Uitstapjes vlakbij Camping Het Koningsdiep

Skischool Drachten

drachten, Friesland (3.03km)  -  Misschien ga je binnenkort op wintersport en kun je wat oefening gebruiken? Leer skiën of snowboarden bij Skischool Drachten! Ook leuk voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

open op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Koopcentrum 't Zuid

drachten, Friesland (3.12km)  -  Op zoek naar een mooie bank of bed? Of ga je toch voor dat hippe jurkje? Bij Koopcentrum 't Zuid koop je kleding en meubels voor scherpe prijzen!

's zondags gesloten 

Speelbos Sparjebird

hemrik, Friesland (3.67km)  -  Een verfrissende waterpomp, drie spannende touwbruggen en alle ruimte om te rennen en te spelen. In Speelbos Sparjebird kun je alle kanten op!

elke dag geopend 

Wildopvang De Fugelhelling

ureterp, Friesland (3.86km)  -  Wildopvang De Fugelhelling vang vogels en zoogdieren op die in de natuur in de problemen komen. Bekijk de dieren iedere woensdag in hun tijdelijke verblijven.

open op woensdag 

Bowling en Partycentrum Drachten

drachten, Friesland (3.96km)  -  Ga voor een magische ervaring en kom discobowlen bij Bowling en Partycentrum Drachten!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Speeltuin Spijkerdorp

drachten, Friesland (4.19km)  -  Speeltuin Spijkerdorp in Drachten is de plek om hutten te bouwen. Daarnaast is er op het terrein van 7.500 vierkante meter genoeg ruimte om avontuurlijk te spelen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Schouwburg De Lawei Drachten

drachten, Friesland (4.24km)  -  Schouwburg De Lawei in Drachten trekt al jaren veel bezoekers. De leukste voorstellingen staan hier op de planken.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag 

Zwemcentrum De Welle

drachten, Friesland (4.37km)  -  Zwemmen in het subtropisch golfslagbad of gewoon even helemaal bijkomen in een van de bubbelbaden? Kom dan naar Zwemcentrum De Welle.

elke dag geopend 

Grand Café, bowling en dartcentrum De Kaden

drachten, Friesland (4.48km)  -  Probeer een strike te gooien op één van de zes bowlingbanen van Grand Café Bowling De Kaden in hartje Drachten. Of speel een partijtje darts in dartscafé De Zolder. Maak je avond compleet door ook lekker te blijven eten in het restaurant.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Markt Drachten

drachten, Friesland (4.52km)  -  Elke donderdag en zaterdag is het een gezellige boel op het Raadhuisplein in Drachten. Dan is er de markt, waar je verse boodschappen, originele cadeautjes en mooie bloemen haalt.

open op donderdag en zaterdag 

Moderne kunst in Museum Dr8888

drachten, Friesland (4.54km)  -  Museum Dr8888 verzamelt beeldende kunst met een Fries tintje! Breng een bezoek aan de belangrijke verzameling werken van de roemruchte avant gardestromingen van de 20ste eeuw.

's maandags gesloten 

Kinderboerderij De Naturij

drachten, Friesland (5.04km)  -  Natuur- en milieucentrum De Naturij is de perfecte locatie voor een beregezellige dag uit! Neem een kijkje op de prachtig aangelegde kinderboerderij, leer alles over exotische dieren in het expositie-gebouw of ga een middag golfen!

elke dag geopend 

Oude Bos

bakkeveen, Friesland (5.9km)  -  Het Oude Bos is een prachtig en groot bos dat van Bakkeveen tot Wijnjewoude loopt. Je hebt er eindeloos veel routes voor wandelaars, ruiters en fietsers. De Freulevijver in het bos is een geliefde plek.

elke dag geopend 

Jachthaven De Drait

de wilgen, Friesland (6.86km)  -  Verken de prachtige Friese Meren met een sloep of bungalowboot van jachthaven De Drait! Kies uit het grote aanbod van schepen en scheepjes en vermaak je voor een dag (of meerdere) op het water!

's zondags gesloten 

Intratuin Drachten

drachten, Friesland (7.86km)  -  Verander niet alleen de tuin, pak ook het terras en de woonkamer even mee. Intratuin Drachten barst van de leuke woonaccessoires.

elke dag geopend 

Kringloop Gorredijk

gorredijk, Friesland (8.84km)  -  Op de kringloop liggen nogal eens wat schatjes verborgen. Shop je tweedehands spullen bij Kringloop Gorredijk!

's zondags gesloten 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Het Koningsdiep