Uitstapjes vlakbij Camping De Vledders

Molenmuseum De Wachter

zuidlaren, Drenthe (2.81km)  -  De koren- en oliemolen van Molenmuseum De Wachter is gebouwd in 1851. De molen is toegankelijk voor publiek en heeft zelfs een eigen bakkerij met winkel.

Natuurgebied Vijftig Bunder

midlaren, Drenthe (3.08km)  -  Omringd door bos bevindt zich in het Drentse Aa een mooi heidegebied. Hier is ook veel dop- en struikheide te vinden, net als valkruid, klokjesgentiaan en gevlekte orchis.

Magnuskerk

anloo, Drenthe (4.64km)  -  De Magnuskerk is het bekendste gebouw van het Drentse dorp Anloo. De kerk is vernoemd naar de bisschop van het Italiaanse Trani.

Royal FloraHolland Eelde

eelde, Drenthe (6.75km)  -  Ontdek het wel en wee van een bloemenveiling tijdens een rondleiding bij Royal FloraHolland Eelde. Bezoekers zitten zelf in de kopersbanken en leren alles over de veilingklok.

Breeland Recreatie

annen, Drenthe (6.77km)  -  Iets leuks doen in het wonderschone Drenthe? Bij Breeland Recreatie in Annen ben je lekker bezig én geniet je tegelijkertijd van het platteland en de schitterende Hunzevallei.

Dorpsmuseum De Kluis

eext, Drenthe (8.4km)  -  Stap binnen in de oude diepvrieskluizen van dorpsmuseum de Kluis en ontdek de geschiedenis van Eext, waaronder allerlei verdwenen ambachten.

Kinderboerderij De Beekdalhoeve

assen, Drenthe (8.77km)  -  Kinderboerderij De Beekdalhoeve is een ware belevenis. Cavia's, geiten, eenden of bokjes: ze zijn er allemaal! Voor scholen en groepen zijn er activiteiten zoals waterbeestjes kijken.

Museum De Buitenplaats Eelde

eelde, Drenthe (9.05km)  -  Dwaal rond in Museum De Buitenplaats in het Drentse Eelde. Geniet in de museumtuin van de waterloopjes, de wijntafel en de rust of bewonder de beeldenexpositie in de tuin gedurende de zomermaanden.

Nijsinghhuis Eelde

eelde, Drenthe (9.06km)  -  Het Nijsinghhuis is een prachtig Rijksmonument. Bekijk reusachtige schilderingen, zoals een sterrenhemel als plafond en een jungle vol olifanten op de muren om je heen.

Schaapskooi Balloërveld

balloo, Drenthe (9.12km)  -  Schaapskooi Ballooërveld is een mooie uitvalbasis voor het ontdekken van het Ballooërveld en natuurgebied De Drentsche Aa. En wie weet kom je de grootste schaapskudde va Drenthe tegen.

Uitgaanscentrum Pand 17

assen, Drenthe (9.33km)  -  Bij Pand 17 vind je sportieve uitdagingen. Sla een balletje op de tennisbaan of kom gezellig bowlen. Nog op zoek naar een mooie trouwlocatie? Ook dat kan bij Pand 17!

Kinderboerderij Hoogezand-Sappemeer

hoogezand, Groningen (9.51km)  -  Bewonder het Natuurhuis, doe mee aan de jeugdactiviteiten op woensdagmiddag of loop door de natuurtuin. Natuurlijk kun je ook genoeg dieren knuffelen bij Kinderboerderij Hoogezand-Sappemeer.

Nationaal Bus Museum

hoogezand, Groningen (10.33km)  -  Een ritje in de bus wordt een reis naar het verleden in het Nationaal Bus Museum in Hoogezand, waar allerlei oldtimer autobussen staan te schitteren. Sommige bussen zijn te huur voor een groepsuitje of familiedag!

Ponybar

gieten, Drenthe (10.48km)  -  Uitgaan in Gieten kan in de Ponybar, aan de Brink. Bijna iedere maand is hier livemuziek!

Rondleiding door Groningen met gids Henk Bakker

groningen, Groningen (10.8km)  -  Henk Bakker is stadsgids in Groningen en geeft bezoekers en bewoners van de stad al 25 jaar rondleidingen. Je kunt zelf de duur en route aangeven, maar Henk Bakker heeft zelf ook mooie routes uitgestippeld. Ontdek routes over de geschiedenis,...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping De Vledders