Uitstapjes vlakbij Eetcafé De Pompe

Zwembad Bestevaer

genemuiden, Overijssel (3.18km)  -  Een heerlijk dagje ontspannen en sportief bezig zijn, dat kan bij Zwembad Bestevaer in Genemuiden. Aquajoggen, aquagym en nog veel meer leuke wateractiviteiten garanderen een leuke dag!

Zuivelboerderij Erf 1

kampen, Overijssel (3.25km)  -  Neem een kijkje op Zuivelboerderij Erf-1! Hier uit het boerenleven zich in ambachtelijk bereide zuivelproducten. Van heerlijke vanille vla tot karnemelk en karneboter.

Het Christoffelpad

hasselt, Overijssel (5.78km)  -  Op het Christoffelpad loop je door een stukje Nederland in het klein: de IJsseldelta. Je loopt kilometers langs water, met prachtige vergezichten, doorkruist polders, loopt langs natuurpark Weerribben-Wieden en bezoekt prachtige (Hanze)stadjes.

De Kalkovens

hasselt, Overijssel (6.04km)  -  De Kalkovens horen bij een rijk stukje historie van Nederland. In deze ovens werd uit schelpen kalk gewonnen en gebruikt voor de huizenbouw.

Sloep varen in de Weerribben

zwartsluis, Overijssel (6.11km)  -  Achterover leunend in de zachte kussens of met de handen stevig aan het roer van een luxe sloep verkent iedereen de prachtige Weerribben-Wieden. Sloepverhuur Zwartsluis zorgt voor een ontspannen dagje op het water!

Stedelijk Museum Kampen

kampen, Overijssel (7.37km)  -  In het voormalige raadhuis van Kampen bevindt zich nu het Stedelijk Museum. Leer hier alles over de hoofdonderwerpen Water, Religie, Rechtspraak en het Huis van Oranje!

Kamper Koggewerf

kampen, Overijssel (7.38km)  -  De Kamper Koggewerf ademt geschiedenis. Hier vind je het oudste varende schip van Nederland: de Kamper Kogge. Kom eens kijken op de werf, in de oude vissershuisjes of luister naar de zeemansverhalen van de Sprooksprekers.

Bovenkerk

kampen, Overijssel (7.45km)  -  Bewonder de Bovenkerk in het historische centrum van Kampen. Een indrukwekkend gebouw met een bijzondere geschiedenis!

Ikonenmuseum

kampen, Overijssel (7.46km)  -  Een oud klooster van de Minderbroeders in Kampen huisvest het Ikonenmuseum. Bezoek het museum en geniet van deze Oosters-orthodoxe kunst.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Eetcafé De Pompe