1

Uitstapjes vlakbij Groepsaccommodatie Beukenhof

-in the spotlights-

Pluktuin Sprankenhof

udenhout, Noord-Brabant (4.05km)  -  Pluk zelf fruit of oogst verse groenten in pluktuin Sprankenhof. Het lekkere buitengevoel komt er gratis bij, net als de geur en smaak van echt vers.

Gallery van Dun

oisterwijk, Noord-Brabant (5.15km)  -  Gallery van Dun is een hedendaagse galerie met als pand een rijksmonument uit de negentiende eeuw. Bekijk moderne schilderijen, kleurrijk glaswerk en neem ook zeker een kijkje in de beeldentuin.

Pannenkoekenhuis Belveren

haaren, Noord-Brabant (5.18km)  -  Pannenkoekenhuis Belveren ligt in het Brabantse dorp Haaren, vlakbij Oisterwijk. Het pannenkoekenhuis ligt bij het prachtige natuurgebied Kampina. Schuif aan want de keuze uit pannenkoeken is hier ruim. Er staan meer dan 290 soorten op de menukaart.

-in the spotlights-

Mountainbiken door het mooie Brabant

loon op zand, Noord-Brabant (6.18km)  -  Verken de Brabantse 'Sahara' op een mountainbike of een andere fiets van Recreatief Loon op Zand. Trotseer een van de vele fietsroutes door de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Tip: combineer je fietstocht met een gezellige activiteit!

Geniemuseum

vught, Noord-Brabant (6.8km)  -  In het Geniemuseum leer je alles over het leger en oorlogsgeschiedenis. Hier is binnen en buiten van alles te vinden over de Genie, een onderdeel van de Landmacht.

OERRR Speelnatuur Oisterwijk

oisterwijk, Noord-Brabant (7.07km)  -  In het hart van de Oisterwijkse Bossen en Vennen vind je OERRR Speelnatuur Oisterwijk. Hier is spelen nog echt een avontuur! Hutten bouwen, klimmen, of spelen in het water: overal is wel iets spannends te doen. Ook voor kinderen met een beperking.

Recreatiepark Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (7.15km)  -  In het Brabantse Kaatsheuvel, aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, bevindt zich Recreatiepark en Brasserie Het Genieten. Hier is ook een leuke speeltuin te vinden!

De Voorste Venne

drunen, Noord-Brabant (7.59km)  -  Geniet van prachtige amateurvoorstellingen in theater De Voorste Venne. Ook zanger Gerard van Maasakkers staat hier wel eens op de planken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Groepsaccommodatie Beukenhof