Uitstapjes vlakbij Dragonheart

Grolsch Brouwerij Tour

enschede, Overijssel (5.34km)  -  Ontdek tijdens de Grolsch Brouwerij Tour alles over bier - en Grolsch in het bijzonder! Tijdens een rondleiding van ongeveer 2,5 uur door de brouwerij leer je alles over onder andere het brouwproces en de geschiedenis van het biermerk.

Kinderboerderij De Wesseler

enschede, Overijssel (0.95km)  -  Spelen op de speeltoestellen en knuffelen met de dieren. Daarna een wandeling maken door het park, of lekker picknicken. Beleef het bij kinderboerderij de Wesseler!

Bowling-, Pool- en snookercentrum Starballs

enschede, Overijssel (2.28km)  -  Poolen op één van de achttien pooltafels, snookeren of een potje darts: bij Starballs kun je terecht voor de authentieke kroegsporten. Het centrum heeft ook nog eens acht bowlingbanen. Ideaal voor een avondje spelplezier.

Zwembad Aquadrome

enschede, Overijssel (2.36km)  -  Zwembad Aquadrome heeft alle ingrediënten voor een gezellige dag waterplezier. Bij mooi weer kun je in het buitenbad terecht.

Arqué Klimcentrum Enschede

enschede, Overijssel (2.49km)  -  Bij Arqué Klimcentrum is klimmen echte topsport! Bedwing de spectaculaire overhangende parcoursen. Ook beginners en kinderen mogen de muur op. Een cursus is niet verplicht, dus kom het eens proberen!

Intratuin Enschede

enschede, Overijssel (3.47km)  -  Planten, ligbedden, kookboeken en kattenbakkorrels. Intratuin Enschede biedt alles op het gebied van groenvoorziening, huisdieren, tuinieren en lekker eten.

Vue Enschede

enschede, Overijssel (3.51km)  -  Haal een bak popcorn, ga lekker zitten en laat je helemaal meenemen in één van de nieuwste films bij Vue in Enschede!

Synagoge Enschede

enschede, Overijssel (3.55km)  -  De Synagoge van Enschede werd al in 1928 gebouwd en wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis. Stap binnen in het monumentale pand en volg een rondleiding.

Primark Enschede

enschede, Overijssel (3.57km)  -  Betaalbare mode voor vrouwen, mannen en kinderen vind je nu ook bij de Primark in Enschede! Kom lekker shoppen in het voormalige gebouw van de Bijenkorf!

Street art route in Enschede

enschede, Overijssel (3.74km)  -  Bekijk Enschede met andere ogen tijdens de street art route in het centrum van de stad. Lokale en regionale kunstenaars hebben de stad in een creatief jasje gestoken door middel van street art.

Het Vestzaktheater

enschede, Overijssel (3.76km)  -  Het Vestzaktheater biedt een diversiteit aan voorstellingen. Door de intieme sfeer wordt het zeker weten een verrassend avondje uit.

Sauna Huize Hölterhof

enschede, Overijssel (3.78km)  -  In een mooi landhuis in Engelse stijl in Enschede is saunacomplex Hölterhof gevestigd. Rust lekker uit op de comfortabele ligbedden of geniet van het zonnetje op het terras.

Stedentrip Enschede

enschede, Overijssel (3.87km)  -  Enschede kent vele bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het Rijksmuseum Twenthe en diverse parken en musea. Er is een uitgebreid centrum en een gezellige, populaire weekmarkt. Echt een stad van nu.

The Game Box Enschede

enschede, Overijssel (3.9km)  -  Ben je een echte game liefhebber? Ga dan naar The Game Box in Enschede, waar je meer dan vijftig verschillende games kunt spelen. In dit ware spelletjeswalhalla speel je de gaafste spellen van vroeger én nu!

Skicentrum Moser

enschede, Overijssel (3.98km)  -  Skicentrum Moser biedt een realistische oefenplaats om te leren skiën. Zowel de blauwe, de zwarte als de rode piste zijn gesimuleerd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dragonheart