1

Uitstapjes vlakbij Bowl & Fun Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

emmen, Drenthe (0.46km)  -  Bekijk de mooiste dieren bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. De dierentuin bestaat uit unieke gebieden met verschillende soorten flora en fauna: Jungola, Serenga, Nortica en Animazia.

-aanbevolen door adverteerder-

Kinepolis Emmen

emmen, Drenthe (1.08km)  -  Met vrouwen- en mannenavonden en de leukste films zorgt Kinepolis Emmen voor onvergetelijke avondjes uit. Geniet van het spektakel dat van het witte doek afspat!

Centrum Beeldende Kunst Emmen

emmen, Drenthe (1.28km)  -  Neem eens een kijkje in het Centrum Beeldende Kunst Emmen. In De Fabriek heeft het Centrum drie verschillende expositieruimtes waar steeds wisselende tentoonstellingen worden gehouden.

Speelparadijs Ballorig Emmen

emmen, Drenthe (1.36km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er is van alles te beleven; klimmen, klauteren, glijden en lekker in de ballenbak spelen.

Atelier Helderrood

emmen, Drenthe (2.9km)  -  Bij Atelier Helderrood bewonder en maak je zelf kunstwerken. Illustraties, schilderijen en land-art: landschapskunst. Een creatief uitje, ook geschikt voor teambuilding!

-aanbevolen door adverteerder-

Aquarena Emmen

emmen, Drenthe (3.15km)  -  Plons of duik het water in bij Zwembad Aquarena! Lekker baantjes trekken in het wedstrijdbad of van de razendsnelle glijbaan.

Museum Collectie Brands

nieuw dordrecht, Drenthe (5.98km)  -  Museum Collectie Brands barst van de rariteiten en het erfgoed. Een museum vol verrassingen en ontdekkingen.

Bosbad Noord-Sleen

noord-sleen, Drenthe (6.72km)  -  Verscholen tussen de bomen van het Drentse Coevorden ligt Bosbad Noord-Sleen. Voel zelf hoe lekker fris het water voelt!

Kinderpret bij Ermerstrand

erm, Drenthe (7.19km)  -  Kinderen vermaken zich prima op het mooiste strand van Drenthe. Een heerlijke plek voor een kinderfeestje. En als het geen lekker weer is, is er binnen altijd nog de indoor speeltuin DOL-FIJN!

Watersport op het strand van Drenthe

erm, Drenthe (7.19km)  -  Op het mooiste strand van Drenthe vind je volop gezelligheid en de leukste activiteiten voor jong en oud. Kom naar het Ermerstrand om te leren wakeboarden of om lekker te spelen in het water.

Zwembad Geert Vos Bad

erica, Drenthe (7.39km)  -  Kom met het hele gezin een dagje zwemmen bij openluchtzwembad Geert Vos Bad in Erica. Glijd met z'n allen van de familieglijbaan of speel een potje volleybal. Trek de zwemkleding aan en genieten maar!

Kartcircuit Pottendijk

nieuw-weerdinge, Drenthe (7.54km)  -  En... gas op die plank en scheuren maar! Het kartcircuit in Nieuw-Weerdinge heeft een totale lengte van 1.050 meter.

Van Gogh Huis Drenthe

veenoord, Drenthe (7.75km)  -  Het is alsof Vincent van Gogh zo terug kan keren in het huis in Nieuw Amsterdam/Veenoord. Op deze plek, waar de schilder twee maanden woonde, is nu het Van Gogh Huis ingericht. Neem een kijkje in zijn leefwereld!

Pannenkoekboerderij De Snoepert

odoorn, Drenthe (8.7km)  -  Pannenkoekboerderij De Snoepert ligt op een mooie locatie vlakbij de Staatsbossen. Eerst de natuur in en daarna genieten van een lekker sappige pannenkoek. Vlakbij de Staatsbossen is pannenkoekboerderij De Snoepert te vinden. Na een fietstocht of...

Het Vervenershuis

valthermond, Drenthe (8.87km)  -  Bezoek Het Vervenershuis in Valthermond en ontdek het mooie museum en winkel over het huis dat gespaard was na de veenbrand in 1917.

Openluchtmuseum Veenpark

barger-compascuum, Drenthe (9.07km)  -  De bakker, de kruidenier en de turfsteker kunnen nog elke dag in het Veenpark ontmoet worden. In dit veengebied lijkt de tijd stil te staan!

Boerderijuitje in Drenthe

holsloot, Drenthe (9.31km)  -  Boerderijplezier in Drenthe! Speel een potje boerengolf, doe een spoedcursus Boer of Boerin of word atleet tijdens de boerenlympics.

Zwembad Emmer-Compascuum

emmer-compascuum, Drenthe (9.47km)  -  Kom bij mooi weer naar het milieuvriendelijke Zwembad Emmer-Compascuum en neem een duik in het heerlijke water! Op de bubbelbank is het heerlijk lekker bijkomen.

Sportlandgoed

zwartemeer, Drenthe (10.86km)  -  Op Sportlandgoed in het Drentse Zwartemeer kunnen groepen een sportieve dag beleven. Er zijn mogelijkheden voor paintballen, archery tag, survival en diverse andere indoor en outdoor activiteiten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bowl & Fun Emmen