Uitstapjes vlakbij De Haeghehorst

Sequoia Stables - GESLOTEN

ermelo, Gelderland (0.42km)  -  GESLOTEN - Een weekendje paardrijden op de Veluwe? Stal je trouwe viervoeter bij Sequoia Stables in Ermelo. Neem les of ga eropuit tijdens een trek- of dagtocht.

geopend op afspraak of bel  

Open Doors Bezoekerscentrum

ermelo, Gelderland (0.44km)  -  Luister naar de verhalen van vervolgde christenen van over de hele wereld in het Open Doors bezoekerscentrum en neem zelf plaats in de gevangenis.

open op woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Segway tours op de Veluwe

ermelo, Gelderland (1.22km)  -  De Segway is een super wendbaar tweewielig voertuig dat je bestuurt met je lichaam. Doordat je staat op de Segway kun je prima genieten van de omgeving. Maak met Segway-Veluwe een mooie tour door stad en natuur op de Veluwe.

geopend op afspraak of bel +31 (0)341 434 747 

Museum het Pakhuis

ermelo, Gelderland (1.39km)  -  Museum het Pakhuis brengt de geschiedenis van Ermelo en omgeving tot leven.

open op zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Bowling Harderwijk

harderwijk, Gelderland (1.65km)  -  Bowlen in club-style, omgeven door flitsende lichten en swingende muziek. Probeer het uit op de white lanes van Bowling Harderwijk!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Riemer en Walinga Boekverkoopers in Ermelo

ermelo, Gelderland (1.78km)  -  Echte boekenliefhebbers moeten de boekwinkel van Riemer en Walinga Boekverkoopers hebben gezien. Raak verdwaald tussen de boeken en geniet van een lekker kopje koffie in de koffiehoek.

's zondags gesloten 

Rederij Hattem

harderwijk, Gelderland (2.12km)  -  Rederij Hattem organiseert rondvaarten op de Gelderse IJssel, richting Salland en zelfs naar Amsterdam.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 57 44 11 

De Kanovijver - IJsclub en waterrecreatie

ermelo, Gelderland (2.31km)  -  In de zomer vaar je een heerlijk rondje op de Kanovijver of spartel je in het redelijk ondiepe water. Gaat het vriezen, dan kun je al snel schaatsen op de Kanovijver.

vandaag nog gesloten, geopend 20 april t/m 29 september, van 15:00 uur tot 17:30 uur 

Klimbos Ermelo

ermelo, Gelderland (2.38km)  -  Verleg je grenzen op één van de zeven spectaculaire routes van Klimbos Ermelo. Klauter over touwbruggen, door netten en tokkel naar de overkant. Klimbos Ermelo heeft ook een uitgebreid zipline parcours, waarmee je heerlijk lang van boom tot boom...

vandaag nog gesloten, geopend 15 april t/m 27 november, van 10:00 uur tot 18:30 uur 

Slingeren tussen de bomen bij Klimbos Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.48km)  -  Vlieg met een vaart tussen de bomen door en klim van obstakel naar obstakel tussen de boomtoppen, meters boven de grond! Durf jij omlaag te springen van 16 meter hoogte voor een spectaculaire free fall? Adrenalinekick gegarandeerd!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Verdwaal in 3D labyrint Fort Vertier

harderwijk, Gelderland (2.48km)  -  Balanceer over loopbruggen, roetsj van glijbanen en verdwaal in het doolhof tijdens een middag Fort Vertier.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 1 april 2023 t/m zondag 29 oktober 2023, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Escape Room Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.54km)  -  De deur valt in het slot, er is geen minuut te verliezen! Je hebt slechts 60 minuten om te ontsnappen en uit handen van criminelen te blijven.

elke dag geopend 

Recreatiepark De Pelikaan

ermelo, Gelderland (2.76km)  -  Bij Recreatiepark De Pelikaan in Ermelo kun je terecht voor een potje midgetgolf. Blijf dan na afloop gezellig iets drinken op het terras. De Pelikaan verzorgt ook feesten.

elke dag geopend 

Theater Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.96km)  -  In de theaterzaal van Theater Harderwijk worden er cabaret, muziektheater, toneel, pianoconcerten, jongeren- en familievoorstellingen gegeven.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Sportcentrum Calluna

ermelo, Gelderland (2.97km)  -  Lekker zwemmen of een andere sport doen? In Sportcentrum Calluna in Ermelo kun je terecht voor een portie sportieve ontspanning.

elke dag geopend 

Crescent park Harderwijk

harderwijk, Gelderland (2.98km)  -  Bezoek het Crescent park in Harderwijk en ontdek de prachtige natuur. Kinderen leven zich uit in het speel- en doepark en ouders genieten van de wandelroutes.

elke dag geopend 

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (3km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

open op zaterdag 

Delphindoorski

ermelo, Gelderland (3.05km)  -  Neem je ski- of snowboardlessen bij Delphindoorski om goed voorbereid op wintersport te gaan! Je verrichtingen kun je in de gaten houden in de spiegelwand voor de baan.

elke dag geopend 

Sport- en Aquacentrum De Sypel

harderwijk, Gelderland (3.21km)  -  Neem een duik van de hoogste springplank of roetsj van de glijbaan bij Sport- en Aquacentrum De Sypel!

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Haeghehorst