Uitstapjes vlakbij Holland Indoor Sport -...

Jump XL Spijkenisse

spijkenisse, Zuid-Holland (0.04km)  -  Verken Jump XL Spijkenisse, een indoor trampolinepark met verschillende attracties waar je urenlang kunt jumpen. Ontdek de Battle Beam en duelleer tegen één van je vrienden, test je evenwicht en win door het te behouden.

elke dag geopend 

Monkey Town Spijkenisse

spijkenisse, Zuid-Holland (0.04km)  -  Monkey Town Spijkenisse heeft alles waar een kind gelukkig van wordt: glijbanen, trampolines, lasergamen én... een ballenbak!

elke dag geopend 

Party & Bowlingcentrum Spijkenisse

spijkenisse, Zuid-Holland (0.86km)  -  De bowlingballen rollen af en aan bij Party & Bowlingcentrum Spijkenisse. Pak er ook één en gooi hem over een van de zestien banen, maar pas op voor de goot...

's maandags gesloten 

Arcaplex Bioscoop Spijkenisse

spijkenisse, Zuid-Holland (1.07km)  -  Arcaplex is de bioscoop van Spijkenisse, goed bereikbaar en met in totaal zes zalen. Kies een film uit die jou aanspreekt en kom 'm in Arcaplex bekijken. Welkom!

elke dag geopend 

Zwembad Rivièrabad

spijkenisse, Zuid-Holland (1.23km)  -  Het Rivièrabad in Spijkenisse is een groot zwembad met verschillende baden. Bij mooi weer kan je buiten heerlijk zonnen op de zonneweide.

elke dag geopend 

Op rondvaart of cruise met Rederij Fortuna

spijkenisse, Zuid-Holland (1.75km)  -  Een dagje varen of een complete cruise beleven inclusief lekker eten? Of verras iemand met een speciale tocht op een partyschip! Rederij Fortuna in Spijkenisse organiseert een hoop leuks op het water.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, woensdag en vrijdag 

Sterrenwacht Tweelingen

spijkenisse, Zuid-Holland (3.35km)  -  Leer alles over sterren en planeten bij sterrenwacht Tweelingen in Spijkenisse.

geopend, seizoen: open op vrijdag 

Zwembad Hoogvliet

hoogvliet, Zuid-Holland (3.83km)  -  Zwembad Hoogvliet heeft een mooi wedstrijdbad waar verschillende activiteiten worden aangeboden en waar je heerlijk baantjes kunt trekken.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Zendingserfgoedhuis

zuidland, Zuid-Holland (4.42km)  -  Wandkleden uit heel de wereld, zendingsbusjes in de vorm van een wereldbol en bijzondere oorbellen... in het Zendingserfgoedhuis verwonder je je over het cultureel erfgoed van de protestantse zending.

geopend op afspraak of bel +31 (0)181 451 074 

Zwembad Bernissebad-Heenvliet

heenvliet, Zuid-Holland (5.29km)  -  Het Bernissebad is een openluchtzwembad in het Zuid-Hollandse Heenvliet. Het zwembad bestaat al sinds 1975.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 3 september, van 06:30 uur tot 19:30 uur 

Waterskiën, paintballen en Highland Games bij Outdoor Brielle

zwartewaal, Zuid-Holland (5.43km)  -  Kom naar Outdoor Brielle voor een gezellig en actief groepsuitje. Ga samen paintballen of zoek de weg met een GPS-tocht. Of kruip in de huid van Robin Hood en leer boogschieten en ga kanoën.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 19 96 62 

DarkPark Vlaardingen

vlaardingen, Zuid-Holland (6.02km)  -  Kies één van de escaperooms en ervaar de spanning van een prijswinnende kamer in Vlaardingen.

lang weekend (vr za zo) 

Natuurgebied Wolvenpolder

spijkenisse, Zuid-Holland (6.02km)  -  Wolvenpolder is een prachtig natuurgebied in Spijkenisse. Ontdek hier een moeras in wording.

elke dag geopend 

Museum Vlaardingen

vlaardingen, Zuid-Holland (6.7km)  -  Museum Vlaardingen neemt je mee naar het verleden van Vlaardingen.

's maandags gesloten 

De Wijnboerderij

vlaardingen, Zuid-Holland (6.75km)  -  Kom gezellig met vrienden en familie heerlijke wijn proeven op een warm terras of tussen de wijnvaten in de sfeervolle wijnkelder van de Wijnboerderij.

elke dag geopend 

Bekijk muziekinstrumenten van over de hele wereld

vlaardingen, Zuid-Holland (6.75km)  -  Ton Stolk verzamelt al meer dan dertig jaar allerlei antieke en exotische instrumenten. Hij laat bezoekers maar wat graag zijn collectie zien.

geopend op afspraak of bel +31 (0)10 434 7240 

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

vlaardingen, Zuid-Holland (7.12km)  -  Bij Stadsgehoorzaal Vlaardingen beleef je de leukste avondjes uit. Het aanbod varieert van theater naar cabaret, van dans tot muzikaal. Maak je avond uit helemaal compleet met een diner of borrel. Stadsgehoorzaal Vlaardingen werkt samen met...

elke dag geopend 

Oudheidkamer Rozenburg

rozenburg, Zuid-Holland (7.14km)  -  Proef de geschiedenis van het historische eiland de Rozenburg. Stap binnen in de oudheidkamer en kom alles te weten over het leven op de boerderij.

vandaag nog gesloten, geopend 30 april t/m 5 december, van 10:30 uur tot 13:30 uur 

Oudheidkamer Pernis

pernis, Zuid-Holland (7.17km)  -  De Oudheidkamer van Pernis houdt de geschiedenis van het dorp levend! In de museumwoning is te zien hoe de Pernissers in de jaren dertig van de vorige eeuw leefden. Regelmatig zijn er gratis te bezoeken tentoonstellingen over Pernis te zien.

open op zaterdag - soms geopend op zondag, donderdag 

Pannenkoekenhuis 't Hof

vlaardingen, Zuid-Holland (7.38km)  -  In het centrum van Vlaardingen is het heerlijk uitrusten bij Pannekoekenhuis 't Hof. Ook voor gezelschappen is dit een goede locatie voor een lunch of high tea.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Holland Indoor Sport - skiën en klimmen