1

Uitstapjes vlakbij De Bettled Zelhem

Unique - reizen, evenementen en dagtochten

zelhem, Gelderland (2.26km)  -  Leun achterover en geef de organisatie eens uit handen. Van bedrijfsuitje tot complete groepsreis en van georganiseerd feest tot dagtochten naar Winterberg: Unique Events regelt het!

Museum Smedekinck

zelhem, Gelderland (2.28km)  -  Kom op bezoek bij museumboerderij Smedekinck en kom alles te weten over vervlogen tijden van het Achterhoekse Zelhem. Er is een compleet ingerichte ouderwetse boerenwoonkeuken.

Zwembad De Brink

zelhem, Gelderland (2.5km)  -  Centrum De Brink is een zwembad en een cultureel centrum in één. Naast zwemmen kun je er ook zingen, kaarten en ontspannen.

Wijngaard De Oogsthoek

zelhem, Gelderland (2.62km)  -  Goede wijn maken kunnen ze bij wijngaard De Oogsthoek als de beste! Deze wijngaard in de mooie omgeving van Zelhem verbouwt verschillende druivenrassen en maakt de lekkerste wijnen. Proef het zelf!

Groepshotel De Tienhoeve

hengelo, Gelderland (5.39km)  -  In Groepshotel De Tienhoeve in het Gelderse Hengelo komen groepen beslist tot rust. De omgeving kenmerkt zich door een coulisselandschap met veel bos.

Vakantiehuizen op Landgoed Zelle

hengelo, Overijssel (6.53km)  -  Overnachten in de nostalgische omgeving van de Achterhoek ? Dat kan bij landgoed Zelle. Er zijn zes verbouwde boerderijen, vier Finse bungalows en er een boswachterswoning.

Easyfeeling Sauna-Skincare-Wellness

doetinchem, Gelderland (6.58km)  -  Kom tot die heerlijke verdiende rust bijEasyfeeling Sauna-Skincare-Wellness. Geen overvolle en grote sauna, maar hier ontspan je in een knusse sfeer.

't Pannekoekhuis Westendorp

westendorp, Gelderland (6.99km)  -  Stel een pannenkoek samen bij 't Pannekoekhuis Westendorp met keuze uit wel vijftig ingrediënten. Geniet van heerlijke lekkernijen in een gezellige omgeving.

Skyzone Rozengaarde

doetinchem, Gelderland (7.12km)  -  Durfallen opgelet! Ga op avontuur in Skyzone Rozengaarde. Spring, klim en klauter over de obstakels van Superjump of ga een potje voetballen. Bekijk wat Skyzone voor jou in huis heeft: Superjump: Een spectaculaire trampolinearena waarin niet...

Zwembad Rozengaarde

doetinchem, Gelderland (7.12km)  -  Kom afkoelen in zwembad Rozengaarde, een subtropisch zwembad vol verrassingen in Doetinchem.

Museum Tukar Menukar

doetinchem, Gelderland (7.3km)  -  Hoe betaalde men in Nederlands-Indië? Bekijk de betaalmiddelen in het museum Tukar Menukar (dat betekent: 'uitwisseling').

Klimbos Achterhoek

ruurlo, Gelderland (8.06km)  -  Klimbos Achterhoek is voor de echte klauterklazen. Van boomtop naar boomtop klim je via de meest spannende parcoursen. Er zijn maar liefst zes verschillende moeilijkheidsgraden bij hoogtes van drie tot twaalf meter boven de grond.

Pannenkoekenboerderij De Heikamp

ruurlo, Gelderland (8.06km)  -  Het is heerlijk pannenkoeken eten in de monumentale pannenkoekenboerderij De Heikamp. De prachtige omgeving van Ruurlo is uitstekend geschikt voor een mooie fiets- of wandeltocht.

Kinderboerderij Feltsigt

bekveld, Gelderland (8.1km)  -  Bezoek kinderboerderij Feltsigt en kom gezellig knuffelen met dieren! De boerderij in Bekveld organiseert ook allerlei activiteiten en evenementen zoals een oogstdag en een schaapscheerdersfeest.

Schouwburg Amphion

doetinchem, Gelderland (8.3km)  -  Schouwburg Amphion in Doetinchem is 'het theater van Oost-Gelderland'. In het theatercafé kunnen bezoekers na afloop dineren.

Stadsmuseum Doetinchem

doetinchem, Gelderland (8.32km)  -  Zie hoe de stad Doetinchem ontstond in Stadsmuseum Doetinchem en doorloop aan de hand van de uitgebreide collectie de geschiedenis.

Openluchtzwembad De Meene

ruurlo, Gelderland (8.95km)  -  Ga kopje onder en geniet van het heldere water in Zwembad De Meene. In dit mooie buitenbad is heerlijke verkoeling in de zomer te vinden!

Future Fun Ballooning

varsseveld, Gelderland (8.98km)  -  Klaar voor een ballonvlucht? Future Fun Ballooning neemt de bezoeker mee de lucht in. Het is ook mogelijk om vanaf een eigen locatie te vliegen.

Het Liefdespad

ruurlo, Gelderland (9.14km)  -  Een romantische wandelroute van vijf kilometer door de Achterhoek: het Liefdespad. Geniet samen van de natuur en de verrassende kunstwerken die je op de route tegenkomt.

Tuinen van de Wiersse

vorden, Gelderland (9.8km)  -  Geniet van de prachtige natuur tijdens een bezoek aan de Tuinen Van De Wiersse. Varens, bollen, heemplanten en vijvers maken de tuinen tot een pareltje.

Monkey Town Doetinchem

doetinchem, Gelderland (9.95km)  -  Superlego, ballenbakken en een extra grote voetbalkooi. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is Monkey Town Doetinchem één groot speelparadijs. Ouders rusten lekker uit onder het genot van koffie en gratis wifi.

Kinderboerderij Kokiezier

doetinchem, Gelderland (10.99km)  -  Geniet van gezellige en bijzondere dieren op kinderboerderij Kokiezier. Ooit gehoord van een dwergkoe? Ontmoet haar in Doetinchem! Het dikke varken Blitz loopt vrij rond.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Bettled Zelhem