Uitstapjes vlakbij De Bogt fen Guné

Kaatsmuseum Franeker - TIJDELIJK GESLOTEN

franeker, Friesland (0.1km)  -  TIJDELIJK GESLOTEN - Het oudste sportmuseum van Nederland staat geheel in het teken van kaatsen: Kaatsmuseum Franeker.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Martena

franeker, Friesland (0.26km)  -  In het Friese Museum Martena wordt de bezoeker ondergedompeld in de geschiedenis van Franeker. Het museum beschikt over vaste onderdelen, maar heeft ook tijdelijke tentoonstellingen over de hedendaagse Friese kunst.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Koninklijk Eise Eisinga Planetarium

franeker, Friesland (0.39km)  -  Het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium is het oudste werkende planetarium ter wereld. En nog steeds is er het bewegende model van het zonnestelsel te vinden.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Monkey Town Franeker

franeker, Friesland (1.01km)  -  Gedraag je als een aap in Monkey Town Franeker: een spectaculaire binnenspeeltuin voor kinderen tot en met 10 jaar.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Traditioneel zeilen met de Koh-ï-Noor

harlingen, Friesland (1.42km)  -  Zeil met het prachtige zeilschip Koh-ï-Noor uit 1904 op de Waddenzee. De golven klotsen tegen het schip en de wind raast door je haren.

elke dag geopend 

Zwemvijver de Swanneblom

slappeterp, Friesland (6.9km)  -  Midden in de weilanden bij Anjum en Menaam vind je het strand van Zwemvijver de Swanneblom. 's Zomers kun je hier lekker zwemmen en zonnen op de grasveldjes. De zwemvijver is vrij toegankelijk; er wordt geen toezicht gehouden.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Bogt fen Guné