1

Zwemkasteel Nienoord

leek, Groningen (0.7km)  -  Roetsj van de glijbaan, plons in het buitenbad en relax in de whirlpool! Geniet van een dag vol zwemplezier bij Zwemkasteel Nienoord!

Sportcentrum Leek

leek, Groningen (1.64km)  -  Sportcentrum Leek biedt diverse sportfaciliteiten onder één dak. Kom bowlen of speel een potje beachvolleybal. Fitnessruimten, een turnhal en vier multifunctionele sporthallen: genoeg voor urenlang sportplezier!

Adelskerk

midwolde, Groningen (2.05km)  -  De Adelskerk in Midwolde heeft adelijke allure. In de cryptes van de kerk liggen adellijke families begraven. Ook staat in de kerk een indrukwekkend marmeren grafmonument.

Workshops bij de Postwagen

tolbert, Groningen (2.3km)  -  Leef je uit met de workshops en uitjes van de Postwagen! Een workshop schapen drijven? Een spooktocht? In Tolbert kan het allemaal!

Kaarsen maken en forelvissen bij De Bonte Hoeve

niebert, Groningen (3.57km)  -  Leuk uitje voor de hele familie: bij Bonte Hoeve Dagrecreatie kun je kiezen wat je het leukste vindt om te doen: vissen of kaarsen maken. Er zijn ook arrangementen met boogschieten, rijden in een Jan Plezier en lekker eten.

Museumhuis Kunstpaviljoen

nieuw-roden, Drenthe (3.69km)  -  Leven tussen kunst. Jannie Tonnis de Graaf en haar man Job Kuiper leven in een museumhuis. Hoe dat er uitziet? Bezoek het Kunstpaviljoen en ervaar het zelf!

Snow&Co

roden, Drenthe (3.69km)  -  Leer zeven keer sneller de ski- en snowboardtechniek dan in de sneeuw op de indoorskibaan Snow&Co. Onder individuele begeleiding is iedereen al snel een professional!

Museum Havezate Mensinge

roden, Drenthe (4.31km)  -  Op Landgoed Mensinge vind je Museum Havezate Mensinge, inclusief historische koetswoning. Alles is hier nog net zo ingericht als vroeger. Neem zelf een kijkje en ontdek hoe invloedrijke regenten uit Drenthe vroeger woonden.

Camping Dorado

roden, Drenthe (4.92km)  -  Een klein beetje Scandinaviëgevoel in Drenthe is te vinden op camping Dorado! Klein, maar natuurlijk, duurzaam en gastvrij!

Olie- en Korenmolen Woldzigt

roderwolde, Drenthe (5.68km)  -  Bezoek de Olie- en Korenmolen Woldzigt in Roderwolde en ontdek alles over graan, hoe dit wordt gemalen en hoe olie word geslagen.

Coendersbos

nuis, Groningen (6.13km)  -  Het Coendersbos is het bos rondom buitenplaats en landgoed Coendersborg in Nuis. Een mooi wandelgebied in het Westerkwartier en een rijke plek vol historie en mooie natuur.

Landgoed Coendersborg

nuis, Groningen (6.13km)  -  Een prachtige bezienswaardigheid in een bosrijk gebied: Landgoed Coendersborg in Nuis. Een aantal maanden per jaar kun je het historisch erfgoed vanbinnen bekijken met een rondleiding door de zeventiende-eeuwse stijlkamers.

Wellnessresort de Waterlelie

zevenhuizen, Groningen (6.53km)  -  Wellnessresort de Waterlelie biedt verschillende beauty-arrangementen. Een massage in combinatie met een saunabezoek bijvoorbeeld. Heerlijk genieten!

SpaWell

peize, Drenthe (6.57km)  -  Bij SpaWell ervaren bezoekers een ultieme verzorging van lichaam en geest. Ontspan in één van de vele sauna's of geniet van een heerlijke massage.

Zomerbad Peize

peize, Drenthe (6.69km)  -  Ontdek de trots van het Drentse dorpje Peize: Zomerbad Peize. Bij mooi weer kan hier genoten worden van het heerlijke water en de zon!

Ronostrand

roden, Drenthe (7.03km)  -  Tussen Norg en Roden vind je aan de rand van de Drentse bossen het Ronostrand. Een relaxt strand om te zwemmen, wandelen of varen.

Buitengoed Drentse Vennen

een, Drenthe (7.85km)  -  Midden in de streek Amerika in het Drentse plaatsje Een, ligt het fraaie park Buitengoed Drentse Vennen. Een prima uitvalsbasis voor leuke dagjes uit.

Marumerlage

marum, Groningen (8.34km)  -  Een mooi stukje natuur voor wandelaars en vogelkijkers in het Westerkwartier: Marumerlage.

Uitkijktoren De Onlanden

peize, Drenthe (8.62km)  -  Dichtbij de stad Groningen vind je het natuurgebied de Onlanden. Beklim de uitkijktoren en kijk uit over het landschap met water, moerasbos en wilde Exmoor pony's.

Rondleiding door Groningen

groningen, Groningen (9.76km)  -  Henk Bakker is stadsgids in Groningen en geeft bezoekers en bewoners van de stad rondleidingen. Dit doet hij met een bus, met een auto, fietsend, per step of te voet. De stadsrondrit is leuk als groepsexcursie.

Openluchtzwembad Hoogkerk

groningen, Groningen (9.76km)  -  Het openluchtzwembad in Hoogkerk heeft drie verwarmde baden en in de ligweide kan heerlijk worden gezond. Bij mooi weer een leuk uitje voor het hele gezin!

Natuurgebied De Onlanden en de Onlanderij

eelderwolde, Drenthe (9.77km)  -  De Onlanderij is het beginpunt voor een bezoek aan het waterrijke natuurgebied De Onlanden vol riet, moerasbos, ruige hooilanden en wilde pony's. Hier dwaalt namelijk een kudde Exmoorpony's rond.

Natuurontdekpaden voor kinderen in het Curringherveld

kornhorn, Groningen (9.89km)  -  Kinderen worden helemaal blij van de natuurbeleefpaden in het Curringherveld! Er loopt een Kabouterpad voor de jongsten en voor oudere kinderen een Natuurontdekpad en een spannend Sporenpad. Bij de vuurplaats kunnen ze broodjes bakken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Joodse Schooltje