Uitstapjes vlakbij Berg's Bakery -...

De Vier Gekroonden

gouda, Zuid-Holland (0.03km)  -  Het monumentale pand van de Vier Gekroonden uit 1530 in Gouda is misschien wel het mooiste en indrukwekkendste gebouw in de binnenstad van Gouda.

Spa Gouda

gouda, Zuid-Holland (0.1km)  -  Spa Gouda zit op een historische plek, in een badhuis uit 1922. Achter de prachtige historische gevel in hartje Gouda biedt deze spa nu moderne wellness en beauty. Geniet van een massage, schoonheidsbehandeling of ontspannen verblijf in de sauna...

Kaasmarkt Gouda

gouda, Zuid-Holland (0.11km)  -  Iedere donderdag in de zomer komen de boeren als vanouds naar Gouda om hun kaas te verhandelen op de markt. Bekijk dit historische schouwspel!

Het Oude Stadhuis Gouda

gouda, Zuid-Holland (0.12km)  -  Midden op de Markt in het centrum van Gouda staat het indrukwekkende gotische Stadhuis uit de vijftiende eeuw. Iedere twee minuten over het halve uur speelt zich op het klokkenspel aan de gevel een boeiend schouwspel af.

Visbanken

gouda, Zuid-Holland (0.15km)  -  De Visbanken, aan beide oevers van rivier de Gouwe, werden vanaf de zestiende eeuw gebruikt door vishandelaren om vis schoon te maken en te verkopen. Neem een kijkje in het Gouda van vroeger!

Kaasmuseum De Goudse Waag

gouda, Zuid-Holland (0.18km)  -  Bekijk de trots van Gouda, de Goudse kaas, in het historische pand van De Goudse Waag, waar je ook het Cheese Museum vindt. Ook leuk om een kijkje te nemen: de oer-Hollandse museumwinkel.

Sint Janskerk Gouda

gouda, Zuid-Holland (0.2km)  -  Bezoek de Sint Jan van Gouda. Bezoekers komen van heinde en ver voor de prachtige gebrandschilderde ramen. Maar liefst 72 ramen, met afbeeldingen van Bijbelse en historische gebeurtenissen. Deze kerk is met 123 meter ook de langste kerk van...

Museum Gouda

gouda, Zuid-Holland (0.23km)  -  Museum Gouda kent een lange geschiedenis en bestaat al sinds 1874. Hier vind je schitterende kunstwerken en alles over de Goudse geschiedenis.

Hofje van Letmaet

gouda, Zuid-Holland (0.24km)  -  Het Hofje van Letmaet in Gouda is een knus 'hofje van barmhartigheid' uit 1616, bedoeld om arme weduwen zonder kinderen een thuis te bieden.

Jeruzalemkapel

gouda, Zuid-Holland (0.29km)  -  Wanneer je een dagje Gouda doet, wandel dan zeker even langs de bijzondere Jeruzalemkapel waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1504.

Jaba SUP

gouda, Zuid-Holland (0.39km)  -  Ga heerlijk het water op met een SUP-board van Jaba Sup. Kies uit een toffe tour door de grachten van Gouda met een gids die je vol enthousiasme de mooiste plekjes van de stad laat zien.

Gouda Cheese Experience

gouda, Zuid-Holland (0.41km)  -  Word kaasmeester in de Gouda Cheese Experience! Opdrachten doen, vragen beantwoorden, je wordt vanzelf fanatiek! En na afloop kaas proeven als test om te zien of je inderdaad een Goudse Kaasmeester bent geworden.

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland

gouda, Zuid-Holland (0.42km)  -  Bekijk een theatervoorstelling uitgevoerd door jongeren of doe zelf mee met een van de voorstellingen! In het Jeugdtheaterhuis zijn kinderen en jongeren continu bezig met theater en kunst.

Keck. to bike

gouda, Zuid-Holland (0.65km)  -  Gouda en omgeving verkennen op de fiets? Huur dan een gaaf modelletje bij Keck. bike rental. Drink voor je vertrekt een kopje koffie in het café en trap vervolgens zo hard of rustig als je wilt een dagje door de stad van de kaas.

Monkey Town Gouda

gouda, Zuid-Holland (2.09km)  -  In Monkey Town raak je niet snel uitgespeeld. Met de langste ballenbaan van Nederland, een bananenrace en het apenavontuur vermaken kinderen zich hier op en top!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Berg's Bakery - Siroopwafelbakkerij