Uitstapjes vlakbij De Haeghehorst

Segway tours op de Veluwe

ermelo, Gelderland (1.22km)  -  De Segway is een super wendbaar tweewielig voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Doordat je staat op de Segway kun je prima genieten van de omgeving. Maak met Segway-Veluwe een mooie tour door stad en natuur op de Veluwe.

Klimbos Ermelo

ermelo, Gelderland (2.38km)  -  Verleg je grenzen op één van de zeven spectaculaire routes van Klimbos Ermelo. Klauter over touwbruggen, door netten en tokkel naar de overkant. Klimbos Ermelo heeft ook een uitgebreid zipline parcours, waarmee je heerlijk lang van boom tot boom...

Recreatiepark De Pelikaan

ermelo, Gelderland (2.76km)  -  Bij Recreatiepark De Pelikaan in Ermelo kun je terecht voor een potje midgetgolf. Blijf dan na afloop gezellig iets drinken op het terras. De Pelikaan verzorgt ook feesten.

Theater Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.96km)  -  In de theaterzaal van Theater Harderwijk worden er cabaret, muziektheater, toneel, pianoconcerten, jongeren- en familievoorstellingen gegeven.

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (3km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (3.05km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

Monkey Town Harderwijk

harderwijk, Gelderland (3.05km)  -  In Monkey Town Harderwijk ravotten kinderen van 0 tot 10 jaar heerlijk op speeltoestellen in alle soorten en maten. Duik in de ballenbak, glij van de glijbaan of bouw met kleurrijke blokken.

Kok Cinemaxx

harderwijk, Gelderland (3.43km)  -  Ga op stap met vrienden of familie en kijk de nieuwste films bij Kok Cinemaxx in Harderwijk. Wil je er een avondje uit van maken? Boek dan ook een van de arrangementen!

Smeepoort

harderwijk, Gelderland (3.88km)  -  Van de oorspronkelijke Smeepoort is nog maar een klein deel over. Loop door de voetgangerspoort en bewonder deze voormalige stadspoort van Harderwijk.

Hortuspark

harderwijk, Gelderland (3.93km)  -  Het Hortuspark in Harderwijk is een mooi groen park in de historische binnenstad, waar eens de studenten van de voormalige universiteit kennis vergaarden in de hortus.

Stedentrip Harderwijk

harderwijk, Gelderland (4.02km)  -  Harderwijk is één van de oude Hanzesteden in Nederland. Met de oude stadsmuren en herenhuizen is een bezoek aan Harderwijk een echte stap terug in de tijd. De prachtige binnenstad met veel terrasjes en de boulevard geven Harderwijk een bijzondere...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Haeghehorst