Uitstapjes vlakbij Camping Het Koningsdiep

Skischool Drachten

drachten, Friesland (3.03km)  -  Misschien ga je binnenkort op wintersport en kun je wat oefening gebruiken? Leer skiën of snowboarden bij Skischool Drachten! Ook leuk voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

Koopcentrum 't Zuid

drachten, Friesland (3.12km)  -  Op zoek naar een mooie bank of bed? Of ga je toch voor dat hippe jurkje? Bij Koopcentrum 't Zuid koop je kleding en meubels voor scherpe prijzen!

Ballorig Drachten

drachten, Friesland (3.52km)  -  Kinderen wanen zich in het paradijs wanneer ze ravotten bij Ballorig Drachten. Klimmen, glijden, springen en vooral heel veel lol trappen, ze vervelen zich geen moment.

Speeltuin Spijkerdorp

drachten, Friesland (4.19km)  -  Speeltuin Spijkerdorp in Drachten is de plek om hutten te bouwen. Daarnaast is er op het terrein van 7.500 vierkante meter genoeg ruimte om avontuurlijk te spelen.

Zwemcentrum De Welle

drachten, Friesland (4.37km)  -  Zwemmen in het subtropisch golfslagbad of gewoon even helemaal bijkomen in een van de bubbelbaden? Kom dan naar Zwemcentrum De Welle.

Grand Café, bowling en dartcentrum De Kaden

drachten, Friesland (4.48km)  -  Probeer een strike te gooien op één van de zes bowlingbanen van Grand Café Bowling De Kaden in hartje Drachten. Of speel een partijtje darts in dartscafé De Zolder. Maak je avond compleet door ook lekker te blijven eten in het restaurant.

Markt Drachten

drachten, Friesland (4.52km)  -  Elke donderdag en zaterdag is het een gezellige boel op het Raadhuisplein in Drachten. Dan is er de markt, waar je verse boodschappen, originele cadeautjes en mooie bloemen haalt.

Moderne kunst in Museum Dr8888

drachten, Friesland (4.54km)  -  Museum Dr8888 verzamelt beeldende kunst met een Fries tintje! Breng een bezoek aan de belangrijke verzameling werken van de roemruchte avant gardestromingen van de 20ste eeuw.

Vintage Coffee

drachten, Friesland (4.73km)  -  Alles bij Vintage Coffee in Drachten is te koop. Geniet van een kopje koffie, een goed belegde boterham of iets lekkers en schaf daarna iets van het interieur aan. De stoelen, de lampen, de kunst aan de muur: alles is te koop.

Kinderboerderij De Naturij

drachten, Friesland (5.04km)  -  Natuur- en milieucentrum De Naturij is de perfecte locatie voor een beregezellige dag uit! Neem een kijkje op de prachtig aangelegde kinderboerderij, leer alles over exotische dieren in het expositie-gebouw of ga een middag golfen!

Oude Bos

bakkeveen, Friesland (5.9km)  -  Het Oude Bos is een prachtig en groot bos dat van Bakkeveen tot Wijnjewoude loopt. Je hebt er eindeloos veel routes voor wandelaars, ruiters en fietsers. De Freulevijver in het bos is een geliefde plek.

Jachthaven De Drait

de wilgen, Friesland (6.86km)  -  Verken de prachtige Friese Meren met een sloep of bungalowboot van jachthaven De Drait! Kies uit het grote aanbod van schepen en scheepjes en vermaak je voor een dag (of meerdere) op het water!

Intratuin Drachten

drachten, Friesland (7.86km)  -  Verander niet alleen de tuin, pak ook het terras en de woonkamer even mee. Intratuin Drachten barst van de leuke woonaccessoires.

Rinsma Modeplein

gorredijk, Friesland (8.93km)  -  Rinsma Modeplein is een begrip in Gorredijk en omstreken. Het winkelwalhalla heeft meerdere verdiepingen vol mode en accessoires. Van spijkerbroeken tot galajurken: bij Rinsma hebben ze alles.

Trimunt

marum, Groningen (9.06km)  -  Een bekend bos in Marum en omstreken: de Trimunt. Wandel hier over rolstoelvriendelijke paden en geniet van de natuur. Wie weet spot je wel een eekhoorn, specht of das!

Museum Opsterlân

gorredijk, Friesland (9.08km)  -  Gorredijk heeft net als ieder ander dorp een geschiedenis. Maar wel een bijzondere geschiedenis. Ontdek het zelf en stap terug in het verleden.

Zwempark Strandheem

opende, Groningen (9.55km)  -  Met mooi weer zit je goed op Strandheem! Leg je handdoek op de ligweide of op het zandstrand rond de recreatieplas en geniet van zomerse dagen. Voor kinderen zijn er leuke speeltoestellen.

Haarsterbos

marum, Groningen (10.74km)  -  Ontdek het rustgevende Haarsterbos in Marum, een idyllische plek vlakbij Groningen. Verken kronkelende paadjes langs prachtige eiken en berken. Het Haarsterbos is perfect voor een wandeling in de natuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Het Koningsdiep