Uitstapjes vlakbij Park Sorghvliet

Kunstmuseum Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.67km)  -  Het Kunstmuseum in Den Haag heeft vaste en wisselende tentoonstellingen. De collectie van het museum loopt uiteen van moderne kunst tot een prentenkabinet, maar het museum beschikt ook over een collectie muziekinstrumenten.

Vredespaleis Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  Ontdek zowel de buitenkant als de binnenkant van het Vredespaleis tijdens een rondleiding. Loop van de grote trap en bekijk de prachtige Japanse zaal.

Winkelgebied De Fred

den haag, Zuid-Holland (0.86km)  -  De Fred is een begrip in Den Haag. Iedereen weet dat daarmee de Frederik Hendriklaan wordt bedoeld. In deze prachtige straat staan ongeveer 125 winkels.

De Mesdag Collectie

den haag, Zuid-Holland (0.94km)  -  Bezoek Den Haag en bekijk de uitzonderlijke Mesdag Collectie met negentiende-eeuwse kunst van de beroemde zeeschilder Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten.

Vrijmetselarij Museum

den haag, Zuid-Holland (1.01km)  -  Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

Beeld en Geluid Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.12km)  -  Leer alles over de rol van burgers, politici en journalisten in het Nederlandse medialandschap in Beeld en Geluid Den Haag. Herken je fake news? Kom erachter hoe mediawijs je eigenlijk écht bent.

Nationaal Museum Sophiahof

den haag centrum, Zuid-Holland (1.34km)  -  Het centrum voor alles wat met Nederlands-Indië te maken heeft: Nationaal Museum Sophiahof. Niet alleen over vroeger, maar ook over het Indonesië van nu.

Literaire wandelroute - Louis Couperus

den haag, Zuid-Holland (1.34km)  -  Struin door Den Haag, in de voetsporen van schrijver Louis Couperus. De gids van het Louis Couperus Genootschap neemt je mee langs alle belangrijke plekken in het leven van Couperus. Er is ook een Eline Vere wandeling.

Huis de Quack

den haag, Zuid-Holland (1.42km)  -  Doe alsof je thuis bent in Huis De Quack! Raak alles aan, kijk je ogen uit of blijf zelfs een nachtje slapen in dit prachtige negentiende-eeuwse museumhuis.

Westbroekpark Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.42km)  -  Tussen de rozen in het Westbroekpark heb je een onvergetelijke lunch of picknick. Geniet van deze prachtig aangelegde rozentuin met maar liefst twintigduizend rozenstruiken! Of huur een roeibootje en ga het water op.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Park Sorghvliet