1

Uitstapjes vlakbij Minicamping Hommelhof

Golfbaan Echt-Susteren

susteren, Limburg (0.18km)  -  Golfbaan Echt-Susteren heeft een van de langste banen van Nederland. De baan is gebouwd conform de United States Golf Associatons (USGA) specificaties en is daarom een ideale baan voor snelle spelers.

Merklappenmuseum

dieteren, Limburg (3.06km)  -  Het Merklappenmuseum heeft sinds 1987 wel vijfhonderd verschillende merklappen in de collectie. Ontdek in dit museum de meest unieke merklappen uit heel Europa.

Museum van de Vrouw

echt, Limburg (4.15km)  -  Er is maar één museum in Nederland waar de vrouw echt centraal staat: in het Museum van de Vrouw in Echt. Elk jaar is hier weer een andere tentoonstelling te zien.

Kasteel Wolfrath

holtum, Limburg (4.66km)  -  Het zeventiende-eeuwse Kasteel Wolfrath kent een rijke geschiedenis. Tegenwoordig is het complex te huur voor vergaderingen en evenementen.

Sportplaza Het Anker

buchten, Limburg (5.9km)  -  Bij het veelzijdige Sportplaza Het Anker kun je recreatief zwemmen en lekker van de glijbaan glijden. Maar ook is er de mogelijkheid om zwemlessen of aquasporten te volgen.

Slapen bij de boer: Campingboerderij Terweierhof

koningsbosch, Limburg (5.97km)  -  Op campingboerderij Terweierhof is het heerlijk genieten van de Limburgse omgeving. Voor verse groenten en fruit hoef je niet ver te gaan. In de boerderijwinkel op het erf ligt de eigen oogst van de boerderij.

OERRR Speelnatuur Hompesche Molen

stevensweert, Limburg (6.52km)  -  Lekker spelen met water, zand en modder en balanceren over boomstammen naast de hoogste windmolen van Limburg in OERRR Speelnatuur Hompesche Molen. Toegankelijk voor elk kind, ook in een rolstoel.

Zwembad De Nieuwe Hateboer

sittard, Limburg (6.99km)  -  Geen chloor, maar een zoutoplossing houdt Zwembad De Nieuwe Hateboer schoon. Kom lekker zwemmen in de binnen- of buitenbaden of zonnen in de ligweide.

Kasteel Grasbroek

guttecoven, Limburg (7.19km)  -  Voor even een kasteelheer of jonkvrouw zijn? Kom logeren op Kasteel Grasbroek. Dit statige kasteel doorstond de eeuwen glansrijk en is klaar voor bezoek!

Stevensweert Beach

stevensweert, Limburg (7.47km)  -  Zie de boten voorbij varen, terwijl je zelf op het water dobbert of loom in het zand ligt. Zonaanbidders, waterliefhebbers en bouwers van zandkastelen genieten op het strand aan de uiterwaarden van de Maas: Stevensweert Beach.

Stevensweert Marina

stevensweert, Limburg (7.65km)  -  Stevensweert Marina ligt op loopafstand van het pittoreske plaatsje Stevensweert. Geniet van een dag zon, water en strand en ervaar het zomergevoel.

Museum De Domijnen

sittard, Limburg (8.11km)  -  Museum De Domijnen is een modern museum in het historische stadshart van Sittard. Hier is alles te vinden over de hedendaagse kunst, stedelijke historie en archeologie.

Mariapark

sittard, Limburg (8.14km)  -  Het Mariapark is een oase van rust in het centrum van Sittard. Een schitterend pandhof, met neogotische kruisweg galerij, tegenover de iconische Basiliek.

Kloosterkwartier

sittard, Limburg (8.18km)  -  Bekijk het Kloosterkwartier: twee aan elkaar 'gegroeide' kloosters met een rijke onderwijsgeschiedenis. Het complex is een verzameling van zeven rijksmonumenten.

Sint-Michaëlskerk

sittard, Limburg (8.19km)  -  Op de hoek van de Markt in Sittard staat de de Sint-Michaëlskerk uit 1668. Een prachtig bouwwerk van buiten én van binnen.

Schootsvelden Sittard

sittard, Limburg (8.21km)  -  Maak een wandeling door de schootsvelden van Sittard. Deze middeleeuwse groene veiligheidsbarrière om het centrum van de stad is goed bewaard gebleven.

Tapperie de Gats

sittard, Limburg (8.22km)  -  Op de bruisende Markt in het historische centrum van Sittard, vind je een wel heel bijzonder bruin café: Tapperie de Gats uit 1535.

Maas Binnenvaartmuseum

maasbracht, Limburg (8.4km)  -  Bezoek het Maas Binnenvaartmuseum en ontdek alles over Maasbracht, de grootste binnenhaven van Nederland met een zeer rijke geschiedenis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Minicamping Hommelhof