1

Uitstapjes vlakbij Natuurcentrum Veluwe

Uitkijktoren Valenberg

otterlo, Gelderland (3.11km)  -  In natuurgebied Planken Wambuis vind je Uitkijkpunt Valenberg. Bij helder weer heb je hier een fantastisch uitzicht op onder andere Radio Kootwijk, Jachthuis Sint Hubertus.

Openluchttheater Ede

ede, Gelderland (3.58km)  -  Het Openluchttheater Ede is een monumentaal buitentheater en het grootste van Nederland. Het theater heeft de vorm van een antiek amfitheater en is gebouwd in een kuil. Het heeft maar liefst 1500 plaatsen. In het zomerseizoen zijn er concerten en...

Ginkelse Heide

ede, Gelderland (4.03km)  -  De Ginkelse Heide in de gemeente Ede is een prachtig heidegebied, afgewisseld met bos. Er graast een schaapskudde en er zijn vaak vliegeraars te vinden.

Edese Schaapskudden

ede, Gelderland (4.03km)  -  In Ede zijn twee schaapskooien nog steeds in gebruik. De Stichting Edese Schaapskudde houdt de schaapskooien in stand. Kom gerust eens langs en maak een praatje met de schaapherders.

Mr. Bojangels

ede, Gelderland (4.22km)  -  Fietsende en shoppende voorbijgangers, voor 'mensen kijken' ben je bij Mr. Bojangles aan het juiste adres! Geniet van een lekkere lunch of een drankje in het centrum van Ede.

Winkeltje van Lammert

ede, Gelderland (4.27km)  -  Al meer dan honderd jaar weten de Edenaren het winkeltje van Lammert van de Bospoort aan te wijzen. Het uiterlijk van de oorspronkelijke kruidenierswinkel is door de jaren heen amper gewijzigd. Kom snoepjes kopen in ouderwetse bruine puntzakken!

Edesche Concertzaal

ede, Gelderland (4.3km)  -  Ontdek de Bösendorfer Imperial 290, dé concertvleugel van wereldklasse, en geniet van de hoogste kwaliteit in de Edesche Concertzaal. In de intieme setting van deze nieuwe zaal kijk je de musici letterlijk op hun vingers.

Midgetgolfbaan de Dikkenberg

bennekom, Gelderland (4.37km)  -  Midgetgolfbaan de Dikkenberg is al jarenlang in familiebeheer. Het fraaie midgetgolfpark in Bennekom heeft een gezellige, ontspannen uitstraling. Voor een redelijke prijs kunnen bezoekers hier een rondje midgetgolfen. Na afloop kun je op het...

Concordiamolen Ede

ede, Gelderland (4.46km)  -  De Concordiamolen is altijd gebruikt als korenmolen, maar nu kun je de molen ook bezichtigen. Zoek een mooie dag uit met wat wind, zodat de molen ook draait!

Kasteel Hoekelum

bennekom, Gelderland (4.77km)  -  Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bruiloft, zakelijk evenement of een andere feestelijke gelegenheid? Vind de perfecte ambiance in Kasteel Hoekelum tussen Ede en Bennekom.

Groepsaccommodatie Boerderij Hoekelum

bennekom, Gelderland (4.78km)  -  Kampeerboerderij Hoekelum biedt groepen onderdak in een landelijke omgeving. De boerderij hoort bij kasteel Hoekelum. Op de boerderij werd vroeger kaas gemaakt. Groepen hebben nu de mogelijkheid een workshop kaasmaken te volgen.

Landgoed Kernhem

ede, Gelderland (5.14km)  -  Landgoed Kernhem, een van de oudste landgoederen van Nederland, is een geliefde trouwlocatie. Beleef Kernhem te voet en ontdek de dikste eik van Gelderland!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Natuurcentrum Veluwe