Uitstapjes vlakbij Chalet Fontaine Kaatsheuvel

Villa Pardoes

kaatsheuvel, Noord-Brabant (2.01km)  -  Villa Pardoes is een vakantieverblijf voor kinderen die ernstig of mogelijk levensbedreigend ziek zijn. Zij komen hier samen met hun broertjes, zusjes en ouders.

Monkey Town Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (2.54km)  -  Ontdek Monkey Town in Waalwijk, een indoor speelparadijs speciaal voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Beleef een avontuurlijk dagje met je kinderen bij Monkey Town Waalwijk.

Pimp je tas

waalwijk, Noord-Brabant (2.95km)  -  Altijd origineel over straat met je zelfgemaakte tas? Laat je creativiteit de vrije loop bij Zizi en pimp je tas! Leuk samen met vriendinnen of familie.

Creatieve workshops Zizi

waalwijk, Noord-Brabant (2.95km)  -  Bij Zizi workshops in Tilburg kun je allerlei creatieve workshops volgen. Versier eenvoudige gebruiksvoorwerpen en maak er ware kunstwerkjes van voor op tafel. Pimp je armband, je tas of je krukje!

Sint Jan de Doper Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (3.83km)  -  Sint Jan de Doper in Waalwijk valt meteen op door zijn bijzondere bouw: een enorme koepel omringd door heel veel kleinere koepels. Ook vanbinnen een bijzonder gezicht! Stap binnen en volg de audiotour.

Het Schoenenkwartier

waalwijk, Noord-Brabant (3.86km)  -  Wie de schoen past, trekke hem aan. In Het Schoenenkwartier zijn niet alleen de mooiste schoenen te bewonderen, maar ontdek je ook hoe ze gemaakt worden.

Recreatief Loon op Zand

loon op zand, Noord-Brabant (5.03km)  -  Verken de Brabantse 'Sahara' op een mountainbike of een andere fiets van Recreatief Loon op Zand. Trotseer een van de vele fietsroutes door de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Tip: combineer je fietstocht met een gezellige activiteit!

Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

dongen, Noord-Brabant (5.18km)  -  Met een binnen- en buitenspeeltuin, een dierenpark en pannenkoeken biedt recreatieboerderij Pukkemuk het hele pakket voor een dagje weg. Niemand wil meer naar huis, en dat komt mooi uit: je kunt blijven overnachten op de boerencamping.

De Voorste Venne

drunen, Noord-Brabant (6.77km)  -  Geniet van prachtige amateurvoorstellingen in theater De Voorste Venne. Ook zanger Gerard van Maasakkers staat hier wel eens op de planken.

Pluktuin Sprankenhof

udenhout, Noord-Brabant (6.8km)  -  Pluk zelf fruit of oogst verse groenten in pluktuin Sprankenhof. Het lekkere buitengevoel komt er gratis bij, net als de geur en smaak van echt vers.

Zwembad De Vennen

dongen, Noord-Brabant (7.61km)  -  Laat je meevoeren met de stroomversnelling of ga de uitdaging aan met de lange glijbaan. De Vennen is een leuk zwembad voor het hele gezin!

Rocks 'n Rivers Bedrijfsevenementen

goirle, Noord-Brabant (8.67km)  -  Rocks 'n Rivers is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen voor groepen van zes tot 2.500 personen! Teamtrainingen, vergaderen of een weekend in de Ardennen: het kan niet gek genoeg. Ook voor scholen worden er programma's aangeboden.

Kasteel Dussen

dussen, Noord-Brabant (9.36km)  -  Ervaar de romantiek van de Middeleeuwen en bezoek een rondleiding in Kasteel Dussen. Voor kinderen zijn er in dit kleine kasteeltje uit 1331 speciale rondleidingen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Chalet Fontaine Kaatsheuvel