Uitstapjes vlakbij Camping De Cauberg

Gemeentegrot Valkenburg

valkenburg, Limburg (0.95km)  -  Neem een duik in de geschiedenis. Onder Valkenburg bevindt zich de Gemeentegrot, waar overblijfselen uit het verleden te zien zijn. Tijdens de rondleidingen ontdek je ze allemaal!

Shimano Experience Center

valkenburg, Limburg (1.04km)  -  Sporten is leuk én belangrijk voor iedereen! In het Shimano Experience Center in Valkenburg maak je kennis met drie verschillende takken van (buiten)sport: fietsen, roeien en vissen.

Bowling Valkenburg

valkenburg, Limburg (1.59km)  -  Laat de ballen rollen bij het gezellige en stijlvol ingerichte Bowling Valkenburg en ontspan tijdens een gezellige avond uit.

Château St. Gerlach

valkenburg, Limburg (1.92km)  -  Geniet van de stijlvolle baroktuinen, een rozenhof, een eigen wijngaard en nog veel meer op Château St. Gerlach. Voor feesten, overnachtingen en zakelijke arrangementen.

Galerie en Beeldentuin Giardino

berg en terblijt, Limburg (2.85km)  -  Kunst en natuur komen samen in de galerie en beeldentuin van Giardino. Bewonder de sculpturen van marmer, brons en steen en ruik de geur van bloesems, rozen en groene heesters.

Rotsvallei Margraten

margraten, Limburg (3.56km)  -  In Margraten vind je een bijzondere tuin, vol rotspartijen en met honderden soorten planten. Het resultaat van hoe een hobby uitmondde in een prachtige rotstuin.

Toren De Reusch

schimmert, Limburg (4.59km)  -  Beklim Toren De Reusch en ontdek alles over de voormalige watertoren dat staat in het Limburgse landschap. Ontdek ook de prachtige omgeving van Schimmert.

Fun Balloons

cadier en keer, Limburg (4.69km)  -  Ballonvaren met Fun Balloons is een onvergetelijke belevenis. Geniet ruim een uur van het prachtige Limburgse landschap vanuit de lucht en ontvang een drankje en een certificaat na afloop.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping De Cauberg