1

Uitstapjes vlakbij Dok 99 Bowling

Streekmuseum Jan Anderson

vlaardingen, Zuid-Holland (1.19km)  -  Museum Jan Anderson vertelt de geschiedenis van verschillende ambachten. Van oude boeken en prenten tot medailles; er is hier vanalles te zien!

Zwembad De Kulk

vlaardingen, Zuid-Holland (1.36km)  -  Het meest populair van zwembad De Kulk is de supersnelle glijbaan! Kinderen vermaken zich met de grappige speeltoestellen en ouders kunnen baantjes trekken.

Pannenkoekenhuis 't Hof

vlaardingen, Zuid-Holland (1.95km)  -  In het centrum van Vlaardingen is het heerlijk uitrusten bij Pannekoekenhuis 't Hof. Ook voor gezelschappen is dit een goede locatie voor een lunch of high tea.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

vlaardingen, Zuid-Holland (2.1km)  -  Bij de Stadsgehoorzaal van Vlaardingen kun je terecht voor een avondje theater, dans of muziek, maar is ook een mooie centrale plaats om te af te huren voor een vergadering of bruiloft.

Natuurcentrum De Boshoek

schiedam, Zuid-Holland (2.2km)  -  In De Boshoek leer je van alles over de natuur: er zijn tentoonstellingen en je kunt hier het grootste diorama van Zuid-Holland bekijken, met meer dan 200 opgezette dieren.

Wellness en ontspanning in Thermen Holiday

schiedam, Zuid-Holland (2.22km)  -  Pure verwennerij, comfort en luxe zijn de kernbegrippen van Thermen Holiday Schiedam. Bezoekers betreden er een oase van rust, ontspanning en weldaad. Tijd wordt iets om te vergeten.

Zwembad Groenoord

schiedam, Zuid-Holland (2.22km)  -  Geniet met het hele gezin van alle leuke faciliteiten in zwembad Groenoord. Sjees van de 65 meter lange glijbaan en kom tot rust in het bubbelbad!

Crazy Springparadijs

schiedam, Zuid-Holland (2.32km)  -  Ontdek het Crazy Springparadijs en geniet samen met je kinderen bij het springevenement bij jou in de buurt.

Kinderboerderij 't Hoefblad

schiedam, Zuid-Holland (2.39km)  -  Op kinderboerderij 't Hoefblad in Schiedam mogen kinderen iedere woensdagmiddag de dierenverzorger helpen met voeren en schoonmaken.

DarkPark Vlaardingen

vlaardingen, Zuid-Holland (3.19km)  -  Kies één van de escaperooms en ervaar de spanning van een prijswinnende kamer in Vlaardingen.

Museummolen De Walvisch

schiedam, Zuid-Holland (3.69km)  -  Altijd al een Schiedamse reus willen beklimmen? In Molen De Walvisch in Schiedam kom je alles te weten over de molenhistorie van Schiedam en het productieproces: van graankorrel tot jeneverborrel.

Galerie Artipico

schiedam, Zuid-Holland (3.78km)  -  Bij galerie Artipico in Schiedam zijn schitterende schilderijen, zeefdrukken en beelden te vinden.

Nationaal Coöperatie Museum

schiedam, Zuid-Holland (3.82km)  -  In het Nationaal Coöperatie Museum kunnen bezoekers zich een beeld vormen van de opkomst, de bloei en de neergang van de Coöperatie in Nederland.

Galerie Jabelle - pastel en olieverf

schiedam, Zuid-Holland (3.85km)  -  In de sfeervolle galerie van Jacques Tange, kunstenaar van het jaar 2005, is het puur genieten. Tange maakt naast olieverfschilderijen en pastels, ook aardewerk, bronzen beelden en meubelen.

Nationaal Jenevermuseum Schiedam

schiedam, Zuid-Holland (3.85km)  -  Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam in het hartje van brandersstad Schiedam laat de hele geschiedenis van jenever zien. En dan mag een oer-Hollandse 'neut' natuurlijk ook niet ontbreken.

Stedelijk Museum Schiedam

schiedam, Zuid-Holland (3.86km)  -  Het Stedelijk Museum Schiedam verrast je in een prachtig gebouw met een grote collectie moderne kunst, allemaal van Nederlandse bodem. Bekijk bijvoorbeeld het Oerbeest van de beroemde Karel Appel en teken het zelf na!

De Wijnboerderij

vlaardingen, Zuid-Holland (4.14km)  -  Kom gezellig met vrienden en familie heerlijke wijn proeven op een warm terras of tussen de wijnvaten in de sfeervolle wijnkelder van de Wijnboerderij.

Kunstexpositie KunstWerkt

schiedam, Zuid-Holland (4.18km)  -  Kunstcentrum Ruimte in Beweging is de ontmoetingsplek voor kunstenaars. Stichting Kunstwerkt brengt in dit centrum kunstenaars en publiek dichter bij elkaar. Iedere maand is er een andere expositie van een beeldend kunstenaar.

Oudheidkamer Pernis

pernis, Zuid-Holland (4.88km)  -  De Oudheidkamer van Pernis houdt de geschiedenis van het dorp levend! In de museumwoning is te zien hoe de Pernissers in de jaren dertig van de vorige eeuw leefden. Regelmatig zijn er gratis te bezoeken tentoonstellingen over Pernis te zien.

Hoeve Bouwlust

maasland, Zuid-Holland (4.91km)  -  Bezoek Hoeve Bouwlust en ontdek alle leuke activiteiten in het weiland tussen de schapen en de koeien. Je kunt hier ook heerlijk dineren en overnachten.

Sonnetje Pannenkoek & Zo

maasland, Zuid-Holland (4.98km)  -  Jaren geleden was het een melkveehouderij, maar nu is 't Sonnetje een gezellig pannenkoekenrestaurant. Kies uit meer dan honderd pannenkoeken.

Museum De Schilpen

maasland, Zuid-Holland (5.15km)  -  Wandel door de geschiedenis van de kruidenier en van het dorp Maasland in Museum De Schilpen.

Museum Oud Overschie: 'De hoop doet leven'

overschie, Zuid-Holland (5.17km)  -  Ontdek de geschiedenis van Overschie aan de hand van foto's, schilderijen en de gebouwen zelf. Bekijk hoe mensen in die tijd leefden en bezoek een van de voorstellingen in de melkfabriek.

Theater in de Lugt

rotterdam, Zuid-Holland (5.4km)  -  Muziek, film, theater, schrijvers, poëzie en dans. Dat vind je allemaal in Theater in de Lugt in het stadsdeel Overschie in Rotterdam.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dok 99 Bowling