1

Uitstapjes vlakbij In den Wijngaard

Museum Cultuurforum Aardenburg

aardenburg, Zeeland (1.11km)  -  In Museum Cultuurforum Aardenburg zijn allerlei Romeinse en middeleeuwse archeologische vondsten te zien. Alle vondsten komen uit de bodem bij Aardenburg, waar vroeger een groot fort stond.

Sint Baafskerk

aardenburg, Zeeland (1.11km)  -  Het oudste gebouw van Aardenburg is de Sint Baafskerk. In groepen kunt u deze prachtige kerk bezichtigen. Maak een reis door de tijd in deze kerk die stamt uit het jaar 959.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

sluis, Zeeland (3.25km)  -  Op struisvogelboerderij Monnikenwerve krijgen toeristen onder meer een rondleiding langs de ruime wei van broedvogels. Neem eens een kijkje bij deze bijzondere vogels!

Intratuin Maldegem

maldegem, Oost-Vlaanderen (4.4km)  -  Bloemen, tuinmeubelen, barbecues maar ook vissen en alles voor in je aquarium. Bij Intratuin in het Belgische Maldegem vind je alles voor dier en tuin.

Toversluis Family Fun Parc

sluis, Zeeland (5.82km)  -  Het overdekte recreatiecentrum ToverSluis Family Fun Parc biedt vermaak voor jong en oud. Geniet van de verschillende attracties en kom gezellig bowlen of lasergamen.

Golfclub Oostburg

oostburg, Zeeland (6.81km)  -  Welkom bij Golfclub Oostburg, op een van de mooiste golfbanen in de Benelux:! Je speelt hier op een Parkbaan vol bomen, struiken en waterpartijen en pelikanen. Ja, echt, je kunt hier opeens pelikanen tegenkomen.

Museum Het Belfort in Sluis

sluis, Zeeland (6.86km)  -  In Sluis staat het enige Belfort van Nederland: een middeleeuwse wachttoren met klok. Die in Sluis staat op het raadhuis, nu een museum.

Paardenmelkerij Nortier-Buijze

oostburg, Zeeland (6.91km)  -  Proef paardenmelk op Paardenmelkerij Nortier-Buijze. Ook kun je hier zelf paardrijden of een pannenkoekje eten. Of ontspan in de paardenmelk Wellness!

Zwembad De Eenhoorn

oostburg, Zeeland (7km)  -  Ga lekker zwemmen in De Eenhoorn in Oostburg. Behalve een zwembad heeft dit sportcomplex ook een sporthal, een turnhal, squashbanen en een atletiekbaan.

Nederlands Kustpad: de langste wandelroute van Nederland

sluis, Zeeland (7km)  -  Zon, zee, strand en duinen: het langste wandelpad van Nederland volgt onze mooie kust. Loop van de Belgische grens door de duinen van Zeeland. Over de langgerekte stranden van Holland en de dijken langs de Waddenzee. En kom na 725 kilometer met de...

Wandel over de wallen van Sluis

sluis, Zeeland (7.31km)  -  Wandel over de groene wallen van vestingstadje Sluis in Zeeuws-Vlaanderen. Ooit verdedigden Sluis, nu zijn ze een groene oase met mooie vergezichten.

Blondia's Ballooningteam

adegem, België (7.59km)  -  Blondia's ballooning zorgt dat een ballonvaart niet zomaar een 'vlucht' is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ochtendvlucht met champagne-ontbijt?

Oorlogsmuseum Switchback

oostburg, Zeeland (7.64km)  -  Museum Switchback in Oostburg biedt onder meer een collectie van militaire voorwerpen van zowel de Duitse bezetters als de Canadese bevrijders aan.

Canada War Museum

adegem, België (8.85km)  -  Het Canada War Museum zwaait de Canadese bevrijders uit de Tweede Wereldoorlog alle lof toe. Beleef hun strijd!

Atelier de Test

zuidzande, Zeeland (9.2km)  -  In een bijna 200 jaar oude schuur komt handgemaakte keramiek tot leven. In Atelier de Test kun je allerlei vormen van kunst kopen.

Elmare Landgoed de Catharinahoeve

waterlandkerkje, Zeeland (10.15km)  -  Bezoek Elmare's prachtige wijngaard op het Landgoed de Catharinahoeve en laat je rondleiden over het mooie, aangelegde landgoed. Geniet van de Zeeuwse Vlaamse geneugten.

Streekcentrum Huysmanhoeve

eeklo, Oost-Vlaanderen (10.9km)  -  In Streekcentrum Huysmanhoeve in Eeklo ontdek je meer over de historie van het Meetjesland. Bezoek het erfgoeddepot in het voormalige woonhuis en de koeienstal. Bekijk oude werktuigen, foto's en documenten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van In den Wijngaard