1

Uitstapjes vlakbij Groepsaccommodatie Hoeve 't...

OERmuseum

diever, Drenthe (3.46km)  -  Een bezoek aan het OERmuseum, het voormalig Archeologisch Centrum, neemt je mee terug naar de tijd van de hunebedbouwers.

-in the spotlights-

Shakespearetheater Diever

diever, Drenthe (4.04km)  -  Houd je van Shakespeare, dan moet je in Diever zijn. In het Drentse dorp zijn zijn in het Shakespearetheater en globetheater producties te zien van de hand van de beroemde Engelse toneelschrijver.

IkeAir

frederiksoord, Drenthe (5.13km)  -  De luchtballonnen van IkeAir zijn relatief klein, maar dat maakt dat er veel tijd is voor gezelligheid en persoonlijke aandacht.

-in the spotlights-

Museum De Proefkolonie Frederiksoord

frederiksoord, Drenthe (5.22km)  -  Verpauperde gezinnen uit de stad verhuisden begin 19e eeuw naar de Koloniën van Weldadigheid. Een nieuw bestaan, noodgedwongen, op het Drentse platteland. Hoe zag hun leven eruit? Reis met hen mee in Museum De Proefkolonie in Frederiksoord.

Sauna Het Friese Woud

boijl, Friesland (7.87km)  -  Even een momentje voor jezelf in Sauna Het Friese Woud. Geniet van diverse sauna's, verschillende zwembaden, een relaxtuin, een whirlpool en een heerlijke relaxruimte.

Nationaal Vlechtmuseum

noordwolde, Friesland (9.37km)  -  Heb jij gevlochten manden in huis? Vlechten met houtmaterialen is een echt ambacht. Zie in het Nationaal Vlechtmuseum hoe het vlechten zich in het Friese Noordwolde in tweehonderd jaar tijd heeft ontwikkeld.

Belevingspad Hoogersmilde

hoogersmilde, Drenthe (9.49km)  -  Wandel met het hele gezin over het Belevingspad Hoogersmilde en ontdek een mooi stukje van het Drents-Friese Wold. Een leuke route van 2,5 kilometer met speelelementen onderweg.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Groepsaccommodatie Hoeve 't Wed


-advertentiepositie-