Uitstapjes vlakbij Park Sorghvliet

One Planet Dome - Omniversum

den haag, Zuid-Holland (0.65km)  -  One Planet Dome in Den Haag, eerst het Omniversum, toont spectaculaire films op een groot, bolvormig scherm. Hierdoor zie je film overal om je heen, alsof je er middenin zit!

elke dag geopend 

Kunstmuseum Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.67km)  -  Het Kunstmuseum in Den Haag heeft vaste en wisselende tentoonstellingen. De collectie van het museum loopt uiteen van moderne kunst tot een prentenkabinet, maar het museum beschikt ook over een collectie muziekinstrumenten.

's maandags gesloten 

Ontdek de wereld en raak de maan in One Planet - Museon

den haag, Zuid-Holland (0.72km)  -  Er is ontzettend veel te ontdekken en te doen in One Planet Museon. Kijk wat aardbevingen en vulkanen met elkaar te maken hebben, doe proefjes met geluidseffecten en bestudeer satellietbeelden. In One Planet Museon duik je in het verhaal van de...

elke dag geopend 

KM21 - Museum voor actuele beeldende kunst

den haag, Zuid-Holland (0.74km)  -  In het museum KM21 is alle ruimte voor actuele beeldende kunst. Zowel binnen- als buitenlandse kunstenaars presenteren hier hun kunstwerken.

's maandags gesloten 

Fotomuseum Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.74km)  -  Spraakmakende thema's worden door de camera belicht. Ontdek de geschiedenis van de fotografie in Fotomuseum Den Haag!

's maandags gesloten 

Vredespaleis Den Haag - Visitors Centre

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  Het is een paleis, maar met het koningshuis heeft het Vredespaleis niets te maken. Maar wat er dan wel schuil gaat achter het imposante bouwwerk? In het Visitors Centre wordt het duidelijk.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vredespaleis Den Haag

den haag, Zuid-Holland (0.78km)  -  Ontdek zowel de buitenkant als de binnenkant van het Vredespaleis tijdens een rondleiding. Loop van de grote trap en bekijk de prachtige Japanse zaal.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Planet Jump: trampolinepark in een kerk

den haag, Zuid-Holland (0.81km)  -  Ga los op de trampolines in een wel heel bijzonder gebouw: een kerk!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Winkelgebied De Fred

den haag, Zuid-Holland (0.86km)  -  De Fred is een begrip in Den Haag. Iedereen weet dat daarmee de Frederik Hendriklaan wordt bedoeld. In deze prachtige straat staan ongeveer 125 winkels.

elke dag geopend 

De Mesdag Collectie

den haag, Zuid-Holland (0.94km)  -  Bezoek Den Haag en bekijk de uitzonderlijke Mesdag Collectie met negentiende-eeuwse kunst van de beroemde zeeschilder Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten.

lang weekend (vr za zo) 

Vrijmetselarij Museum

den haag, Zuid-Holland (1.01km)  -  Wie zich echt wil verdiepen in de vrijmetselarij moet een bezoekje brengen aan het Vrijmetselarij Museum. Hier wordt de geschiedenis en ontwikkeling van de Vrijmetselarij in Nederland toegelicht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Madurodam: ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt!

den haag, Zuid-Holland (1.02km)  -  Bekijk alle typisch Hollandse hotspots van Nederland in één dag. In Madurodam ontdek je hoe groots ons landje is. Laat een vliegtuig opstijgen, red het land van een overstroming of print je eigen mini-kopie.

elke dag geopend 

Beeld en Geluid Den Haag

den haag, Zuid-Holland (1.12km)  -  Leer alles over de rol van burgers, politici en journalisten in het Nederlandse medialandschap in Beeld en Geluid Den Haag. Herken je fake news? Kom erachter hoe mediawijs je eigenlijk écht bent.

elke dag geopend 

Vergaderingen en evenementen in COMM

den haag, Zuid-Holland (1.12km)  -  Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, congres of bedrijfsfeest? Bij COMM heb je talloze mogelijkheden. In dit museum draait alles om communicatie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)70 33 07 575 

Plein 1813

den haag centrum, Zuid-Holland (1.26km)  -  Wandelen over een van de beroemdste pleinen van Den Haag. Ontdek Plein 1813!

elke dag geopend 

Museum Panorama Mesdag

den haag, Zuid-Holland (1.3km)  -  Bekijk het grootste schilderij van Nederland in Museum Panorama Mesdag. Hier zie je de Nederlandse skyline in vogelvlucht.

's maandags gesloten 

Nationaal Museum Sophiahof

den haag centrum, Zuid-Holland (1.34km)  -  Het centrum voor alles wat met Nederlands-Indië te maken heeft: Nationaal Museum Sophiahof. Niet alleen over vroeger, maar ook over het Indonesië van nu.

's maandags gesloten 

Louis Couperus Museum

den haag, Zuid-Holland (1.34km)  -  Kom alles te weten over een van de grootste Nederlandse schrijvers in het Louis Couperus Museum te Den Haag!

lang weekend (vr za zo) 

Literaire wandelroute - Louis Couperus

den haag, Zuid-Holland (1.34km)  -  Struin door Den Haag, in de voetsporen van schrijver Louis Couperus. De app Literaire Routes neemt je mee aan de hand, met tussendoor eenentwintig stops.

elke dag geopend 

Huis de Quack

den haag, Zuid-Holland (1.42km)  -  Doe alsof je thuis bent in Huis De Quack! Raak alles aan, kijk je ogen uit of blijf zelfs een nachtje slapen in dit prachtige negentiende-eeuwse museumhuis.

geopend van soms geopend op zondag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Park Sorghvliet