Uitstapjes vlakbij Holland Indoor Sport -...

Zwembad Hoogvliet

hoogvliet, Zuid-Holland (3.83km)  -  Zwembad Hoogvliet heeft een mooi wedstrijdbad waar verschillende activiteiten worden aangeboden en waar je heerlijk baantjes kunt trekken.

Zendingserfgoedhuis

zuidland, Zuid-Holland (4.42km)  -  Wandkleden uit heel de wereld, zendingsbusjes in de vorm van een wereldbol en bijzondere oorbellen... in het Zendingserfgoedhuis verwonder je je over het cultureel erfgoed van de protestantse zending.

De Wijnboerderij

vlaardingen, Zuid-Holland (6.75km)  -  Kom gezellig met vrienden en familie heerlijke wijn proeven op een warm terras of tussen de wijnvaten in de sfeervolle wijnkelder van de Wijnboerderij.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

vlaardingen, Zuid-Holland (7.12km)  -  Bij de Stadsgehoorzaal van Vlaardingen kun je terecht voor een avondje theater, dans of muziek, maar is ook een mooie centrale plaats om te af te huren voor een vergadering of bruiloft.

Oudheidkamer Pernis

pernis, Zuid-Holland (7.17km)  -  De Oudheidkamer van Pernis houdt de geschiedenis van het dorp levend! In de museumwoning is te zien hoe de Pernissers in de jaren dertig van de vorige eeuw leefden. Regelmatig zijn er gratis te bezoeken tentoonstellingen over Pernis te zien.

Pannenkoekenhuis 't Hof

vlaardingen, Zuid-Holland (7.38km)  -  In het centrum van Vlaardingen is het heerlijk uitrusten bij Pannekoekenhuis 't Hof. Ook voor gezelschappen is dit een goede locatie voor een lunch of high tea.

Zwembad De Kulk

vlaardingen, Zuid-Holland (7.72km)  -  Het meest populair van zwembad De Kulk is de supersnelle glijbaan! Kinderen vermaken zich met de grappige speeltoestellen en ouders kunnen baantjes trekken.

Zwembad Albrandswaard

poortugaal, Zuid-Holland (7.88km)  -  Zwembad Albrandswaard in Poortugal heeft verschillende baden die zwemplezier bieden aan jong en oud. Zo kun je er zwemlessen volgen, vrijzwemmen of aquajoggen.

Pitch&Putt Golf Rhoon

poortugaal, Zuid-Holland (8km)  -  Ontwijk de bomen, bunkers, vijvers en struiken, behaal de laagste score en wordt de winnaar van een spannend potje Pitch&Putt. Deze vorm van golfen is te doen voor iedereen, of je nou beginner of gevorderde bent.

Museum Maassluis

maassluis, Zuid-Holland (8.58km)  -  In het Museum Maassluis komen de geschiedenis van Maassluis en moderne kunst elkaar tegen. Je vindt er zowel historische werken over Maassluis als hedendaagse kunst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Holland Indoor Sport - skiën en klimmen