Uitstapjes vlakbij Eetcafé De Kleine

Café-Restaurant Bruut

zwolle, Overijssel (0.06km)  -  In Bar-Restaurant Bruut kun je terecht van de middag tot in de late uurtjes. Bruut is de plek in Zwolle om te eten, te drinken én te dansen. De gelegenheid richt zich vooral op jong-volwassenen van boven de twintig.

Café Het Vliegende Paard

zwolle, Overijssel (0.07km)  -  In studentencafé Het Vliegende Paard is het elke dag feest! Een leuke ontspanning tussen alle studiedrukte door.

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (0.07km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

Galerie Delfi Form

zwolle, Overijssel (0.11km)  -  In een oud gildehuis, midden in het centrum van Zwolle, bevindt zich Galerie Delfi Form, waar diverse tentoonstellingen worden gehouden.

Het Vrouwenhuis Zwolle

zwolle, Overijssel (0.16km)  -  Het Vrouwenhuis in Zwolle herbergt na drie eeuwen geen bejaarde dames meer. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de authentieke kamers van het voorname huis.

Varen door de grachten in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.24km)  -  Dobberen over de Zwolse wateren met De Otter! Bestuur zelf de boot of ga achterover zitten op comfortabele kerkbanken en bekijk Zwolle vanaf het water!

Café De Stoof

zwolle, Overijssel (0.25km)  -  Café De Stoof is een gezellig, bruin café in Zwolle aan de Oude Vismarkt. Lekker darten of 's zomers op het terras hangen.

Stadscafé en Restaurant Het Refter

zwolle, Overijssel (0.26km)  -  Stadscafé en Restaurant Het Refter zit in een prachtig pand, dat een van de oudste gebouwen van heel Zwolle is. Geniet hier van heerlijke sharing platters en lekkere speciaalbiertjes.

Huur een bootje in Zwolle

zwolle, Overijssel (0.31km)  -  Verken Zwolle vanaf het water in een fluisterbootje van BoothurenZwolle.nl. Vaar zelf of met een gids door de grachten van de Hanzestad.

Maak een rondvaart door Zwolle

zwolle, Overijssel (0.31km)  -  Maak een rondvaart door Zwolle en ontdek de mooiste plekjes van deze historische Hanzestad. Heerlijk in een open boot, met het zonlicht in je gezicht. Regent het? Geen nood, dan is de boot overdekt.

Kinderboerderij Eekhout

zwolle, Overijssel (0.33km)  -  Neem een kijkje op Kinderboerderij Eekhout! De kleine kinderboerderij op het knusse Park Eekhout is een prachtige plek om een kinderfeestje te houden of dieren te bewonderen.

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (0.36km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

Van der Velde in de Broeren

zwolle, Overijssel (0.37km)  -  Van der Velde in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle. Van der Velde in...

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (0.38km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

Pathé Zwolle

zwolle, Overijssel (0.39km)  -  Je geniet in Zwolle van de nieuwste films bij Pathé. Een perfecte afsluiter van een dagje shoppen!

Dille & Kamille Zwolle

zwolle, Overijssel (0.45km)  -  Vind nieuwe inspiratie voor in de keuken bij Dille & Kamille Zwolle! De winkel verkoopt kookboeken, kruiden en specerijen en allerlei keukengerei. Ook voor andere hebbedingetjes voor in huis en tuin kun je terecht bij Dille & Kamille.

Kattencafé Skatjes

zwolle, Overijssel (0.46km)  -  Bij Kattencafé Skatjes kun je terecht voor een lekker kopje koffie, broodjes, taartjes én natuurlijk lieve katten.

't Pannenkoekschip Zwolle

zwolle, Overijssel (0.51km)  -  Al meer dan 30 jaar is de Thorbeckegracht de thuishaven van 't Pannenkoekenschip in Zwolle. Hier eet je in een gezellig aangeklede boot een pannenkoek!

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (0.52km)  -  Alle hens aan dek en stap aan boord! Luister naar de spannendste verhalen op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren.

Escaperoom The Great Escape

zwolle, Overijssel (0.61km)  -  Rekenen, puzzelen, tactisch denken: The Great Escape in Zwolle heeft vier verschillende escaperooms. Elk met hun eigen zenuwslopende verhaal. En je hebt maar een uur om te ontsnappen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Eetcafé De Kleine