Uitstapjes vlakbij Recreatiecentrum De Staver

Sportcomplex De Gooye

dirksland, Zuid-Holland (4.22km)  -  Kijk niet raar op als je in dit zwembad op woensdagmiddag een enorme opblaaskrokodil in het water ziet liggen. Op deze middag kunnen kinderen namelijk lekker vrijzwemmen. Kom langs als je durft!

Theetuin De Bongerd

herkingen, Zuid-Holland (6.31km)  -  Het mooiste terras van Zuid-Holland is te vinden in theetuin De Bongerd. Hier kunnen bezoekers heerlijk thee drinken tussen de bloemen in Herkingen.

Outdoor Westvoorne

oude-tonge, Zuid-Holland (7.38km)  -  Beleef een dagje spanning en sensatie met een groep vrienden of collega's! Outdoor Westvoorne biedt meer dan twintig activiteiten aan. Ga abseilen van de watertoren in Dirksland, boogschieten, powerkiten of speel outdoor escape.

Kaasboerderij Van Schaik

stellendam, Zuid-Holland (8.47km)  -  Bij Kaasboerderij Van Schaik leer je hoe kaas gemaakt wordt. Er zijn vele zuivelproducten te koop, waaronder diverse ambachtelijk kazen. Van jong tot overjarig, met kruiden, 20+, 30+ en 35+.

Openluchtmuseum Fortresse Holland

hellevoetsluis, Zuid-Holland (8.94km)  -  Beleef de tijd dat Hellevoetsluis een oorlogs- en marinehaven was en een belangrijke rol speelde in de Nederlandse geschiedenis. Laat je betoveren door verhalen van de zee in het openluchtmuseum Fortresse Holland.

Zwembad De Eendraght

hellevoetsluis, Zuid-Holland (9.62km)  -  Bij Zwembad De Eendraght kun je heerlijk baantjes zwemmen of aqausporten, maar er zijn ook allerlei leuke attracties. Sjees van de 71 meter lange glijbaan!

Zendingserfgoedhuis

zuidland, Zuid-Holland (10.71km)  -  Wandkleden uit heel de wereld, zendingsbusjes in de vorm van een wereldbol en bijzondere oorbellen... in het Zendingserfgoedhuis verwonder je je over het cultureel erfgoed van de protestantse zending.

A Seal: zeehondenopvang en expo

stellendam, Zuid-Holland (11.46km)  -  Bezoek en help opgevangen zeehonden bij zeehondenopvang en expo A Seal in Stellendam. Bezoek bij A Seal ook de expo waar je kunt klimmen op zandbanken, aangespoelde zeecontainers kunt verkennen en leer alles over het redden van mens en dier op zee.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiecentrum De Staver