Uitstapjes vlakbij Bungalowpark Hoge Hexel

Recreatieplas Het Lageveld Wierden

wierden, Overijssel (2.15km)  -  Recreatieplas Het Lageveld in Wierden is een fijne plek om te ontspannen en te sporten voor jong en oud. Kinderen ravotten lekker op het brede zandstrand en in de plas, terwijl ouders genieten van het zonnetje.

Zwembad De Kolk

wierden, Overijssel (3.4km)  -  Zwembad De Kolk in Wierden heeft alles in huis voor een leuk dagje zwemmen: een recreatiebad, een peuter- en kleuterbad, whirlpools en massagestralen.

Balance Beautycenter

vriezenveen, Overijssel (3.5km)  -  "Beauty is balance." Breng innerlijk en uiterlijk weer in evenwicht en geniet van een heerlijke 'Balance'-dag, bij Balance Beautycenter.

Intratuin Almelo

almelo, Overijssel (5.34km)  -  Genoeg inspiratie opgedaan tijdens de tocht door de mooie Intratuin in Almelo? Neem plaats in het tuincafé en ontdek wat culinair verwennen is!

Historisch Museum Vriezenveen

vriezenveen, Overijssel (5.38km)  -  Wat hebben één van de grootste branden in de Nederlandse geschiedenis, het (inter)nationaal bekende ondergoed van Jansen en Talinus en de grootste bankroof in Nederland met elkaar te maken?

Ballorig Nijverdal

nijverdal, Overijssel (5.59km)  -  Ongestoord spelen, terwijl papa en mama rustig een kopje koffie drinken. In Ballorig Nijverdal is dit scenario werkelijkheid! Groot en klein vermaakt zich uitstekend in dit overdekte speelparadijs.

Escape Room Overijssel

nijverdal, Overijssel (6.65km)  -  Bij De Wilgenweard vind je Escape Room Overijssel, met twee zenuwslopende kamers. Helemaal bijzonder: de spectaculaire ontsnappingstocht in het bos.

De Wilgenweard, voor sportieve groepsuitjes

nijverdal, Overijssel (6.65km)  -  De Wilgenweard is het centrum voor sportieve groepen. Wie durft er af te dalen in het ondergrondse gangenstelsel of de vijftien meter hoge klimtoren te bedwingen? Een super accommodatie ook voor familieweekenden want je kunt er overnachten.

De Grimberghoeve

notter, Overijssel (6.71km)  -  Het lieflijke Reggedal is een geliefde plek om te recreëren. Op de Grimberghoeve geniet je van een overnachting in landelijke stijl in één van de hooiberghuisjes of in je tent op de landschapscamping.

Pannenkoekenhuus en Nationaal Blikkenmuseum Marle

marle, Overijssel (6.73km)  -  Geniet van een unieke ervaring bij Pannenkoekenhuus Marle. Naast het eten van een heerlijke pannenkoek valt de bijzondere collectie van meer dan 10.000 blikken te bewonderen. Het Nationaal Blikkenmuseum is geïntegreerd in het restaurant. Je vindt...

Landgoed Schuilenburg

hellendoorn, Overijssel (6.81km)  -  Vier je feest op het voormalige kasteelterrein van Landgoed Schuilenburg. De Sagenschuur midden op het terrein wordt gebruikt voor feesten en partijen. Hier is ook een overzicht in woord en beeld van de roemruchte geschiedenis van het landgoed.

Wijn proeven bij De Wijnmakers

wierden, Overijssel (6.9km)  -  Kom voor een vakantiegevoel naar De Wijnmakers in Haaksbergen. Wandelen door hun wijngaard en wijn proeven alsof je in Frankrijk bent. Combineer de proeverij met een bootje huren voor een compleet dagje uit.

ZINema Nijverdal

nijverdal, Overijssel (7.13km)  -  ZINema Nijverdal is niet groot, maar heeft wel alle films die er op het moment draaien. Er is één zaal om film te kijken. Een keer wat anders? Kom dan naar het Filmhuis voor wereldklassefilms.

Yunus Emre Moskee

almelo, Overijssel (7.16km)  -  Kijk je ogen uit in de Yunus Emre Moskee in Almelo. De gebedsruimte is versierd met bijzondere tegels en geometrische patronen. Ook hangt er een enorm glazen kroonluchter.

Huis Van Katoen en Nu

almelo, Overijssel (7.51km)  -  Het Huis van Katoen en Nu begon met een musical. Nu is er ook een lijfelijke plek waar Almeloërs elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en hun eigen iconen een plek geven.

Het Wevershuisje

almelo, Overijssel (7.6km)  -  Het Wevershuisje laat de geschiedenis van de textielbewerking zien in Almelo. Hoe ging dat vroeger nu precies met zo'n weefgetouw? Kijk de kunst af bij de demonstraties spinnen, weven en kantklossen.

Stedelijk Museum Almelo

almelo, Overijssel (7.78km)  -  Hoe leefden de mensen vroeger op de plek waar nu Almelo ligt? En hoe is Almelo ontstaan en uitgegroeid tot de stad die het nu is? Je ontdekt het in vijf interessante themakamers.

Bakkerij- en IJsmuseum

hellendoorn, Overijssel (7.78km)  -  Na het overlijden van bakker en ijscoman Gerrit Valk, werd zijn bakkerij omgebouwd tot museum. In het museum staan prachtige attributen die het verhaal van veel bakkerijen uit de vorige eeuw vertellen.

Pelmolen Ter Horst

rijssen, Overijssel (7.85km)  -  Breng een bezoekje aan Pelmolen Ter Horst (1752) in het Overijsselse Rijssen. Bewonder in de historische olieslagerij een waanzinnig stukje Hollandse techniek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bungalowpark Hoge Hexel