1

Openluchtzwembad Gerner

dalfsen, Overijssel (0.47km)  -  Spetter, spatter en zwem in het openluchtzwembad Gerner. Hier is heerlijke verkoeling te vinden voor een warme zomerdag.

Westermolen Dalfsen

dalfsen, Overijssel (1.93km)  -  Het is een prachtig beeld in het Sallandse dorp Dalfsen: de Westermolen met zijn houten schuur en stenen bijgebouwtjes. In een daarvan huist boerderijwinkeltje 'Bij de molen'.

Uitkijktoren De Stokte

dalfsen, Overijssel (2.47km)  -  Beklim uitkijktoren De Stokte en ontdek het prachtige uitzicht over rivier de Vecht en het mooie landschap van het Vechtdal. Wordt één met de natuur en spot allerlei vogels.

Het Grammofoonmuseum

nieuwleusen, Overijssel (6.2km)  -  Ontdek de geschiedenis van muziek en geluid in het Grammofoonmuseum in Nieuwleusen. Fonografen, grammofoons, elpees en toerenplaten: het is allemaal te vinden in dit Grammofoonmuseum.

Landgoed Vilsteren

vilsteren, Overijssel (6.25km)  -  Landgoed Vilsteren is een groot particulier landgoed waar het heerlijk wandelen is. Drink een kopje koffie in het dorpje dat midden in het landgoed ligt en kom kamperen op het kampeerterrein.

Swolland Entertainment Center Zwolle

zwolle, Overijssel (6.29km)  -  Al tientallen jaren houdt een geheim onderzoekslaboratorium in Zwolle de gemoederen bezig. Dit lab staat ook wel bekend als Area038. Er bestaan allerlei wilde geruchten en complottheorieën over twijfelachtige menselijke experimenten. Durf jij...

Ikea Zwolle

zwolle, Overijssel (6.84km)  -  Ikea Zwolle is de nieuwste en dertiende vestiging van het Zweedse woonwarenhuis. Kom hier snuffelen tussen al die leuke meubels, accessoires en wooninspiratie!

Intratuin Zwolle

zwolle, Overijssel (6.85km)  -  Maak van de tuin een heerlijke plek om bij te komen. Intratuin Zwolle helpt iedereen graag een handje op weg.

Beeldenpark Anningahof

zwolle, Overijssel (6.88km)  -  Tussen bomen, struiken, vijvers en wilde bloemen is prachtige kunst te bewonderen. Beeldenpark Anningahof is genieten van cultuur en natuur!

Sauna Swoll

zwolle, Overijssel (7.24km)  -  Geniet in de prachtige Overijsselse omgeving van rust, ruimte en allerlei saunafaciliteiten. Sauna Swoll biedt een heerlijk dagje ontspanning.

Kartcentrum Zwolle

zwolle, Overijssel (7.62km)  -  Op zoek naar gezellig dagje uit waarbij ook wat spanning komt kijken? Bij Kartcentrum Zwolle daag je jezelf en je gezelschap uit om door bochten te vliegen en je snelheid op te krikken.

Koe Safari bij Erve Vechtdal

ommen, Overijssel (7.64km)  -  Op Koe Safari? Een loeigoed idee, volgens Erve Vechtdal. Ga met de boerin mee op safari door de weilanden rondom de boerderij en leer alles over het Brandrode Vechtdal rund. De boerderij heeft nog meer leuke arrangementen!

Aero Club Salland - Zweefvliegen

lemelerveld, Overijssel (7.82km)  -  Zweefvliegen is een mooie sport. Zo vrij als een vogel vliegen door het luchtruim! Aero Club Salland verzorgt zowel introductievluchten als hele opleidingen.

Wijnproeverij in Zwolle

zwolle, Overijssel (8.52km)  -  Proef de lekkerste wijnen van over de hele wereld tijdens een wijnproeverij bij de historische Kasteelhoeve in Staphorst. Met liefde geselecteerd en zelf geïmporteerd van kleine wijnboerderijtjes!

Museum Thomas a Kempis

zwolle, Overijssel (9.01km)  -  In Museum Thomas a Kempis in Zwolle maak je kennis met de theoloog die het wereldberoemde boek 'De navolging van Christus' schreef.

Zwembad De Vrolijkheid

zwolle, Overijssel (9.34km)  -  Roetsj van de glijbaan, maak vette sprongen van de duikplank of kom gewoon baantjes trekken bij Zwembad De Vrolijkheid in Zwolle.

Bonami SpelComputer Museum

zwolle, Overijssel (9.48km)  -  De eerste pc, floppy's en een analoge computer. De geschiedenis van de computer beleef je in het Bonami SpelComputer Museum.

Openluchtbad Zwolle

zwolle, Overijssel (9.68km)  -  Het Openluchtbad in Zwolle bestaat al sinds 1933 en is een rijksmonument. Kom zwemmen in de zes baden die het zwembad telt als het zonnetje schijnt.

Park Nooterhof

zwolle, Overijssel (9.9km)  -  Kinderen genieten van de natuur in de Nooterhof, in de waterspeeltuin en in de verschillende soorten tuinen. In Theehuis Eartship kun je terecht voor een ijsje, limonade, koffie en thee.

Alpaca Tea Time

lemelerveld, Overijssel (10.25km)  -  Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zakelijke bijeenkomsten in Hof van Dalfsen - GESLOTEN