Uitstapjes vlakbij Eetcafé De Kleine

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (0.07km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Galerie Delfi Form

zwolle, Overijssel (0.11km)  -  In een oud gildehuis, midden in het centrum van Zwolle, bevindt zich Galerie Delfi Form, waar diverse tentoonstellingen worden gehouden.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Herman Brood Experience

zwolle, Overijssel (0.13km)  -  In de Herman Brood Experience duik je in het turbulente leven van de rock 'n roll-ster.

lang weekend (vr za zo) 

De Peperbus - Onze Lieve Vrouwetoren

zwolle, Overijssel (0.13km)  -  De Peperbus is al van ver te zien. Het is het bekendste bouwwerk van Zwolle. Beklim al haar treden en geniet van een prachtig uitzicht!

's zondags gesloten 

Zwolse theaters: Schouwburg Odeon en De Spiegel

zwolle, Overijssel (0.15km)  -  Zin in een avond cultuur snuiven? Theaters Odeon en De Spiegel in Zwolle zijn hiervoor de ultieme plek. In beide theaters is voor iedere smaak een voorstelling te vinden.

elke dag geopend 

Het Vrouwenhuis Zwolle

zwolle, Overijssel (0.16km)  -  Het Vrouwenhuis in Zwolle herbergt na drie eeuwen geen bejaarde dames meer. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de authentieke kamers van het voorname huis.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 422 48 23 

Museum de Fundatie - met prachtig uitzicht over Zwolle!

zwolle, Overijssel (0.17km)  -  In het prachtige Paleis aan de Blijmarkt bevindt zich Museum de Fundatie. Neem een kijkje in dit moderne museum in de Hanzestad en geniet van een prachtig uitzicht over de binnenstad van Zwolle.

's maandags gesloten 

Varen door de grachten in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.24km)  -  Dobberen over de Zwolse wateren met De Otter! Bestuur zelf de boot of ga achterover zitten op comfortabele kerkbanken en bekijk Zwolle vanaf het water!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 29 04 36 37 

Huur een bootje in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.31km)  -  Verken Zwolle vanaf het water in een fluisterbootje van BoothurenZwolle.nl. Vaar zelf of met een gids door de grachten van de Hanzestad.

geopend, 1 april t/m 31 oktober 

Maak een rondvaart door Zwolle

zwolle, Overijssel (0.31km)  -  Maak een rondvaart door Zwolle en ontdek de mooiste plekjes van deze historische Hanzestad. Heerlijk in een open boot, met het zonlicht in je gezicht. Regent het? Geen nood, dan is de boot overdekt.

geopend, in het weekend geopend 

Kinderboerderij Eekhout

zwolle, Overijssel (0.33km)  -  Neem een kijkje op Kinderboerderij Eekhout! De kleine kinderboerderij op het knusse Park Eekhout is een prachtige plek om een kinderfeestje te houden of dieren te bewonderen.

elke dag geopend 

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (0.36km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Waanders In de Broeren

zwolle, Overijssel (0.37km)  -  Waanders In de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle.

elke dag geopend 

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (0.38km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

's zondags gesloten 

Pathé Zwolle

zwolle, Overijssel (0.39km)  -  Je geniet in Zwolle van de nieuwste films bij Pathé. Een perfecte afsluiter van een dagje shoppen!

elke dag geopend 

Dille & Kamille Zwolle

zwolle, Overijssel (0.45km)  -  Vind nieuwe inspiratie voor in de keuken bij Dille & Kamille Zwolle! De winkel verkoopt kookboeken, kruiden en specerijen en allerlei keukengerei. Ook voor andere hebbedingetjes voor in huis en tuin kun je terecht bij Dille & Kamille.

's zondags gesloten 

Evenementenbureau De Meisjes van Plezier

zwolle, Overijssel (0.5km)  -  De Meisjes van Plezier verzorgen de leukste dagjes uit! Van sfeerverhogende acts en theater tot teambuilding en bedrijfsfeesten. Alle feesten worden op maat gemaakt.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 230 75 41 

't Pannenkoekschip Zwolle

zwolle, Overijssel (0.51km)  -  Al meer dan 30 jaar is de Thorbeckegracht de thuishaven van 't Pannenkoekenschip in Zwolle. Hier eet je in een gezellig aangeklede boot een pannenkoek!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (0.52km)  -  Alle hens aan dek en stap aan boord! Luister naar de spannendste verhalen op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren.

elke dag geopend 

Vergaderen in Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle

zwolle, Overijssel (0.52km)  -  Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle ligt op een ideale locatie tussen de Randstad en het Noorden. In de vergaderzalen zijn alle faciliteiten aanwezig.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 333 33 68