Klimpark Streekbos

bovenkarspel, Noord-Holland (2.28km)  -  Klim door bomen, slinger aan touwbruggen en beland zonder kleerscheuren weer met beide benen op de grond. Want natuurlijk zit je veilig vast tijdens een klimervaring bij Klimpark Streekbos.

Pannekoekbakkerij Houtlust

hem, Noord-Holland (3.65km)  -  Al sinds 1996 vind je in Hem Pannekoekbakkerij Houtlust. Smul van heerlijke pannenkoeken en sluit het diner af in de speeltuin.

Zeilen met de Alberdina

enkhuizen, Noord-Holland (3.83km)  -  Met de luxe, goed onderhouden tweemast klipperaak de Alberdina, maak je een heerlijke tocht op het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese meren.

Salonboot Bep Glasius - Rederij V&O

enkhuizen, Noord-Holland (3.97km)  -  De comfortabele salonboot Bep Glasius van Rederij V&O vaart van april tot en met oktober tussen Enkhuizen en Stavoren. Geniet van het uitzicht over het mooie IJsselmeer.

Zeilklipper Lutgerdina

enkhuizen, Noord-Holland (3.97km)  -  Een bootreis zit er voor veel mensen niet in, bijvoorbeeld in verband met een handicap. SailWise helpt deze mensen en organiseert een fantastisch dagje uit op het water.

Enkhuizer Almanak Museum - GESLOTEN

enkhuizen, Noord-Holland (4.18km)  -  GESLOTEN - Bezoek het Enkhuizer Almanak Museum, niet te missen tijdens een dagje Enkhuizen. Het oude boekje, vol met wijsheden, heeft een historie om u tegen te zeggen.

Flessenscheepjes Museum

enkhuizen, Noord-Holland (4.29km)  -  Hoe komt zo'n scheepje in een fles? Het Flessenscheepjes Museum, in een prachtig historisch pand, heeft meer dan duizend exemplaren, variërend van de VOC-tijd tot de walvisvaart. Uniek in de wereld!

Stadsgevangenis Enkhuizen

enkhuizen, Noord-Holland (4.46km)  -  De Stadsgevangenis van Enkhuizen is een markant - en vooral heel scheef - gebouw in de stad. Bekijk dit stukje verleden en sta stil bij de situatie van gevangenen in deze vakkundig gebouwde cellen.

Recreatiebad Enkhuizerzand

enkhuizen, Noord-Holland (4.49km)  -  Baantjes trekken, relaxen in de stoomcabine of meedoen aan aquajoggen. In Recreatiebad Enkhuizerzand is er voor jong en oud van alles te beleven!

Watersporteiland Robinson Crusoe

enkhuizen, Noord-Holland (4.5km)  -  SailWise biedt actieve watersportmogelijkheden voor mensen met een beperking, op het idyllische eiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse Plassen.

Beleef het verleden in het Zuiderzeemuseum

enkhuizen, Noord-Holland (4.58km)  -  In het Zuiderzeemuseum zie, hoor, voel en ruik je het dagelijkse leven van vroeger in het gebied rond de Zuiderzee. Bekijk een schat aan foto's in het binnenmuseum of vaar met de museumveerboot naar het buitenmuseum en bezoek authentieke huizen.

Hoedenmuseum "Zet 'm op"

andijk, Noord-Holland (5.8km)  -  Hoeden, hoeden, hoeden! In Hoedenmuseum "Zet 'm op" bekijk je vierhonderd hoofddeksels, maar kun je ook een handgemaakte hoed kopen. Origineel!

Theetuin De Libel

andijk, Noord-Holland (6.53km)  -  Verscholen achter de dijk in Andijk ligt theetuin De Libel. Hier vindt je oase van rust, natuur en loslopende dieren, aangevuld met lekkernijen zoals scones en home made gebak.

Recreatiebedrijf Wat Aars - midgetgolf

onderdijk, Noord-Holland (8.83km)  -  De midgetgolfbanen van Recreatiecentrum Wat Aars zijn mooi aangelegd en ogen zeer strak en nieuw. Probeer hier ook een keer het minder bekende biljartgolf. Dit speel je op lange tafels die zijn voorzien van verschillende hindernissen.

Westfriese wandelbelevenis plus high tea

schellinkhout, Noord-Holland (8.97km)  -  Geniet van een compleet verzorgde wandelroute in Westfriesland van Wandelen & Slapen. Met een rugzak vol Westfriese lekkernijen, een workshop en een uitgebreide high tea!

Intratuin Hoorn

hoorn, Noord-Holland (9.2km)  -  Intratuin Hoorn is niet alleen dé plek voor plant- en tuininspiratie, maar biedt ook overheerlijke high tea's voor een gezellige ochtend of middag.

Sauna de Bongerd

oostwoud, Noord-Holland (10.2km)  -  Een bezoek aan Sauna de Bongerd verkwikt lichaam en geest. Geniet van de verschillende sauna's en baden

Het Nederlands Stoommachinemuseum

medemblik, Noord-Holland (10.62km)  -  Wie meer wil weten over stoommachines is bij Het Nederlands Stoommachinemuseum op de juiste plaats. Het stoomgemaal is gebouwd in 1907 en werkt nog steeds!

Kasteel Radboud

medemblik, Noord-Holland (11.83km)  -  Neem een duik in de geschiedenis tijdens een bezoek aan Kasteel Radboud. Dit is een prachtig kasteel uit de dertiende eeuw met een bijzondere collectie historische voorwerpen. En: ze hebben, net als in de middeleeuwen gebruikelijk was, een valkenier!

FunFestijn Indoorspeeltuin

medemblik, Noord-Holland (12.17km)  -  Bij indoor speelparadijs FunFestijn in Medemblik wacht een waar schateiland op nieuwsgierige piraatjes! In deze gezellig binnen- en buitenspeeltuin vermaken kinderen zich urenlang.

Museum van de 20e Eeuw

Museum van de 20e Eeuw

Korting op je tickets Benieuwd hoe 't dagelijks leven er in de vorige eeuw uitzag? In het Museum van de 20e Eeuw lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Gluur binnen in een retro huiskamer of ga langs bij een ouderwetse herenkapper. En vergaap je aan vitrines vol Lego!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Indoor uitjes bij Happy Days