Uitstapjes vlakbij Paintball Rotterdam

MindEscape

rotterdam, Zuid-Holland (0.88km)  -  Bij MindEscape in Rotterdam kun je kiezen uit twee spannende escape rooms. Help een meisje bevrijden uit een poppenhuis of ga op zoek naar de schat op Cocoseiland.

Museum Stoomdepot

rotterdam, Zuid-Holland (1.33km)  -  Snuif de geur op van kolen en stoom! Kom naar Museum Stoomdepot in Rotterdam. Het museum bevindt zich in een echte ouderwetse locomotievenloods. Geniet van oude treinstellen en van monteurs die hier dagelijks aan het werk zijn.

Bungelland Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.62km)  -  Klimmen, klauteren, springen en glijden: het kan zo gek niet in Bungelland Rotterdam. Leef je uit in al de leuke speeltoestellen speciaal voor kinderen. Wanneer kom jij?

Laatste snuifmolens van Nederland

rotterdam, Zuid-Holland (1.76km)  -  Maak kennis met de laatste snuifmolens van Nederland. De Ster en De Lelie malen specerijen en snuiftabak. Dankzij bevlogen vrijwilligers draaien de molens regelmatig voor het publiek. Molenproducten zijn te koop in de molenwinkel.

Alexandrium

rotterdam, Zuid-Holland (2.02km)  -  Geen winkelcentrum in Nederland is zo groot als Alexandrium in Rotterdam. In het Shopping Center, de Megastores en de Woonmall is werkelijk alles te koop.

Longboarden en kinderfeestjes vieren

rotterdam, Zuid-Holland (2.04km)  -  Sneakers aan en op naar Ouiji Boards! In een uur leer je de basis van het longboarden. Volg een workshop met een groep vrienden of vier een sportief feestje. In je eentje een les volgen kan ook. Binnen no time cruise je als een pro over straat!

Primark Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.07km)  -  Aan het eind van de maand nog een leuke outfit bij elkaar sprokkelen? Kom dan naar de Primark in Rotterdam. Tik hier voor een spotprijsje een nieuwe outfit op de kop.

Citygames Fundustry

rotterdam, Zuid-Holland (2.68km)  -  Een dagje stad is ongekend spannend met de citygames van Fundustry. Ontmasker de mol, onderschep de drugszending of red de wereld. Het wordt hoe dan ook een zenuwslopende klopjacht door het centrum van de stad.

Escape room Lab Madness

rotterdam, Zuid-Holland (2.68km)  -  Je beste vriendin ging gisteren naar het lab van professor Dr. H. CI en kwam niet meer terug. Jij gaat polshoogte nemen, want waarom verdwijnen er patiënten uit het lab?

Trammuseum Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.9km)  -  In het Rotterdams Trammuseum staan prachtige historische trams in de remise. Kopstuk is een oude paardentram uit 1880. Het museum heeft ook enkele oude bussen en metrostellen. Trams van lijn 10 zijn te huur voor een bruiloft of ander gezelschap.

Beeldentuin Artihove Artcentre

bergschenhoek, Zuid-Holland (2.95km)  -  Artihove in Bergschenhoek is het centrum van kunst en kunstzinnige geschenken. In de beeldentuin staan vele kunstwerken tentoongesteld. Te zien zijn onder andere sculpturen, litho's, tuinbeelden en sieraden.

Galerie Fascino

rotterdam, Zuid-Holland (3.11km)  -  Galerie Fascino, gelegen in Rotterdam, is een veelzijdige galerie. Er worden sieraden, schilderijen, maar ook glaswerk en keramiek getoond. Het zijn zowel eigen werken als werk van andere kunstenaars.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Paintball Rotterdam