Uitstapjes vlakbij Torenmolen van Gronsveld

Intratuin Maastricht

maastricht, Limburg (1.31km)  -  Handige, exclusieve én betaalbare producten. Het is allemaal te vinden bij Intratuin Maastricht!

's zondags gesloten 

MECC Maastricht

maastricht, Limburg (1.87km)  -  De grootste evenementen van Limburg vinden plaats in congrescentrum MECC. Hier wordt elk evenement gegarandeerd een geslaagd evenement.

elke dag geopend 

Luxe en privacy in Kasteel De Hoogenweerth

maastricht, Limburg (2.11km)  -  Op een schiereiland langs de Maas ligt het fraaie kasteel De Hoogenweerth. Het kasteel is af te huren voor een bruiloft of evenement.

geopend op afspraak of bel +31 (0)43 311 69 34 

Grand-Café Buitengoed Slavante

maastricht, Limburg (2.38km)  -  Vanaf Grand-Café Buitengoed Slavante heb je een prachtig uitzicht op de Maas. Het café is hooggelegen en hoort bij het landgoed Buitengoed Slavante.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag 

Gouvernement aan de Maas

maastricht, Limburg (2.43km)  -  Het Gouvernement aan de Maas, het Limburgse Provinciehuis, is een prachtig gebouw waar belangrijke beslissingen zijn genomen. Tijd voor een kijkje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)43 389 99 99 

Hoeve Lichtenberg met ruïne

maastricht, Limburg (2.48km)  -  Eens was Hoeve Lichtenberg een heus kasteel. Maar nadat kasteel Lichtenberg in verval raakte werd de hoeve gebouwd. Je kunt nog steeds de ruïne van de toren bekijken en de binnenplaats bezoeken.

elke dag geopend 

Mergelland autoroute

slenaken, Limburg (2.51km)  -  Ga op roadtrip door Zuid-Limburg: met de ANWB Mergellandroute kom je langs de mooiste plekken.

elke dag geopend 

Speel een potje Short Golf bij het gastvrije Rijk van Margraten!

cadier en keer, Limburg (2.6km)  -  Golfen is leuk en betaalbaar voor iedereen bij Golfbaan Het Rijk van Margraten. Kom naar de mooie heuvels van Zuid-Limburg en zet je eerste stappen op de golfbaan! Of geniet van het korte spel op de Short Golf baan.

elke dag geopend 

Fun Balloons

cadier en keer, Limburg (2.61km)  -  Ballonvaren met Fun Balloons is een onvergetelijke belevenis. Geniet ruim een uur van het prachtige Limburgse landschap vanuit de lucht en ontvang een drankje en een certificaat na afloop.

geopend op afspraak of bel +31 (0)43 - 40 72 808 / +31 (0)6 10188452 

Fun Valley Maastricht

eijsden, Limburg (2.64km)  -  Met een heerlijk strand, een overdekte speeltuin en tal van andere activiteiten biedt Fun Valley een perfect dagje weg voor verschillende groepen.

elke dag geopend 

Bonnefantenmuseum

maastricht, Limburg (2.81km)  -  Bekijk de kunsthoogtepunten van Maastricht in het Bonnefantenmuseum. Geniet van werken van meesters in de schilderkunst als Rubens, Jordaens en Van Dijck, maar laat je ook verrassen door de diverse moderne kunstwerken.

's maandags gesloten 

Centre Céramique

maastricht, Limburg (3.11km)  -  Centre Céramique is het centrum van cultuurhistorisch Maastricht. Je vindt er vondsten uit opgravingen, maar ook een verzameling muziekinstrumenten, oude schoolplaten en nog vele meer. De stadsbibliotheek zit ook in Centre Céramique.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Café Zuid

maastricht, Limburg (3.15km)  -  Geniet op een schommelbank aan de Maas van de heerlijkste hapjes en drankjes. Breng een bezoekje aan Café Zuid in Maastricht.

elke dag geopend 

Bed and breakfast Le Home

maastricht, Limburg (3.18km)  -  Bed and breakfast Le Home is een comfortabel onderkomen voor mensen die Maastricht willen ontdekken. Het appartement ligt op loopafstand van het centraal station.

elke dag geopend 

Stadspark Maastricht

maastricht, Limburg (3.22km)  -  Leuke bruggetjes, mooie beelden en veel groen. In het Stadspark van Maastricht is het goed toeven. Lekker picknicken rondom de fontein of een mooie wandeling maken, het kan hier allemaal. En onderweg kun je opeens een bever zien. Wel van hout. Het...

elke dag geopend 

Restaurant Beluga Loves You

maastricht, Limburg (3.23km)  -  Beluga Loves You is een bekend restaurant in Maastricht. De kookkunsten tentoongesteld in dit chique restaurant zijn beloond met een Michelinster. Kom nu zelf proeven!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

2beHotel Kind of Blue

maastricht, Limburg (3.31km)  -  Tussen het oude en nieuwe Maastricht biedt een oud herenhuis onderdak aan toeristen. 2beHotel Kind of Blue is een klein designhotel op loopafstand van het station.

elke dag geopend 

Fort Sint Pieter (Maastricht Underground)

maastricht, Limburg (3.31km)  -  Duik onder in Fort Sint-Pieter en geniet van een magnifiek uitzicht over Maastricht, het Maasdal en het Jekerdal.

elke dag geopend 

Steenkolenmijn Valkenburg

Steenkolenmijn Valkenburg

Reserveer gemakkelijk online Duik diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg! De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een oud-mijnwerker ontvangt je voor een bezoek aan deze kolenmijn.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Torenmolen van Gronsveld