)  -  Maak een wandeling door de schootsvelden van Sittard. Deze middeleeuwse groene veiligheidsbarrière om het centrum van de stad is goed bewaard gebleven.

Mariapark

sittard, Limburg (5.32km)  -  Het Mariapark is een oase van rust in het centrum van Sittard. Een schitterend pandhof, met neogotische kruisweg galerij, tegenover de iconische Basiliek.

Zwembad De Nieuwe Hateboer

sittard, Limburg (5.35km)  -  Geen chloor, maar een zoutoplossing houdt Zwembad De Nieuwe Hateboer schoon. Kom lekker zwemmen in de binnen- of buitenbaden of zonnen in de ligweide.

Tapperie de Gats

sittard, Limburg (5.38km)  -  Op de bruisende Markt in het historische centrum van Sittard, vind je een wel heel bijzonder bruin café: Tapperie de Gats uit 1535.

Kloosterkwartier

sittard, Limburg (5.39km)  -  Bekijk het Kloosterkwartier: twee aan elkaar 'gegroeide' kloosters met een rijke onderwijsgeschiedenis. Het complex is een verzameling van zeven rijksmonumenten.

Sint-Michaëlskerk

sittard, Limburg (5.4km)  -  Op de hoek van de Markt in Sittard staat de de Sint-Michaëlskerk uit 1668. Een prachtig bouwwerk van buiten én van binnen.

Foroxity Filmarena Sittard

sittard, Limburg (5.55km)  -  Foroxity Filmarena is de grootste bioscoop van Limburg met acht luxe zalen. Beleef de film op een enorm scherm en geniet van de bijzondere geluidsweergave.

Bowlen bij Stardust

sittard, Limburg (5.55km)  -  Bij Stardust in Sittard beleef je een feestje, in all American style. Lekker bowlen met vrienden en familie en samen genieten van gezelligheid. Op deze professionele bowlingbanen is een strike zo gescoord!

Merklappenmuseum

dieteren, Limburg (5.76km)  -  Het Merklappenmuseum heeft sinds 1987 wel vijfhonderd verschillende merklappen in de collectie. Ontdek in dit museum de meest unieke merklappen uit heel Europa.

Stadsspeelbos Sjabolleke

sittard, Limburg (5.81km)  -  Midden in het beekdal, pal naast het monumentale stadspark, vind je natuurspeeltuin Sjabolleke. Lekker spelen in een avontuurlijk stukje bos.

Kinderboerderij Ophovenerhof

sittard, Limburg (5.86km)  -  Kam de konijntjes, geef de lammetjes een flesje melk en ontdek of de kip al een lekker eitje heeft gelegd. Een bezoekje aan Kinderboerderij Ophovenerhof is een feest voor kinderen die van dieren houden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteelpark Born